Προς το περιεχόμενο

Sword Coast Legends

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το πουθενά θα κυκλοφορήσει το isometric RPG Sword Coast Legends, βασισμένο στο γνωστό D&D. Θα έχει co-op για 4 παίκτες και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον μετά από το πολύ καλό Original Sin.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-02-12-new-d-and-d-game-sword-coast-legends-out-on-pc-this-year

https://swordcoast.com/about

• Like 10
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά από το πουθενά, ιδέα δεν είχα πως υπήρχε κάτι τέτοιο στα σκαριά.

Πολύ όμορφο δείχνει, και pausable, μου φέρνει στο νου παλιές, όμορφες αναμνήσεις. Πρέπει να διαβάσω περισσότερα!

• Super Moderators
Δημοσ.

Τρίτο τρίμηνο του '15 (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) γράφει το Steam, με αυτά που βλέπω μπήκε στη wishlist. 

Δεν έχει τιμή όμως, ενώ από το site δέχονται προπαραγγελίες. Πολύ όμορφο δείχνει, πώς πέρασε under the radar τόσο καιρό δεν ξέρω.

Δημοσ.

Πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο, πρέπει να βρω χρόνο...

• Like 4
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό δείχνει. Μου άρεσε πολύ και το inventory, γενικά πως αυτό που βλέπεις στην οθόνη είναι και στο μοίρασμα του loot, αντί για generic σιλουέτες.

• Like 1
Δημοσ.

Οι μόνοι Sword Coast Legends ήταν το party μου στο Baldur's Gate, όλοι οι άλλοι είναι οι λαθεμένοι ένας (the false ones).

Επίσης το Luskan πιάνεται για Sword Coast??? Δε νομίζω, Icewind Dale θεωρείται.

Αλλά και τα παλικάρια μου στα Icewind Dales ήταν κι αυτά θρύλοι!

Πάντως όντως φαίνεται πάρα πολύ όμορφο και κυρίως πιστό στη DnD λογική και στο πώς υλοποιούνται skills κλπ, πράγμα που ήταν το μοναδικό που δεν είχαμε δει με όλες αυτές τις αναβιώσεις. Το cooldown δε με πειράζει τόσο μετά από το turn - based που έχω φάει στη μάπα σε πρόσφατα RPG, χρειάζομαι μια αλλαγή.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και η καλή παρουσία του Wasteland 2, και τα πρώτα θετικά που ακούγονται για το Pillars (σε 3-4 μέρες θα το δούμε κι από κοντά) πιστεύω πως θα κάνουν τις εταιρίες να δώσουν κι άλλες ευκαιρίες.

Απλά, θα επαναλάβω για το συγκεκριμένο την κατάπληξη που μου προκάλεσε το πόσο αργήσαμε να το ακούσουμε (ή και οι ίδιοι να το προωθούν) πάντως αυτά που δείχνουν με κάνουν να αισιοδοξώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...