Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορείτε να μου προτείνετε ένα SSD και μια 4GB RAM για το παρακάτω μοντέλο;

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/144316-lenovo-g50-45

budget το αφήνω ανοιχτό γιατί δεν ξέρω πόσο έχουν και τι χρειάζομαι, αλλά όσο το δυνατόν πιο οικονομικά

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αφού έχεις ανοιχτό budget απο δίσκο 256 gb τον crucial http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38436&cat=6&sub=0&pmanuf=14&sort=undefined&step=undefinedαλλιως σε 128 gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=38435&cat=6&sub=0&pmanuf=14&sort=undefined&step=undefined , τώρα για ram αν εχει αλλη μια θέση για ram αγοράζεις αυτη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=37140&cat=4&sub=347&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined και πας στα 8gb

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα προτιμούσα 128GB , τώρα για RAM αυτή η 4αρα έχει 36 ευρώ μαζί με SSD θέλω στο χαλαρό 100 ευρώ και για τα 2. Να φανταστώ αυτά είναι τα πιο οικονομικά που μπορώ να βρω; από άποψη τιμής-αξιοπιστίας 

Δημοσ.

Ακομα και με ssd θα βαραει κόφτες ο συγκεκριμενος cpu. Ειναι υπερβολικα αδυναμος.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα προτιμούσα 128GB , τώρα για RAM αυτή η 4αρα έχει 36 ευρώ μαζί με SSD θέλω στο χαλαρό 100 ευρώ και για τα 2. Να φανταστώ αυτά είναι τα πιο οικονομικά που μπορώ να βρω; από άποψη τιμής-αξιοπιστίας 

Ναι, τα πιο οικονομικα ειναι.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ! 

Ακομα και με ssd θα βαραει κόφτες ο συγκεκριμενος cpu. Ειναι υπερβολικα αδυναμος.

Ναι, τα πιο οικονομικα ειναι.

ακόμα και για απλή χρήση; μόνο για ίντερνετ θα είναι 

Δημοσ.

Στις 4 καρτελες ανοιχτες, ιδιαιτερα αν η μια ειναι youtube, θα γινεται της τρελης.

Τσεκαρε και τωρα με 3-4 καρτελες στο ποσο % τρεχει ο επεξεργαστης σου.

Δημοσ.

Στις 4 καρτελες ανοιχτες, ιδιαιτερα αν η μια ειναι youtube, θα γινεται της τρελης.

ΠΑΝΤΑ με την κακη κουβεντα στο στομα ο Χριστοφορος89 για αυτο τον επεξραστη: AMD E1-6010 (1.35GHz) δεν μπορω να καταλαβω ρε ανθρωπε μου τι προβλημα τι θεμα εχεις οι celeron της intel επειδη αυτη ειναι κορυφαια εταιρια απο την AMD που παλι και οι δυο δυπιρινοι ειναι ειναι καλυτεροι ποιος ο λογος να αντιδρας ετσι ; εξηγησε μου αναλυτικα. Οκ η AMD βγηκε στην επιφανεια το 2003 σε αντιθεση με την Intel που ηταν χρονια απο το: 1968.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως τα 'παιρνω' απο την intel για να μειωνω δημοσιως την amd.  :ph34r:

Τι γιατι ρε ανθρωπε; Τι δηλαδη, να λεω ντε και καλα οτι ειναι σουπερ οι E1; Εν ετει 2015 φυσικα και ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει σε επεξεργαστη (μεχρι και οι αντιστοιχοι σελερον της ιντελ, καλυτεροι ειναι). Να ειμαστε τουλαχιστον αντικειμενικοι.

Το οτι εχεις λαπτοπ με τετοιο επεξεργαστη δε σημαινει ντε και καλα οτι ηταν η καλυτερη αγορα σου και πρεπει να τα υποστηριζεις μεχρι βλακειας.

Δημοσ.

Μείνετε στο θέμα οτιδήποτε offtopic απο εδώ και πέρα θα σβήνεται αν θέλετε κατι αλλο πείτε τα σε pm , οσο αφορά το θέμα του φίλου ο  ssd θα βοηθήσει κατα πολύ τον υπολογιστή οτι επεξεργαστή και να έχεις ή οσο παλιό και να ειναι το μηχάνημα

• Like 1
Δημοσ.

το λάπτοπ είναι από την ψηφιακή αλληλεγγύη για γνωστό άτομο, απλά να το τονίσω, δεν είναι δικό μου, για SSD το βλέπω σίγουρο πάντως με αυτά που διαβάζω κιόλας 

Δημοσ.

Ότι και laptop να ειναι θα βοηθήσει ο ssd σίγουρα οποτε πήγαινε άφοβα

αν δοκιμάσω να μεταφέρω τα windows μετά από τον HDD στον SSD θα τα καταφέρω λέτε; ή καλύτερα να το πάω σε έναν τεχνικό; αν υπάρχει βιντεάκι tutorial στο youtube, και μπορεί κάποιος ας το ποστάρει 

Δημοσ.

Όχι δεν θα λειτουργήσει ετσι εκτος και αν κάνεις clone το λειτουργικό επειδή ομως πρόκειται για καινούργιο δίσκο καλύτερα να γίνει καθαρή εγκατάσταση , αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις πήγαινε το σε καποιον να στο κάνει η σε κάποιο φίλο , πάντως σε κάθε περίπτωση παρε backup τα αρχεία σου

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ειπα αυτο φιλε μου αλλα θα μπορουσες να τα χαρακτηρισεις ΚΑΛΑ και εχω και ενα λαπτοπ με επεξεργαστη AMD A10 το πρωτο λαπτοπ που βλεπεις στην υπογραφουλα μου. αυτος ειναι καλος εν ετει 2015 ή θα μ την πεις και γι αυτον οτι ειναι βλακεια εεε ;;;;;;; το αγορασα λεει και την ημερομηνια διπλα απο το λαπτοπ 2013 εν τελη και ακομα πετα.

Eιπες την μαγικη λεξη Α10 (που φερνει σε i5) και οχι E1 (που φερνει σε ατομ Ν260 της ιντελ)

αν δοκιμάσω να μεταφέρω τα windows μετά από τον HDD στον SSD θα τα καταφέρω λέτε; ή καλύτερα να το πάω σε έναν τεχνικό; αν υπάρχει βιντεάκι tutorial στο youtube, και μπορεί κάποιος ας το ποστάρει 

Οπως ειπωθηκε παραπανω, καλυτερα να κανεις καθαρη εγκατασταση των windows, ολα απο την αρχη δηλαδη.

Αν το κανεις κλωνο θα παρεις και τα σαβουροπρογραμματα (διαφημιστικα) που ερχονται παρεα με το λαπτοπ και θα το καθυστερεις χωρις λογο. Οπότε, προσωπικα, θεωρω μονοδρομο την εγκατασταση απο την αρχη. Για ο,τι χρειαστεις, εδω ειμαστε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...