kstavrou Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπιζω το εξής θέμα και χρειαζομαι τα φώτα σας. Είχα εγκαταστήσει το viber σε συσκευή κινητού τηλεφώνου την οποία εχασα. Εβγαλα τον ίδιο αριθμό κλήσης και τον έβαλα σε tablet. Εγκατεστησα το viber στο tablet και εδωσα τον εν λογω αριθμό κλήσης. Στη συνέχεια λέει οτι απέστειλε 4ψηφιο κωδικό σε μήνυμα στο κινητό μου τον οποίο πρέπει να βάλω για να προχωρησω. Όπως προανεφερα όμως το κινητό μου οπου αρχικά είχα δημιουργήσει τον λογαριασμό viber χάθηκε. Τι κάνω σε αυτήν την περίπτωση?
soteras Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Πηγαινε και βγαλε καρτα σιμ με το ιδιο νουμερο και ζητα να γινει μπλοκαρισμα τις αλλι τα αλλα ειναι περιτα να τα πω.
FoxyGirl Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Αν μιλούσαμε για την έκδοση για tablet, υπάρχει η επιλογή να γίνει αυτό που λες. Υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσω στο tablet Android χωρίς να χρειάζεται να το έχω στο κινητό μου?(είναι πολύ παλιά η συσκευή κινητού μου) Kαι να το έχω στον υπολογιστή?
Iris_89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Υπάρχει τρόπος να το εγκαταστήσω στο tablet Android χωρίς να χρειάζεται να το έχω στο κινητό μου?(είναι πολύ παλιά η συσκευή κινητού μου) Kαι να το έχω στον υπολογιστή? Όχι. Δεν γίνεται.
FoxyGirl Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Όχι. Δεν γίνεται. To έκανα,τώρα μιλάω από το pc και από το tablet!
Iris_89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 To έκανα,τώρα μιλάω από το pc και από το tablet! Εξήγηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα