Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηλιουπολη Αθηνα (Καναρια κοντα για οσους ξερουν), τα τελευταια 2 χρονια με την forthnet κοντευω να τρελαθω, ολο προβληματα ειναι (απο πλευρας μου ειμαι οκ, τα εψαξα ολα, κ με ηλεκτρολογους κτλ γτ ειχα θεματα με disconnect κ επεμεναν οτι ειναι απο πλευρας μου, μεχρι που πηγα να το κοψω κ εφτιαξαν ως δια μαγειας.)
Πριν μερικες μερες ειχαν παλι προβλημα, μας τα εκαναν τσουρεκια με το connection time out ολη μερα, μετα απο κανα 18ωρο το εφτιαξαν. Περασε ουτε καλα καλα βδομαδα, παλι τα ιδια σημερα >>>>>>>>>>Qd4Om2P.png

πιστευω πως ηρθε η ωρα να αλλαξω ISP... (Οτε δεν τα σηκωνει η τσεπη μου) κ ηθελα να ακουσω γνωμες για τους αλλους ISP.
Ευχαριστω.

Δημοσ.

γι αυτές τις μέρες δεν είσαι ο μόνος που έχει θέμα.

έχουν πέσει συνδέσεις με το εξωτερικό και γενικότερα επικρατεί ενα "πέσιμο-ανέβασμα"

και σου μιλάει άτομο που έχει γραμμή 2ΚΜ απο αστικό και κλειδώνει 17800/1024 :P

Δημοσ.

Δεν προσπαθω να παρω το μερος της, και εγω σε forthnet ειμαι και μαμιεται ο Διας.
Απο ατομο που δουλευει στο tech support μου ειπε πριν οτι εχει πεσει link με το εξωτερικο.
Προχτες της κανανε ddos (λολ) και παλι ειχε θεματα.
Γενικα αυτη η βδομαδα εχει παει σκατα.
Εαν και μετα απο την "μπορα" συνεχισει το κακο, κοιτα και για αλλου.

Δημοσ.

Δεν προσπαθω να παρω το μερος της, και εγω σε forthnet ειμαι και μαμιεται ο Διας.

Απο ατομο που δουλευει στο tech support μου ειπε πριν οτι εχει πεσει link με το εξωτερικο.

Προχτες της κανανε ddos (λολ) και παλι ειχε θεματα.

Γενικα αυτη η βδομαδα εχει παει σκατα.

Εαν και μετα απο την "μπορα" συνεχισει το κακο, κοιτα και για αλλου.

το θεμα ειναι οτι γενικα εχει θεματα πλεον, 7 χρονια forthnet εχω, (και 1 χρονο σε ΟΤΕ). Εκτος αυτης της εβδομαδας, παλι προβληματα εχω...

DDOS.... εδω ας γελασω. To ακουσα κ χθες αυτο, ολοκληρος ISP κ πεφτει απο DDOS. Δλδ περασαν ολες τις προστασιες που εχουν, κ ο ddoser εχει δυκτιο κ upload της Google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...