coolman29 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το viber απο το pc χωρις να μου ζητησει να κανω επιβεβαιωση του λογαριασμου απο το κινητο?ξερω πως να το κατεβασω απο το windows store ( εχω windows 8.1) αλλά στην εναρξη μου ζηταει επιβεβαιωση με το να μου στειλει μηνημα στο κινητο και δεν θελω να χρησιμοποιησω κινητο..υπαρχει αλλος τροπος?
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Να φανταστώ πως δεν έχεις viber στο κινητό. Αν έχεις, δες αυτό https://www.youtube.com/watch?v=TItq6w2cNwo Όλες οι social apps ζητάνε τον αριθμό σου.
coolman29 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Να φανταστώ πως δεν έχεις viber στο κινητό. Αν έχεις, δες αυτό https://www.youtube.com/watch?v=TItq6w2cNwo Όλες οι social apps ζητάνε τον αριθμό σου. Το δοκιμασα και ενω το κατεβασα απο το bluestacks app μολις παει να ξεκινησει μου γραφει " η εφαρμογη εχει σταματησει" και δεν το φορτωνει.Ενω δοκιμαζοντας να κατεβασω πχ το Line ( που ηθελε κι αυτο επιβεβαιωση κινητου) μου λειτουργει κανονικα χωρις κινητο μεσα απο το bluestacks...Εκανα επιβεβαιωση email με το bluestacks app και τωρα λειτουργει και ξεχωριστα κανονικα απο το pc..αλλά στο viber μετα το install δεν μου ανοιγει την εφαρμογη.
BritGreek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Το viber αφού το εγκαταστήσεις στο εικονικό κινητό σου (bluestacks), θα πρέπει να το κατεβάσεις στην έκδοση για PC και να το εγκαταστήσεις κανονικά στον υπολογιστή σου. Το έχεις κάνει αυτό, γιατί δεν κατάλαβα; Αν δεν τρέχει καθόλου το viber στο bluestacks, κατέβασε μια άλλη έκδοσή του σε apk, μήπως παίξει.
coolman29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Το viber αφού το εγκαταστήσεις στο εικονικό κινητό σου (bluestacks), θα πρέπει να το κατεβάσεις στην έκδοση για PC και να το εγκαταστήσεις κανονικά στον υπολογιστή σου. Το έχεις κάνει αυτό, γιατί δεν κατάλαβα; Αν δεν τρέχει καθόλου το viber στο bluestacks, κατέβασε μια άλλη έκδοσή του σε apk, μήπως παίξει. A δεν το εχω κατεβασει στην εκδοση για pc μονο απο το bluestacks και δεν λειτουργει..οκ θα το δοκιμασω...αλλή εκδοση του σε apk μεσα απο το bluestacks εννοεις?το κατεβασα για pc το ξανα κατεβασα τωρα απο το bluestacks αλλά δεν μου ανοιγει την εφαρμογη απο το bluestacks μου γραφει " η εφαρμογη viber εχει σταματησει " μαλλον το εχουν κλεισει επιτηδες...και απο pc μολις παει να ανοιξει μου λεει " εχεις το viber εγκατεστημενο στο κιν" και δεν ανοιγει
BritGreek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 O φίλος έχει δίκιο. Ούτε εμένα τρέχει το viber στο Bluestacks. Δεν ανοίγει και κρασάρει. ΟΚ. Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Κατέβασε το VirtualBox και εγκατέστησε το AndroidX86. Βάλε εκεί το viber (αντί για το Bluestacks), και μετά εγκατέστησε το πρόγραμμα για το PC.
coolman29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 O φίλος έχει δίκιο. Ούτε εμένα τρέχει το viber στο Bluestacks. Δεν ανοίγει και κρασάρει. ΟΚ. Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Κατέβασε το VirtualBox και εγκατέστησε το AndroidX86. Βάλε εκεί το viber (αντί για το Bluestacks), και μετά εγκατέστησε το πρόγραμμα για το PC. Kατεβασα το virtual box αλλά μολις παει να ξεκινησει ( επειδη εχω windows 8.1 64-bit ) και δεν εχει τετοια επιλογη ρυθμισης οτι δεν λειτουργει στο δικο μου συστημα...και μολις παταω start κατι μου λεει "no bootable medium found system halted" αν μπορεις να μου στειλεις σε screensaver πως το χειριζομαι και πως το κανω να ξεκινησει ακριβως αφου το κανω install και πως κατεβαζω το androidX86 Θα με βοηθουσες γιατι μαλλον κανω κατι λαθος στο virtualbox
Iris_89 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ή πολύ απλά στέλνεις τον κωδικό στο κινητό σου και τελείωσε η ταλαιπωρία. Just sayin'...
coolman29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ή πολύ απλά στέλνεις τον κωδικό στο κινητό σου και τελείωσε η ταλαιπωρία. Just sayin'... Δεν αρκει απλά να στειλεις τον κωδικο στο κινητο πρεπει μεσα στο κινητο να εχεις εγκατεστημενο το viber και το δικο μου κινητο ειναι ψιλο παλιο κ δεν μπορω να βαλω εφαρμογη viber..Γι αυτο εχω μπει σε ολη αυτη τη διαδικασια
BritGreek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ή πολύ απλά στέλνεις τον κωδικό στο κινητό σου και τελείωσε η ταλαιπωρία. Just sayin'... Πρέπει να το έχει εγκατεστημένο στο κινητό του για να μπορέσει να το ενεργοποιήσει στον υπολογιστή. Αυτό είναι και το νόημα του bluestacks για όσους δεν έχουν smartphone. Αν μιλούσαμε για την έκδοση για tablet, υπάρχει η επιλογή να γίνει αυτό που λες. Δεν αρκει απλά να στειλεις τον κωδικο στο κινητο πρεπει μεσα στο κινητο να εχεις εγκατεστημενο το viber και το δικο μου κινητο ειναι ψιλο παλιο κ δεν μπορω να βαλω εφαρμογη viber..Γι αυτο εχω μπει σε ολη αυτη τη διαδικασια Αν μπορείς απλά να το εγκαταστήσεις για μια φορά και δεν το δουλεύεις από το κινητό, θα λύσεις πιο εύκολα το πρόβλημά σου.
coolman29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να το έχει εγκατεστημένο στο κινητό του για να μπορέσει να το ενεργοποιήσει στον υπολογιστή. Αυτό είναι και το νόημα του bluestacks για όσους δεν έχουν smartphone. Αν μιλούσαμε για την έκδοση για tablet, υπάρχει η επιλογή να γίνει αυτό που λες. Αν μπορείς απλά να το εγκαταστήσεις για μια φορά και δεν το δουλεύεις από το κινητό, θα λύσεις πιο εύκολα το πρόβλημά σου. Εχεις δικιο απλά ειναι παλιο κινητο και δεν δεχετε τετοιες εφαρμογες..και το κακο στην ολη ιστορια ειναι οτι εχουν αποκλεισει το viber απο emulators για android δεν μπορεις να το κατεβασεις απο πουθενα απο το bluestacks εγω κατεβασα το LINE ( Που ηθελε κι αυτο κινητο κανονικα ) και λειτουργει κανονικα και μεσα απο το bluestacks αλλά καταφερα και μπηκα και ξεχωριστα απο το Pc μετα χωρις κινητο γιατι ειχα κανει registration μεσα απο το bluestacks..το θεμα ομως ειναι οτι το Line δεν εχει video κλησεις εχει μονο text chat και επισης οτι δεν το εχει σχεδον κανεις ολοι viber χρησιμοποιουν...αλλά δεν μπορω να βρω εναν εξομοιωτη για android που να σου επιτρεπει να το κατεβασεις
BritGreek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Εχεις δικιο απλά ειναι παλιο κινητο και δεν δεχετε τετοιες εφαρμογες..και το κακο στην ολη ιστορια ειναι οτι εχουν αποκλεισει το viber απο emulators για android δεν μπορεις να το κατεβασεις απο πουθενα απο το bluestacks εγω κατεβασα το LINE ( Που ηθελε κι αυτο κινητο κανονικα ) και λειτουργει κανονικα και μεσα απο το bluestacks αλλά καταφερα και μπηκα και ξεχωριστα απο το Pc μετα χωρις κινητο γιατι ειχα κανει registration μεσα απο το bluestacks..το θεμα ομως ειναι οτι το Line δεν εχει video κλησεις εχει μονο text chat και επισης οτι δεν το εχει σχεδον κανεις ολοι viber χρησιμοποιουν...αλλά δεν μπορω να βρω εναν εξομοιωτη για android που να σου επιτρεπει να το κατεβασεις Το LINE έχει κανονικότατα βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις και στο κινητό και στο PC, και μάλιστα είναι πολύ καλύτερο σε ποιότητα από το viber. Απλά, όπως λες κι εσύ, δεν το έχουν πολλοί στην Ελλάδα, σε αντίθεση με την Αγγλία και την Κύπρο, τουλάχιστον στο δικό μου κύκλο. Τι εννοείς "παλιό κινητό"; Είναι android ή δεν είναι;
coolman29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Το LINE έχει κανονικότατα βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις και στο κινητό και στο PC, και μάλιστα είναι πολύ καλύτερο σε ποιότητα από το viber. Απλά, όπως λες κι εσύ, δεν το έχουν πολλοί στην Ελλάδα, σε αντίθεση με την Αγγλία και την Κύπρο, τουλάχιστον στο δικό μου κύκλο. Τι εννοείς "παλιό κινητό"; Είναι android ή δεν είναι; Δεν ειναι Αndroid ... Εχει βιντεοκλησεις το Line?ειμαι ηδη μεσα το εχω κατεβασει στην desktop εκδοση για windows 8.1 κ δεν βλεπω πουθενα να εχει επιλογη για video call το εμφανιζει σαν το skype desktop στη συνομλια αλλά χωρις επιλογη βιντεοκλησης..Μηπως πρεπει να προσθεσω καποιο app απο το windows store για να λειτουργησει το video call?
BritGreek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειναι Αndroid ... Εχει βιντεοκλησεις το Line?ειμαι ηδη μεσα το εχω κατεβασει στην desktop εκδοση για windows 8.1 κ δεν βλεπω πουθενα να εχει επιλογη για video call το εμφανιζει σαν το skype desktop στη συνομλια αλλά χωρις επιλογη βιντεοκλησης..Μηπως πρεπει να προσθεσω καποιο app απο το windows store για να λειτουργησει το video call? Κάνεις αριστερό κλικ σε μια από τις επαφές σου, και σου εμφανίζονται τρία εικονίδια. Το τελευταίο δεξιά είναι η καμερούλα. Αυτό είναι η βιντεοκλήση και εμφανίζεται μόνο αν επιλέξεις κάποια επαφή.
coolman29 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Κάνεις αριστερό κλικ σε μια από τις επαφές σου, και σου εμφανίζονται τρία εικονίδια. Το τελευταίο δεξιά είναι η καμερούλα. Αυτό είναι η βιντεοκλήση και εμφανίζεται μόνο αν επιλέξεις κάποια επαφή. To βρηκα σ΄ευχαριστω το μονο κακο ειναι στο Line ειμαι online εγω και η λαμπα χαχα ολοι για viber μου λενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα