funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Όλα ξεκίνησαν από εδώ. Αναβάθμισα την ram μου από 3 σε 4GB καθώς έβλεπα να μην επαρκεί. Τελικά βρήκα μια μεταχειρισμένη μνήμη μόνο με 5 ευρώ και δεν έχασα την ευκαιρία.Την τοποθέτησα και όλα έδειχναν μια χαρά. Όμως από χθες που την έβασα παρατήρησαν τα παρακάτω προβλήματα: Συνέβησαν 2-3 επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα. Η οθόνη έγινε μαύρη 1-2 φορές και χρειάστηκε restart. Το sidebar.exe το οποίο έχω ρυθμισμένο να δουλεύει στα 32bit αλλάζει μόνο του στα 64. (Το σύστημά μου είναι 64bit). Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό και αναρωτιέμαι μήπως αυτό προκαλεί τα προβλήματα. Δεν ξέρω πως μπορεί να σχετίζονται τα παραπάνω με την νέα ram γι αυτό και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο διαγνωστικό ώστε να ελέγξω αν είναι όλα οκ με την ram. Παραθέρω επίσης τα χαρακτηριστικά της προυπάρχουσας μνήμης ram (αριστερά) και της νέας (δεξιά) στην παρακάτω εικόνα. Δείχνουν να είναι τελείως ίδιες εκτός κι αν οι αριθμοί προσασμόστηκαν έτσι από την μητρική σε μια απόπειρα να τις κάνει να δουλέψουν μαζί. Δεν ξέρω.
bratsos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε μόνο την νέα μνήμη στο μηχάνημα να δεις αμα δουλεύει σωστά. <br> Άνοιξε κανένα youtube ή παιχνίδι με 3D γραφικά. Άμα δεν κολλήσει δεν φταίει η μνήμη. Άμα κολλήσει δοκίμασε τώρα με την αρχική μνήμη στο ίδιο ram slot. Αμα δεν κολλήσει φταίει η νεα μνήμη που του έβαλες πρόσφατα. <br> Άμα δεν σου άρεσε η ιδέα να το ανοίξεις, δοκίμασε να κάνεις έλεγχο μνήμης από τις επιλογές που έχει στο μπουτ άμα πατάς το F8...<br> Αλλιώς υπάρχει ποιο ειδικό εργαλείο. <br> Hiren boot dvd αυτό έχουν όλοι οι τεχνικοί που δουλεύουν σε εταιρείες πληροφορικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα