The__Blade Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι την αγορά ενός MLS iqtab Atlas ή ενός MLS iqtab Rocket 3g. Αυτό που με προβληματίζει είναι το λειτουργικό: 1)πόσο εύκολα απενεργοποιείται το bloatware (MAIC) ; 2) γίνονται root αυτές οι συσκευές; 3) παίρνουν vanilla android πάνω; Τέλος οι κάμερες (5mp στο πρώτο και 13 mp στο δεύτερο) λένε τίποτα; EDIT βλέπω τώρα μερικά thread με άσχημα σχόλια για τα MLS, έχουν προβλήματα ποιότητας; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2015 από The__Blade
linkoln Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποιος μιλησε για θεμα ποιοτητας προφανως καποιος πολυξεριδης που δεν το εχει δει καν μπροστα του Προσωπικα εχω το mls splendid 10" Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2015 από linkoln
dr_papas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ έχω το iqtab 10 3g και μπορώ να πώ πως είμαι υπερευχαριστημένος, αρκετά ποιοτικό.
linkoln Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ε ναι!!! καποιο αλλοι απλα την εχουν δει εδω μεσα απλως να κραζουν προιοντα που ουτε καν εχουν ποιασει στα χερια τους!!!!
aggelosbek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Έχω το iq spark ειμααι πολύ ευχαριστημενος και εγώ ακόμα ψαχνωμαι για την MAIC και τα εικονια να ειναι ποιο μεγάλα. Πάντως ειναι μια χαρά
Athens44 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 για το mls blast QC 3G τι γνωμη εχετε? αναλυτικα παρακαλω ειδικα αν το εχει κανεις σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα