Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω σκηνικα στο μελλον σε δικηγορικα γραφεια να εχουν μαζευτεί τα σογια και να ξεκατινιάζονται αλλά έτσι πλεον

- Οχιιιιιιιι δικο μου είναι το fb του μακαριτη

- Τι λες μωρη κυρατσα δικο μου θα σου κανω μηνυση τον ξελογιασες τον κακομοιρη  .

Σε καποιο τυχαιο συμβολαιογραφειο στην επαρχια ηρθε η ωρα να διαβαστει η διαθηκη του εκλιποντος......Στην πολυαγαπημενη μου ανιψιά Καιτη αφηνω τον λογαριασμο μου στο Facebook υπο το ορο να μην αλλαξει φωτο στο προφιλ.

Και καπου εκει θα πεταχτει καποιος αλλος συγγενης και θα πει...αντε καιτουλα σε βολεψε και εσενα ο μακαριτης σου αφησε το acount στο Facebook .

χαχαχαχα ποσο σουρεαλ  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Είναι καλό μέτρο αυτό. Έτυχε να χάσω φίλο μου πριν χρόνια και η οικογένειά του ακόμα προσπαθεί να πείσει το FB να κατεβάσει την σελίδα του.

Δημοσ.

Πρωτον οπως ειπε κ καποιος πριν μπορεις απλα να δωσεις τον κωδικο σου σε καποιον κ να κανει οτι θελει.

Κ δευτερον που στο καλο ξερει το φβ αν πεθανες, αν δεν το δηλωσει καποιος? Εγω θελω να μπει ενας συγγεμης μου κ να το διαγραψει.

Τελος, απορω... εχει ηδη κανα δις χρηστες. Δλδ αν δεν διαγραφει κ τους αποθανοντες, ποσοι θα γινουν? Ηδη εχει θεμα με τα δεδομενα

Δημοσ.

ποσοι θα μεινουν με το φβ στο χερι οπως ελεγε ο μουστακας εμεινα με το π...ι στο χερι

Δημοσ.

Ελπίζω να πεθάνει πρώτα το fb και μετά εγώ!

το πιο σωστο που διαβασα.... :)

δεν εχουμε να ασχοληθουμε με κατι ποιο ενδιαφερον ... θα ασχοληθουμε με το φεσιμπουκ.. ε ρε δεν παμε καλα... το εχουμε καψει τελιος. μα τελιος ομως

δεν εχουμε να ασχολη

Πρωτον οπως ειπε κ καποιος πριν μπορεις απλα να δωσεις τον κωδικο σου σε καποιον κ να κανει οτι θελει. Κ δευτερον που στο καλο ξερει το φβ αν πεθανες, αν δεν το δηλωσει καποιος? Εγω θελω να μπει ενας συγγεμης μου κ να το διαγραψει. Τελος, απορω... εχει ηδη κανα δις χρηστες. Δλδ αν δεν διαγραφει κ τους αποθανοντες, ποσοι θα γινουν? Ηδη εχει θεμα με τα δεδομενα

συγνωμη αν πεθανω θα με νοιαξει τι θα γινει ο λογαριασμος μου στο φεισμπουκ θα πω σε συυγενη μου να το σβησει ; ρε πατε καλα;;;;;;;;;;;; ειμαστε σοβαροι ;;;;;;; παμε κατα διαολου σαν κρατος δουλειες δεν υπαρχουν ο κοσμος ενα μεγαλο ποσοστο πειναει.. θα με ενδιαφερει αν πεθανω τι θα γινει ο λογαριασμος μου στο φεισμπουκ; σταχτη και μπουρμπερι να γινει... ημαρτον...

Είναι καλό μέτρο αυτό. Έτυχε να χάσω φίλο μου πριν χρόνια και η οικογένειά του ακόμα προσπαθεί να πείσει το FB να κατεβάσει την σελίδα του.

βλακειες φιλε μου ο φιλος πεθανε; αυτο ειναι το τραγικο.. και στο φιναλε ανωφελο ανουσιο να ασχολητε καποιος με το φεισμπουκ ειδικα αν ειναι πανω απο 25 ετων ....

Σε καποιο τυχαιο συμβολαιογραφειο στην επαρχια ηρθε η ωρα να διαβαστει η διαθηκη του εκλιποντος......Στην πολυαγαπημενη μου ανιψιά Καιτη αφηνω τον λογαριασμο μου στο Facebook υπο το ορο να μην αλλαξει φωτο στο προφιλ.

Και καπου εκει θα πεταχτει καποιος αλλος συγγενης και θα πει...αντε καιτουλα σε βολεψε και εσενα ο μακαριτης σου αφησε το acount στο Facebook .

χαχαχαχα ποσο σουρεαλ :lol:

για τρελα γελια............. :) πραγματικα κλαιω..............

Αυτο το φβ νομίζει οτι ολα περιστρέφονται γυρω του, νομίζω οτι ειναι καιρός πια ο ιδιοκτήτης του να δει έναν ψυχίατρο

αυτο ειναι το μονο σιγουρο επειγοντος κιολας .....

Δημοσ.

Τι άλλο θα ακούσουμε;

Οταν θα ειμαι στον αλλο κοσμο, το μονο που θα με απασχολει θα ειναι ποιος ταλαιπωρος θα ασχοληθει με τη μ@@@ που λεγεται «το account μου στο facebook».

Δημοσ.

Η πιθανοτητα να δωσω τον κωδικο μου σε καποιον και να κανει οτι διαολο θελει με το account μου -μια και ειναι σχεδον σιγουρο πως δεν θα με ενδιαφερει ιδιαιτερα οταν θα βλεπω τα ραδικια αναποδα- δεν παιζει?

Ναι αλλα εσυ ας πουμε αλλαζεις κωδικο ανα 2 μηνες (για τον α ή β λογο), πρεπει καθε φορα να θυμασαι να ενημερωσεις το φιλο σου για αυτο.

Ερώτηση: Όταν πεθάνει κάποιος, το FB πως το μαθαίνει και παγώνει τον λογαριασμό;

Δεν παγωνει κατι το ιδιο το fb, απλα αν εσυ (ακομη κι αν δεν (φτου φτου) φυγεις απο το ματαιο τουτο κοσμο), αλλα παψεις να χρησιμοποιεις το fb ο λογαριασμος σου, αφου δεν εχει αλλος προσβαση, παραμενει στο σημειο που τον αφησες απο θεμα ενημερωσεων σε φωτογραφιες, στατους κλπ, αρα ειναι αυτοματα "παγωμενος"¨.

Δημοσ.

Τουλάχιστον να μου προχωράνε και τα παιχνίδια που θα το έχω αγωνία και θα στριφογυρνώ στον ύπνο μου.

Δημοσ.

το θεμα ειναι σοβαρότερο διαχειριστικά παρά κοινωνικά.

https://what-if.xkcd.com/69/

και είναι μέρος ενός προβλήματος σε κάθε διαχειριστική πλατφόρμα, είτε το κράτος που πληρώνει τη σύνταξη στον πεθαμένο, είτε το φβ που πληρώνει πόρους για νεκρούς λογαριασμούς.

Πώς ξέρεις οτι κάποιος πέθανε και οτι δεν έχει πάει μακρινό ταξίδι στο θιβετ και περιμένει να γυρίσει για να αποδείξει οτι είναι ζωντανός;

Η πιο πρακτική μέθοδος που το φβ βρήκε πριν από αυτό είναι να δέχεται αιτήσεις διαγραφής/θανάτου μόνο από από 1ου βαθμού συγγένεια. Τώρα σου δίνει την ε-διαθήκη. Πρακτικό αν και δεν θα πιάσει αν δεν το κάνει υποχρεωτικό.

Τώρα για το κοινωνικό του θέματος, είναι αντιαισθητικό για μένα να βλέπεις να πεθαίνει κάποιος και να του στέλνουν γραμματα στο timeline ποσο μας λειπεις κλπ, και κουράζει απίστευτα, αλλά αυτά είναι γούστα.

Δημοσ.

Τι διαχειριστικό πρόβλημα στο οποίο αναφέρεσαι, θα μπορούσε να λυθεί με απλό τρόπο.

Αν δεν κάνει login για 2-3 χρόνια να γίνεται πλήρης διαγραφή όλων των δεδομένων.

Το fb όμως θέλει να κρατάει στοιχεία και χρήστες για ευνόητους λόγους.

Δημοσ.

Τι διαχειριστικό πρόβλημα στο οποίο αναφέρεσαι, θα μπορούσε να λυθεί με απλό τρόπο.

Αν δεν κάνει login για 2-3 χρόνια να γίνεται πλήρης διαγραφή όλων των δεδομένων.

Το fb όμως θέλει να κρατάει στοιχεία και χρήστες για ευνόητους λόγους.

Ακριβώς έτσι δεν κάνουν και οι τράπεζες με τους λογαριασμούς που δεν σαλεύουν ή κάποιες εταιρείες mail ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...