giannisgr1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σας, Σημερα παρατηρησα το προβλημα του τιτλου. δηλαδη πολυ αργες ταχυτητες σε playstore και youtube της ταξης των 50-100kb/s στο playstore ενω στο youtube δε φορτωνει με τιποτα. Μιλαω για τη συσκευη Note 4 αλλα να ανφερω οτι το browsing γενικα ειναι πολυ γρηγορο και εχω download speeds και speedtest στο ιδιο δικτιο wifi απο την ιδια συσκευη ταχυτητες πριπου 800-900kb/s με ping 35ms. Προσπαθησα να βρω email επικοινωνιας με τη google αλλα το μονο που υπαρχει ειναι αυτοματοποιημενα μενου που σου προτινουν λυσεις τυπου restart, clear cache, unistall play store updates, forget network κλπ. Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα το προβλημα παραμενει. Οποιος εχει τη παραμικρη ιδεα θα με σωσει πραγματικα. Ευχαριστω πολυ.
dimitris_213 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω το παρατήρησα φιλε μου σημερα απο το μεσημςρι και μετα οτι κατεβαζα απο play store παρα πολυ αργα κατεναινε2 Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα