Προς το περιεχόμενο

AntiVirus

DimitrisGt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειχα το avast free μεχρι που βρηκα το malwarebytes..εσβησα το avast και ειμαι με malwarebytes σωστη κινηση? αραγε κανουν δουλεια τα antivirus?

Δημοσ.

Καλησπερα, ειχα το avast free μεχρι που βρηκα το malwarebytes..εσβησα το avast και ειμαι με malwarebytes σωστη κινηση? αραγε κανουν δουλεια τα antivirus?

Το malwarebytes δεν ειναι antivirus...Ενημερωτικα.

Αν θες το συδυαζεις με antivirus (αν εχεις την free εκδοση του MalwareBytes.)

Εγω πχ συνδυαζω Bitdefender με superantispyware και spybot...Απιθανη δουλεια,ετσι απλα.

Αν θελω εξτραδακι κατεβαζω και τρεχω Malwarebytes ξεχωριστα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα antivirus πάντα θα έχουν τρύπες, ευπάθειες και λανθασμένους συναγερμούς.

Όπως έχω ξαναπεί, τα προγράμματα light virtualization, λόγω της αρχής λειτουργίας τους,

προσφέρουν πολύ καλύτερη προστασία από οποιοδήποτε antivirus και με πολύ λιγότερα προβλήματα.

Απορώ γιατί ο κόσμος δεν τα ξέρει.

Π.χ. το sandboxie (SB), από τότε που το θυμάμαι (2007) δεν έχει παραβιαστεί από κανέναν ιό, ποτέ.

Το ShadowDefender (SD) είναι άλλη μια άριστη επιλογή (δουλεύει κάπως αλλιώς).

Kαταλαμβάνουν ελάχιστους πόρους και δεν απαιτούν συνεχείς ανανεώσεις όπως τα antivirus.

Το SD πιάνει μόλις 5 MB όταν τρέχει (συν τον εικονικό χώρο στον δίσκο) και μπορεί να ξηλώσει

κάθε ιό αποτελεσματικότερα από οποιοδήποτε antivirus.

Ένα απλό antivirus πρέπει να υπάρχει αλλά μόνον για να ξέρει ο χρήστης ότι κάτι κακόβουλο έχει

εισχωρήσει προσωρινά στο σύστημα. Αλλά ο καθαρισμός και το δίχτυ προστασίας πρέπει να

είναι ένα lv πρόγραμμα όπως τα παραπάνω (και πάντα να υπάρχει ένα image backup).

Όχι antivirus.

-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...