Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

ΘΑ ήθελα την βοήθεια σας μιάς και είμαι ακομα αρχαριος σε αυτά τα θέματα.

Έχω δύο γραμμες ISDN, ένα τηλεφωνικό κέντρο Elastix και μία συσκευή fax. Αρχικά το fax δούλευε μέσω ATA αλλά λόγο προβλημάτων (μετα την αποστολή δεν έκλεινε η γραμμή) το σύνδεσα κατευθείαν στην αναλογική του netmode. Προκειμένου να προλαβαίνει να απαντάει το φαξ έχω ορίσει μία χρονοκαθυστέρηση στο elastix. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όμως να χάνω και κανονικες κλείσεις σε περίπτωση που κάποιος πάρει στον αριθμό που αντιστοιχεί το fax και εφόσων τα κανάλια τις άλλης γραμμής ISDN είναι κατηλημενα.

Αυτό που θα ήθελα έιναι να έχω πάντα διαθέσιμα 3 κανάλια από τις δύο ISDN γραμμές και το 4 μόνο για το fax.

Επίσης όταν χρησιμοποιείται η μία γραμμή (δλδ και τα δύο κανάλια ), όταν καλώ από το τρίτο (δλδ από την άλλη γραμμή με διαφορετικό νουμερο) να φαίνεται το ίδιο κεφαλικό νούμερο.

Ποια είναι η καλύτερη λύση για αυτά τα δύο θέματα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για να γινει το πρώτο πρεπει να εχεις στο πρώτο isdn δυο νούμερα απο τα οποια το ενα το ορίζεις στην μια πορτα του netmod και εκει συνδέεις το fax

Το δεύτερο δεν γίνετε ή για να γινει πρεπει να ζητήσεις απο τον παροχο σου τα δυο isdn να γίνουν pbx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...