Anorymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Να εχεις κανενα πλουσιο συγγενη και να αφησει στους αλλους σπιτια και λεφτα και σε εσενα τον λογαριασμο στο Facebook χαχαχαχα 16
linkoln Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Να δω με το φβ τι αλλη χαζομαρα θα διαβασουμε εγινε το φβ καναμε πλουσιο εναν ασχετο και ολος ο υπολοιπος κοσμος καταστρεψε την ζωη του. 6
EmptyPromises Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 απο το φουμπουκι δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο μια ακομα μαμακια... 2
billstamaniac Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Περιμένω σκηνικα στο μελλον σε δικηγορικα γραφεια να εχουν μαζευτεί τα σογια και να ξεκατινιάζονται αλλά έτσι πλεον - Οχιιιιιιιι δικο μου είναι το fb του μακαριτη - Τι λες μωρη κυρατσα δικο μου θα σου κανω μηνυση τον ξελογιασες τον κακομοιρη . 7
nicoc89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 μα φαντάζεστε να μπει ο άλλος και να κάνει φάρσα με το account σου ? να γράφει "π...τσες , @ρχ....α κλπ ? ρεζίλι των νεκρών θα γίνεις ! 2
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ο λογαριασμός του fb αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας οπότε με τον θάνατο κάποιου θα πρέπει να οριστεί στην διαθήκη ποιος θα κληρονομήσει το account του και να πληρωθεί ο αντίστοιχος φόρος κληρονομιάς.. Λιαν συντόμως, υπηρεσία του fb θα επιτρέπει να τραβάς video απ' την κηδεία και ο κληρονόμος να το σηκώνει στο account του θανόντα. Γιατί συλλυπητήριο μήνυμα χωρίς video δεν λέει...
lizardous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ωραία τώρα θα έχουμε και e-cemetery. 1
ilomir Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 θα μας τρελάνουν τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα..
SIP1995 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Off topic... Windows10 for phones is coming today.
Omnigeek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Έτσι όπως πάει το πράγμα στο προσεχές μέλλον που το μέσο κορόιδο θα ζει/ανεβάζει (εκούσια ή ακούσια) με κάθε λεπτομέρεια ολόκληρη την ζωή του σε τέτοιου είδους "υπηρεσίες", μια "καλή" online προσωπικότητα θα έχει χρηματική αξία, όπως ένα καλό account στα MMORPGs, για χρήση σε ρομποτικά LAI (limited AI) για παράδειγμα. Οι προσωπικότητες κληρονομήσιμα περιουσιακά στοιχεία.
udroxoos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δε νομίζω ότι είναι ότι πιο ακραίο μπορούμε να ακούσουμε όσο υπάρχουν φανατικοί facebookάδες
snow22 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Και όταν πεθάνει και ο κληρονόμος?τι γίνεται? 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο το φβ νομίζει οτι ολα περιστρέφονται γυρω του, νομίζω οτι ειναι καιρός πια ο ιδιοκτήτης του να δει έναν ψυχίατρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα