vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 επι δεκα μερες προσπαθω να δω τι φταιει στον υπολογιστη μου...δεν ειμαι ειδημων ...αν δεν μπορειτε να με βοηθησετε καλως...ανοιξα ενα θεμα στο φορουμ...δεν εχω τεχνικους εδω στα μερη μου...τι πρεπει να κανω?
vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα...εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου...αν δεις στο φορουμ θα καταλαβεις...για να μην σου ξαναγραφω ολα απο την αρχη
xristoforos89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Υπαρχει και η περιπτωση του να πεταξεις ενα λινκ στο παρον θεμα για να μην ψαχνομαστε. Θελετε βοηθεια, την θελετε και όπως εσεις την θελετε. Cool που λεμε και στο χωριο μου. edit 1: να το θεμα. http://www.insomnia.gr/topic/558262-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/ edit2: Το 'μπορειτε να βοηθησετε' μου θυμισε κατι silver alert, κάτι amber alert και τα συναφη.
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Βάλε ένα λινκ, ξέρεις πόσα θέματα έχει το φόρουμ;
vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σας...ξερω οτι εχετε παρα πολλα θεματα...εν συντομια θα σας πω τι μου συμβαινει... το λαπτοπ μου αρχισε να κανει διακοπες στην οθονη μεχρι που καποια στιγμη εσβησε τελειως...αυτο γινεται αφου αρχισει να φορτωνει τα windows..μολις τα φορτωσει σβηνει...μιλαω με καποιον απο δω μου εχει πει καποια πραγματα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη...παρακαλω για την βοηθεια σας...
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Κάνει επανεκκίνηση πάει να φορτώσει πάλι τα Windows, ξανά μαύρη οθόνη κλπ; Αν είναι έτσι σκληρός δίσκος είναι το πιθανότερο
vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 φορτωνει τα windows xp και μετα σβηνει αμεσως...
Tsino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Vkalfa έχεις ήδη ανοιχτό θέμα με 4 σελίδες βοήθειας... Ανοίγεις άλλο θέμα για να ξαναρχίσεις από την αρχή?? Το 3ο θέμα με τις τελίτσες τι το άνοιξες για να κάνεις παράπονα?? Απίθανος 1
vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Vkalfa έχεις ήδη ανοιχτό θέμα με 4 σελίδες βοήθειας... Ανοίγεις άλλο θέμα για να ξαναρχίσεις από την αρχή?? Το 3ο θέμα με τις τελίτσες τι το άνοιξες για να κάνεις παράπονα?? Απίθανος φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν...απλα ειμαι σε ενα σπιτι με ενα χαλασμενο υπολογιστη και δεν ξερω τι να κανω...δεν θελω να θιξω κανεναν ...βοηθεια; θελω...αυτο το φορουμ γιαυτο τον λογο δεν ειναι? Vkalfa έχεις ήδη ανοιχτό θέμα με 4 σελίδες βοήθειας... Ανοίγεις άλλο θέμα για να ξαναρχίσεις από την αρχή?? Το 3ο θέμα με τις τελίτσες τι το άνοιξες για να κάνεις παράπονα?? Απίθανος φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν...απλα ειμαι σε ενα σπιτι με ενα χαλασμενο υπολογιστη και δεν ξερω τι να κανω...δεν θελω να θιξω κανεναν ...βοηθεια; θελω...αυτο το φορουμ γιαυτο τον λογο δεν ειναι? φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν...απλα ειμαι σε ενα σπιτι με ενα χαλασμενο υπολογιστη και δεν ξερω τι να κανω...δεν θελω να θιξω κανεναν ...βοηθεια; θελω...αυτο το φορουμ γιαυτο τον λογο δεν ειναι?
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Όπως βλέπεις έχουν ανταποκριθεί αρκετοί όμως
vkalfa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Όπως βλέπεις έχουν ανταποκριθεί αρκετοί όμως φιλε μου το ξερω και ευχαριστω πολυ...αλλα δεν ξερω τι να κανω..
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Θέλουμε LINK από το άλλο θέμα, ή έστω μια ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ εξήγηση του προβλήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις