Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά τελικά θα γίνει δημιουργία νέου e-shop ,όχι σε υπάρχουσα βάση δεδομένων.

1. Ποια εταιρία host να προτιμήσω;

2. Το κόστος ποιο θα είναι περίπου;

3. Το site θα στηθει απο εμενα,δεν έχω μεγάλη γνώση αλλά μεράκι και χρόνο τον έχουμε. Μαλλον κοιταω για Opencart πολύ user-friendly

4. Η ιστοσελίδα eshop θα έχει 30 κωδικούς προιόντων μεσα το πολυ καιμελλοντικα αντε να μπουν αλλοι 30 5. Λογικά αυτο το site-eshop Που θα χρησιμοποιησω θα μπορεσω να το "τοποθετησω" σε δευτερευον site με Hotlink ή button ώστε να γίνεται ανακατεύθυνση σωστά;

6. Η κατάληξη με ενδιαφέρει να είναι σε .gr αλλά και για άλλες μετά απο συζήτηση δεν θα πώ όχι.Απλά προτιμώ το .gr

Από εκεί και πέρα,όποιος μπορεί να απαντήσεις στις ερωτήσεις θα χαρώ πολύ.

Α,και μια άσχετη ερώτηση είδα ότι κάποιες ιστοσελίδες προσφέρουν + σχεδιασμό σε ένα deluxe πακέτο,δηαλδή εννοεί ότι για ένα μικρό κόστος γιατί έγραφε 7€ τον μήνα,θα έχω σχεδιασμό της ιστοσελίδας; ή εννοεί τα έτοιμα template που θα παίξω εγώ;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

έχω γράψει αρκετές ερωτήσεις δεν νομίζω να είναι χρήσιμη μια τέτοια απάντηση και ειδικά εφόσων βλέπω αγγλικά κτλ. ζήτησα να είναι σε ελληνικό Host/ .gr

Well, μήπως μου πλήρωσες consulting fee και θες τα λεφτά σου πίσω;

Ακόμα χειρότερα, που γράφεις για Ελληνικό host; Το μόνο που γράφεις είναι για .gr domain. Ποιός σου είπε ότι δεν μπορείς να βάλεις το shopify σε gr domain;

Δημοσ.

από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι δεν έχεις καθόλου γνώση πάνω στο αντικείνεμενο, 

απευθύνσου καλύτερα σε κάποιο επαγγεματία, γιατί το e-shop που θα φτίαξεις πιο πολύ κακό θα κάνει παρά καλό στην επιχειρησή σου

Δημοσ.

Εγώ λέω να το κάνεις μόνος σου για να δεις τι γίνεται από μέσα. Πλάκα θα έχει.

Δες fusioned.net - Είναι Έλληνες με πολύ καλό support. Κόστος θα δεις στη σελίδα

4. θα μπορέσεις ναι.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον ALR.

Έχω μια απορία για 60 προιόντα θα πας σε OpenCart?
To καλύτερο που προτείνω είναι WooCommerce σε Wordpress, πάρε και ένα έτοιμο theme από ThemeForest και θα είσαι μια χαρά.

Επίσης υπάρχουν και οι λύσεις του Skroutz, Shopify ( φυσικά ) καθώς επίσης και το etsy, ebay, amazon.

Σε αυτό που λέει ο polos ( και έχει δίκιο ) δώσε το Eshop σε έναν επαγγελματία γιατί περισσότερο κακό στην επιχείρησή σου θα κάνεις παρά καλό.

Πάντα φιλικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...