Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τα είπε όλα ο τίτλος. Δεν προορίζεται για βαριά χρήση, αλλά θέλω αμεσότητα στο multitasking χωρίς κολλήματα και δεν έχω σκοπό να το αντικαταστήσω σε λιγότερο από ένα χρόνο και... Τι θα κάνατε στη θέση μου;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ούτε το G2 ούτε το G3 έχει κολλήματα. Για μένα προσωπικά μου αρέσει η σχεδίαση του G2 αλλά το G3 είναι νεότερο. Πιστεύω καθαρά επιλογή σου είναι, win-win situation και στις 2 περιπτώσεις
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 αν δε παρεις αλλη συσκευη, παρε το 32gb γιατι εχει 3gb ram
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το G2 είναι σίγουρα από τις πιο αξιόλογες συσκευές, αλλά κάπως πιο παλιό. Από την άλλη για το G3 με τα 2gb ram διαμαρτύρονται για κολλήματα. Θα έπαιρνα το δεύτερο για να έχω καλύτερη υποστήριξη στο μέλλον, αλλά το φοβάμαι κάπως. Το 32άρι αυτή τη στιγμή ξεφεύγει από τα χρήματα που θέλω να δώσω.
GianniSM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Σαν κάτοχος του G3 16G μπορώ να σου πω με πάσα βεβαιότητα πως κολλήματα ΔΕΝ έχει. Κάποια θεματάκια με την μπαταρία ναι, σου βγάζει όμως την μέρα. Χωρίς συζήτηση καλύτερο από το 2, με ΣΑΦΩΣ καλύτερη κάμερα αρκεί απλά να δεις την σέλφι μου με τον γιο μου βράδυ, αποσπώμενη μπαταρία, πολύ πιο ωραία οθόνη.Από κει και πέρα θα το γράψω για ΧΙΛΙΟΣΤΗ φορά, το 1 έξτρα ραμ έχει κυρίως ψυχολογικούς λόγους παρά πρακτικούς. Στις μετρήσεις η διαφορά ήταν μόλις 4%.Το android αφήνει ανοικτές εφαρμογές για γρήγορη κλήση τους όταν τις χρειαστείς. Αν χρειαστεί παραπάνω ραμ απλά κλείνει κάποιες. Στα 3G απλά θα φορτώσει λίγες παραπάνω.Είναι πολύ εκνευριστικό να διαβάζω ποιηματάκια, επειδή κάποιοι κόλλησαν στις αρχικές παρτίδες του τηλεφώνου και δεν παρακολουθούν πως εδώ και 2 μήνες η LG έδωσε 3 updates που εν πολλοίς έχουν διορθώσει κάθε πρόβλημα λαγκ. 1
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 σιγουρα η παραπανω ραμ ειναι ψυχολογικο κυριως θεμα, προς το παρων... γιατι και με 1gb κανεις μια χαρα τη δουλεια σου στο μελλον ομως, θα χρειαστει σιγουρα! 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δεν βγάζω selfies, αλλά καλή είναι, ναι. Δεν επεδίωξα να δημιουργήσω εκνευρισμό η αλήθεια είναι, αλλά ο κόσμος που είχε και τα δύο έχει δει διαφορά από το ένα στο άλλο (εντός κι εκτός συνόρων πάντα ε). Να 'σαι καλά και σ' ευχαριστώ.
GianniSM Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Toxo δεν μου προκάλεσες εσύ εκνευρισμό, εσύ μια άποψη ζήτησες.Από κει και πέρα αν μια σέλφι είναι τόσο καλή σκέψου την κανονική κάμερα.Τώρα για το μέλλον εγώ παρατηρώ πως από το Kit kat και μετά το android γίνεται ελαφρύτερο όχι βαρύτερο, και ο λόγος είναι απλός. Μπαίνει και σε κινητά των 800Ε, αλλά και σε αυτά των 100. Πρέπει να δουλεύει εξίσου καλά ή έστω αξιοπρεπώς και σε Low end phones.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα