vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Θέλουμε LINK από το άλλο θέμα, ή έστω μια ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ εξήγηση του προβλήματος. καλησπερα..δεν θελω να ανοιξω κανενα θεμα οπως ειπε παραπανω ενας φιλος...εχω ενα λαπτοπ το οποιο εκανε διακοπες η οθονη η οποια εσβησε καποια στιγμη τελειως...μιλαω με ενα φιλο απο εδω .τον οποιο ευχαριστω πολυ...μου εδωσε οδηγιες και το εκτιμω πολυ...τωρα εχω κολλησει και δεν ξερω τι να κανω...μου ειπε να βγαλω τον σκληρο και να βαλω ενα dvd με linux να τρεξει...εκει εχω κολλησει..δεν το τρεχει...εχω κανει καποιο λαθος στην εγγραφη..,χρειαζεται καταλληλο linux για το υπολογιστη μου η μπορω να βαλω οποιοδηποτε linux???
arc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/558262-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/ http://www.insomnia.gr/topic/559409--/ Επειδή η αγνωμοσύνη με ενοχλεί .... η τελευταία μου συμμετοχή στη συζήτηση ειναι : Αν χωρίς το δίσκο δεν κάνει boot ουτε με dvd, ουτε με usb τότσε σημαίνει είτε δεν εχεις κάνει σωστή εγγραφή ή ο acer εχει ψυχολογικά και θέλει συνδεμένο δίσκο για να κάνει boot από dvd/usb. Σύνδεσε το δίσκο και κάνε boot με dvd/usb και μπες σε linux (TRY OXI INSTALL). Καλή τύχη στα υπόλοιπα
vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 δεν ειμαι αγνωμων φιλε...σε εχω ευχαριστησει για την βοηθεια..οπως ειπες καποια στιγμη θελω βοηθεια βημα βημα...κακο ειναι αυτο?εκανα boot με δισκο σημερα και μου την ειπες οτι δεν μου ειπε κανενας να βαλω τον δισκο...
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Κακό δεν είναι, αλλά τα παιδιά σε έχουν ρωτήσει κάποια συγκεκριμένα πράγματα και δεν έχεις δώσει καμία απάντηση. Η επίλυση δεν έρχεται τυχαία, αλλά μεθοδικά. Όπως κι εσύ θες βοήθεια βήμα-βήμα, έτσι κι εμείς πρέπει να αποκλείουμε ένα πράγμα κάθε φορά. Και οκ, καλό είναι να ψάχνουμε και λίγο μόνοι μας στο Google.. 1
vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 φιλε μου εχω ψαξει οσο μπορω...και οσο μου το επιτρεπουν οι γνωσεις μου...εχω ακολουθησει ολες τις οδηγιες..βαζω το linux ,ειτε με δισκο ειτε χωρις δεν τον διαβαζει...μηπως το linux πρεπει να συμβαδιζει με τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ μου?
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 arc κάποια λαπτοπ θέλουν δίσκο πάνω για να μπουτάρουν! Αλλιώς έχουν μαύρη οθόνη! (Δε θυμάμαι μοντέλα)
dobro Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 διαβασε και κανενα manual/οδηγιες .............απο το ιντερνετ.......youtube etc.... και μη τα θελεις ολα στο πιατο....................δεν θα μαθεις ετσι ποτε(αν και ολοι σου εχουν πει τα βηματα!)
vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 εγω φιλε μου σας ρωταω επειδη εχετε εμπειρια σε τετοια θεματα...στην τελευταια μου ερωτηση τι manual να διαβασω?
mixmixtouta Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, κάτσε να τα συνοψίσουμε και προσπάθησε να απαντήσεις στις ερωτήσεις απλά και κατανοητά. 1) Το πρόβλημα είναι πως το λαπτοπ άναβε χωρίς να δείχνει κάτι στην οθόνη και μετά απο λίγο έσβηνε. Σωστά? 2) Μετά διαπίστωσες πως η οθόνη αχνοφαίνεται και το δοκίμασες σε εξωτερική οθόνη και έδειχνε. Το σβήσιμο όμως επιμένει. Σωστά? 3) Σου είπαμε πως το πρόβλημα που αχνοφαίνεται στη βασική οθόνη πιθανώς είναι inverter. Δοκίμασες να το βγάλεις και το έσπασες. Σωστά? 4)Τώρα σε ποιό σημείο βρίσκεσαι? Δουλεύεις το λαπτοπ σε εξωτερική οθόνη? Μένει αναμμένο? Απάντησε σε αυτές τις βασικές ερωτήσεις και άσε τις διανομές Linux για μετά.
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Όταν ανοίξεις ενα θέμα με σωστό τίτλο περιγράφωντας το πρόβλημα σου ειμαι σίγουρος οτι θα βοηθήσουν τα παιδιά οπως γίνεται με ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις