Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επι δεκα μερες προσπαθω να δω τι φταιει στον υπολογιστη μου...δεν ειμαι ειδημων ...αν δεν μπορειτε να με βοηθησετε καλως...ανοιξα ενα θεμα στο φορουμ...δεν εχω τεχνικους εδω στα μερη μου...τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

καλησπερα...εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου...αν δεις στο φορουμ θα καταλαβεις...για να μην σου ξαναγραφω ολα απο την αρχη

Δημοσ.

Υπαρχει και η περιπτωση του να πεταξεις ενα λινκ στο παρον θεμα για να μην ψαχνομαστε.

Θελετε βοηθεια, την θελετε και όπως εσεις την θελετε.

Cool που λεμε και στο χωριο μου.

edit 1: να το θεμα.

http://www.insomnia.gr/topic/558262-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%80-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/

edit2: Το 'μπορειτε να βοηθησετε' μου θυμισε κατι silver alert, κάτι amber alert και τα συναφη.

Δημοσ.

καλησπερα σας...ξερω οτι εχετε παρα πολλα θεματα...εν συντομια θα σας πω τι  μου συμβαινει... το λαπτοπ μου αρχισε να κανει διακοπες στην οθονη  μεχρι που καποια στιγμη εσβησε τελειως...αυτο γινεται αφου αρχισει να φορτωνει τα windows..μολις τα φορτωσει σβηνει...μιλαω με καποιον απο δω μου εχει πει καποια πραγματα  αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη...παρακαλω για την βοηθεια σας...

Δημοσ.

Κάνει επανεκκίνηση πάει να φορτώσει πάλι τα Windows, ξανά μαύρη οθόνη κλπ; Αν είναι έτσι σκληρός δίσκος είναι το πιθανότερο

Δημοσ.

Vkalfa έχεις ήδη ανοιχτό θέμα με 4 σελίδες βοήθειας... 

Ανοίγεις άλλο θέμα για να ξαναρχίσεις από την αρχή??   

Το 3ο θέμα με τις τελίτσες τι το άνοιξες για να κάνεις παράπονα??  

Απίθανος

• Like 1
Δημοσ.

Απίθανος

φιλε  μου δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν...απλα ειμαι σε ενα σπιτι με ενα χαλασμενο υπολογιστη και δεν ξερω τι να κανω...δεν θελω να θιξω κανεναν ...βοηθεια; θελω...αυτο το φορουμ γιαυτο τον λογο δεν ειναι?

Απίθανος

φιλε  μου δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν...απλα ειμαι σε ενα σπιτι με ενα χαλασμενο υπολογιστη και δεν ξερω τι να κανω...δεν θελω να θιξω κανεναν ...βοηθεια; θελω...αυτο το φορουμ γιαυτο τον λογο δεν ειναι?

Δημοσ.

Όπως βλέπεις έχουν ανταποκριθεί αρκετοί όμως :)

φιλε μου το ξερω και ευχαριστω πολυ...αλλα δεν ξερω τι να κανω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...