Elven_King Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πάντως κακός χαμός από ποιοτικά RPG το τελευταίο διάστημα (The Age of Decadance, Underrail, PoE, Witcher 3, Wasteland 2 κλπ κλπ). Χρόνος που θα βρεθεί. 1
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Ελπιζω να αξίζει μιας και βγαίνω σε άδεια. =] Τελικά ψιλοφλομπα δείχνει και με μέτριο story.
morgoth_gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το έχεις παίξει; Μη μου λέτε τέτοια και το περίμενα πως και πως
Tmark Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Να πω οτι δεν το περιμενα.. Μπαμ εκανε οτι θα ηταν μετριοτητα..
InfinitySurfer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν γίνεται όλα τα παιχνίδια να είναι Tοp of the Pops πάντα...καποια είναι απλά ωραία και ευχάριστα για να περνάς την ώρα. Επλίζω το SCL να είναι τουλάχιστον σε αυτήν την κατηγορία, και όχι κάτι χειρότερο.
Prospector8 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Λιγο που το εχω ξεκινησει θα πω και εγω για μετριοτητα,nothing really special δηλαδη. Και ενα μικρο hype το ειχα ειναι η αληθεια.. Θα δειξει η συνεχεια πως θα κυλίσει το στορυ και βλεπουμε.
Tmark Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Λιγο που το εχω ξεκινησει θα πω και εγω για μετριοτητα,nothing really special δηλαδη. Και ενα μικρο hype το ειχα ειναι η αληθεια.. Θα δειξει η συνεχεια πως θα κυλίσει το στορυ και βλεπουμε. Βαλε ενα BG2 να δεις τι εστι RPG 2
Tobajara Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά απογοητεύομαι, κράταγα μεγάλο καλάθι για το συγκεκριμένο και μου άρεσαν πολύ όσα είχα δει. Μπορεί να γράψει κάποιος λίγα λόγια παραπάνω και να εξηγήσει γιατί είναι μέτριο?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Διαβάζω ότι είναι πολύ hack 'n' slash στη μέτρια δυσκολία και δε χρειάζεται τόσο στρατηγική και παύση για σχέδιο. Το βασικότερο θέμα (και πάλι μεταφέρω τι διαβάζω) είναι ότι το DM κομμάτι δε λειτουργεί ικανοποιητικά, κάποιοι αναφέρουν πως δεν μπορείς να σχεδιάσεις το μπουντρούμι, μόνο να το τροποποιήσεις. Γενικά, απίστευτη πόλωση, θετικές και αρνητικές αξιολογήσεις βγάζουν μια σούμα στο 65%, αλλά και η αποδοχή αυτών των αξιολογήσεων εκεί κυμαίνεται. Δεν ξέρω αν είναι μάχη fanboys-purists, θα χρειαστεί να περιμένουμε για πιο εμπεριστατωμένες αναλύσεις.
google_man_yo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 δυστυχώς είναι για την χωματερή, παίζω αυτήν την εποχή το pillars και το scl δεν το βλέπει ούτε με το hubble, για τέτοιο χάος μιλάμε μεταξύ τους, τι να τα κάνω τα καλά γραφικά όταν στα υπόλοιπα σούρνεται..
Mpiftekis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αν συγκρίνατε το gameplay του με του Dragon Age: Origins, τι θα λέγατε; Δεν περιμέναμε τίποτα επικό αλλά τουλάχιστον η ιστορία είναι καλή; Στα του combat play τα είχαμε δει ότι είναι απλό. Το θέμα είναι πόσο απλό.
Prospector8 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 http://www.metacritic.com/game/pc/sword-coast-legends πολυ κριμα
D4rkshadow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Ευτυχως που ειπα να κοιταξω τι λετε για το παχνιδι αυτο πριν το δοκιμασω.Τσαμπα κοπο θα εκανα,παλι καλα αφου δεν την πατησα
danis1` Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το παιχνιδι δεν ειναι σαφως κατι το εξαιρετικο η αυτο που μπορει να περιμεναμε αλλα ας μην το ισοπεδωνουμε,αν το δουμε σαν ξεχωριστο game ειναι ευχαριστο. Γενικα μου μοιαζει "φτηνο" στην πολη ολο το στορυ εξελισεται σε 1μιση περιοχη (market district και sewers) τις μαχες τις κανει απλες ο αυτοματος χειρισμος των skills των χαρακτηρων απο το AI και το επιπεδο δυσκολιας ειναι πολυ χαμηλο.Στο hard και δεν εχω κανει ακομα reload σε μαχη και πρεπει να ειμαι στα μισα της ιστοριας.Επισης εχει πολυ κουραστικη camera. Παντως δεν μπορω να πω οτι το εχω βαρεθει (το pillars το παρατησα προς το τελος) η ατμοσφαιρα των forgotten realms μου ειχε λειψει αρκετα. Γενικα ειναι ενα ευχαριστο παιχνιδακι για εισαγωγη στα DnD για νεους.
Mpiftekis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Από ότι καταλαβαίνω το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με παιχνίδια τύπου Neverwinter Nights αλλά είναι παρόμοιο με το Dragon Age: Origins ή και το 2. Σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα