PunishedSnake Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Kαλησπέρα ,είμαι καινούργιος στο insomnia και χαιρομαι που υπάρχει ένα μερος για ......ανθρώπους σαν κι εμένα.Στην ερώτηση μου τώρα: Ποιο mobo προτείνεται/εχετε καλές εμπειρίες για overclock του 6300 σε 4.5 (ή και παραπάνω)stable 24/7 ; asus m5a97 r2 ή Gigabyte ga-970-ud3p? Chipset ανώτερο του 970 δεν χρειάζομαι ,ουτε Crossfire θα κάνω ουτε πολλά τζατζαλα-μάτζαλα χρειάζομαι. Επισης γνωρίζω πως το gbyte εχει καλυτερο vrm(8+2) ενώ το asus εχει καλύτερο bios/voltagesettings. το Συστημα μου: amd fx 6300(4.0ghz) asrock 880gm-le fx(ήμουν μικρός,δεν ήξερα) 2xkingston blu (1600-CL9) Corsair Vs 450 Gigabyte Hd 77901gb (1250/1750)* *το overclock αυτο ειναι καλό για την συγκεκριμένη κάρτα?(stock ρεύμα) Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Προλαβαίνεις να πάρεις την Asrock fatality 970 στα 106 ευρώ. http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150121.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 το είχα δεί το μωρό αυτο εδώ και καιρό αλλα δεν προλαβαίνω μάλλον(no money yet). Ο σκοπός της ερώτησης είναι για σχεδιασμο αγοράς στο άμεσο μέλλον(οταν αξιοθούν να με πληρώσουν) Αν την προλαβω σε προσφορα εννοείται πως θα την τσιμπισω την κυρια.Εφόσον δεν προλαβω το budget ξεφευγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 θα σου έλεγα να την παραγγείλεις 14 του μήνα στην λήξη της προσφοράς Σάββατο δηλαδή , η οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτη κυριακη +3 μέρες πάμε στς 18 και αν καθυστερήσεις και σύ να την πάρεις 1-2 μέρες πάμε 20 του μηνα. Αν δεις ότι δεν έχεις λεφτά μέχρι τότε απλά μην την παίρνεις και πάρε την Gigabyte 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Kαλησπέρα ,είμαι καινούργιος στο insomnia και χαιρομαι που υπάρχει ένα μερος για ......ανθρώπους σαν κι εμένα.Στην ερώτηση μου τώρα: Ποιο mobo προτείνεται/εχετε καλές εμπειρίες για overclock του 6300 σε 4.5 (ή και παραπάνω)stable 24/7 ; asus m5a97 r2 ή Gigabyte ga-970-ud3p? Chipset ανώτερο του 970 δεν χρειάζομαι ,ουτε Crossfire θα κάνω ουτε πολλά τζατζαλα-μάτζαλα χρειάζομαι. Επισης γνωρίζω πως το gbyte εχει καλυτερο vrm(8+2) ενώ το asus εχει καλύτερο bios/voltagesettings. το Συστημα μου: amd fx 6300(4.0ghz) asrock 880gm-le fx(ήμουν μικρός,δεν ήξερα) 2xkingston blu (1600-CL9) Corsair Vs 450 Gigabyte Hd 77901gb (1250/1750)* *το overclock αυτο ειναι καλό για την συγκεκριμένη κάρτα?(stock ρεύμα) Ευχαριστώ Παντως δεν βλεπω παραπανω να εχεις μια ψυκτρα και θα χρειαστεις μια για να κανεις την δουλεια σου,βλεπε Themis ή Evo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Kαλησπέρα ,είμαι καινούργιος στο insomnia και χαιρομαι που υπάρχει ένα μερος για ......ανθρώπους σαν κι εμένα.Στην ερώτηση μου τώρα: Ποιο mobo προτείνεται/εχετε καλές εμπειρίες για overclock του 6300 σε 4.5 (ή και παραπάνω)stable 24/7 ; asus m5a97 r2 ή Gigabyte ga-970-ud3p? Chipset ανώτερο του 970 δεν χρειάζομαι ,ουτε Crossfire θα κάνω ουτε πολλά τζατζαλα-μάτζαλα χρειάζομαι. Επισης γνωρίζω πως το gbyte εχει καλυτερο vrm(8+2) ενώ το asus εχει καλύτερο bios/voltagesettings. το Συστημα μου: amd fx 6300(4.0ghz) asrock 880gm-le fx(ήμουν μικρός,δεν ήξερα) 2xkingston blu (1600-CL9) Corsair Vs 450 Gigabyte Hd 77901gb (1250/1750)* *το overclock αυτο ειναι καλό για την συγκεκριμένη κάρτα?(stock ρεύμα) Ευχαριστώ Η Fatality στα 105€ ειναι καλη ευκαρια.Στα 130€ ξεφευγει λιγο.Δεν ξερω αν το bios της asus m5a97 r2 εχει ιδιες επιλογες με τα ακριβοτερα μοντελα της εταιριας,σαν της Sabertooth πχ.Αν μπορεις να το ψαξεις παρτην με κλειστα ματια,το 6+2 power phase δεν θα σε κοψει.Η UD3P καλη χρυση,σκυλος με καλη τροφοδοσια αλλα το bios θα σε παιδεψει.Εχει πολυ Vdroop,το llc που εχει ειναι οτι να 'ναι και γενικα ειναι ιδιοτροπη μητρικη.Ενω με καρφωτα ρευματα παει γαμιωντας τον 8320,για να ριχνει το ρευμα στο idle πρεπει να παιξεις με offset και εκει μαμιεται ο Διας.Εχει και το dual bios και σε καθε εκκινηση-restart δεν ξεκιναει κατευθειαν,παει να ξεκινησει και σταματαει,μετα απο 3-4 δευτερολεπτα ξεκιναει κανονικα.Πολυ σπαστικο feauture. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 A ναι ξεχασα να αναφέρω ψυκτρα εχω την Collermaster hyper TX-3 (την ειχα ωρει 12ευρω προσφορα πριν πολυ καιρο) και κραταει τον 6300 σε 55 βαθμους σε prime 95 small FFT. Παντως themis βλεπω καλα λογια ,γενικα και για Rainjitek. Αν και υπολογιζα να παω σε ΑΙΟ καποια στιγμή. Η Fatality στα 105€ ειναι καλη ευκαρια.Στα 130€ ξεφευγει λιγο.Δεν ξερω αν το bios της asus m5a97 r2 εχει ιδιες επιλογες με τα ακριβοτερα μοντελα της εταιριας,σαν της Sabertooth πχ.Αν μπορεις να το ψαξεις παρτην με κλειστα ματια,το 6+2 power phase δεν θα σε κοψει.Η UD3P καλη χρυση,σκυλος με καλη τροφοδοσια αλλα το bios θα σε παιδεψει.Εχει πολυ Vdroop,το llc που εχει ειναι οτι να 'ναι και γενικα ειναι ιδιοτροπη μητρικη.Ενω με καρφωτα ρευματα παει γαμιωντας τον 8320,για να ριχνει το ρευμα στο idle πρεπει να παιξεις με offset και εκει μαμιεται ο Διας.Εχει και το dual bios και σε καθε εκκινηση-restart δεν ξεκιναει κατευθειαν,παει να ξεκινησει και σταματαει,μετα απο 3-4 δευτερολεπτα ξεκιναει κανονικα.Πολυ σπαστικο feauture. Αυτο για το doυble start δεν το ήξερα...αλλαζει το πραμα ετσι.Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Πήγαινε για την asus καλύτερα αν σε ενδιαφέρει το oc, θα σου πάει πιο ψηλά τον fx 6300. Αν ψάξεις λίγο στο internet, θα δεις ότι οι asus κάνουν πολύ καλύτερο overclock στους fx από ότι οι αντίστοιχες gigabyte. Δεν σημαίνει ότι οι gigabyte είναι άχρηστες, απλά οι asus στην πλειοψηφία των fx χρονίζουν ψηλότερα και σταθερότερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά η Asus εχει 4+2 phase...μονο η EVO έχει 6+2.. αποφάσεις..αποφάσεις https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AgN1D79Joo7tdE9xMUFlMEVWeFhuckJEVF9aMmtpUFE&chrome=false&gid=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Παρε την UD3P,για 90€ που κανει ειναι αρκετα καλη.Θα κανεις ενα μετριο oc,ειναι αρκετα σταθερη και δεν θα ξοδεψεις πολλα.Τωρα αν θες να πας τον 6300 στα τερματα,πρεπει να δωσεις γυρω στο 130αρι+ για μια αρκετα καλη μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Στα τέρματα λιγο δύσκολο με το παρόν τροφοδοτικό και ψύξη. UD3P φαίνεται νίκητης σε μένα!Ασχετο εχει δοκιμασει κανείς Rainjitek Triton?80 eyro και καλή ψύξη ειδα σε κατι λιγοστά reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Καλημέρα και καλο μήνα.Αγόρασα το UD3P τελικά και το έβαλα αμέσως σε σκληρή εργασία! Πρώτες ρυθμίσεις: 22X200 και ρεύμα στο 1,375 οπού μπουταρει κανονικά και βγαζει και 1 ωρα small FFT's prime με LLC στο medium και μνήμες στο XMP profile τους.Όμως blend Test σε 15 λεπτά βγάζει σφάλμα... Tώρα πρέπει να ανέβω κι αλλο στο vcore ή σε Northbridge freq/volt? Yπάρχει περίπτωση να φταίνε στο ελάχιστο οι drivers?Το pc δεν το εκανα φορματ γιατι βοοταρε κι ετσι μετα το upgrade(drivers εβαλα!) Τέλος πώς ανεβάζω φώτο σε συννημένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Παρατα το blend,δοκιμαζει πολλα πραγματα ταυτοχρονα και μπορει να ειναι οι μνημες το προβλημα.Μια ωρα occt + AVX θα εισα 99% σιγουρος για τον επεξεργαστη.Δεν χρειαζεται να πειραξεις cpunb,τουλαχιστον σε αυτη τη συχνοτητα που τρεχεις.Τρεξε occt και αν σου βγαλει σφαλμα,δωσε ενα κλικ ρευμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 οι θερμοκρασίες σου πάντως είναι σχετικά οριακές για χειμώνα,το καλοκαίρι τι θα γίνει; 70 βαθμούς στο σόκετ δηλώνει η amd και 62 στους πυρήνες. Κατέβασε το amd overdrive και κοίτα το thermal margin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Παρατα το blend,δοκιμαζει πολλα πραγματα ταυτοχρονα και μπορει να ειναι οι μνημες το προβλημα.Μια ωρα occt + AVX θα εισα 99% σιγουρος για τον επεξεργαστη.Δεν χρειαζεται να πειραξεις cpunb,τουλαχιστον σε αυτη τη συχνοτητα που τρεχεις.Τρεξε occt και αν σου βγαλει σφαλμα,δωσε ενα κλικ ρευμα. Μετά απο πολλές δοκιμές με τάσεις και ρυθμίσεις χθές βράδυ πέρασα OCCT 1hour small FFT με max temps 63-64.Αυτό με τάση 1.392V στο bios,LLC στο Medium.To cpuid εδειχνε τάση 1,380V με μικρά spikes στο 1,392V.Λιγο μεγάλη δεν είναι η τάση για αυτά τα ρολόγια? οι θερμοκρασίες σου πάντως είναι σχετικά οριακές για χειμώνα,το καλοκαίρι τι θα γίνει; 70 βαθμούς στο σόκετ δηλώνει η amd και 62 στους πυρήνες. Κατέβασε το amd overdrive και κοίτα το thermal margin. Το οverdrive to έχω αλλα απο το upgrade του mobo crashαρει και δεν ανοίγει.Το Ηwmonitor δεν κάνει? **Το καλοκαίρι θα έχω παει σε AIO (triton ή Αlphacool Eisberg 120/240). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα