gkokokiris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους...αγορασα και εγκατεστισα χθες ssd στο macbook pro μου...παω να του περασω το os x lion (γτ αυτο εχω σε dvd)αλλα τσιφος...γινετε ολη η διαδικασια κανονικα και μολις φτανω στο σημειο που επιλεγεις που κανεις εγκατασταση δεν βγαζει τπτ απο κατω...τι να κανω.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Το Lion είναι διαθέσιμο μόνο σε download από το Mac App Store. Μήπως στο DVD είναι κάποια άλλη version του OS X ;. Όταν λες δεν βγάζει τίποτε από κάτω, εννοείς το εικονίδιο του δίσκου ;. Τον έχεις φορμάρει σε Mac OS Extended (Journaled) ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Πριν από όλα πρέπει κατά την εκκίνηση της διαδικασίας να κλικάρεις πάνω αριστερά στο disk utility και να φορμάρεις τον δίσκο σε Mac OS Extended Journaled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 disk utility-> Mac os Extented journaled και μετά εγκατάσταση. όπως λεεί ο soundkeeper. μετά την εγκατασταση ssd fan control για το ανεμηστηράκι του δισκου και trim enabler από cindori Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkokokiris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 αυτη τη στιγμη ιμαι παλι στη φαση που περιμενω να φωρτωσει το dvd... OS X εχω τελικα....πειτε που λιγο πιο ααλιτικα και απλα τι εννοειτε γτ πρωτη φωρα το κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 αυτη τη στιγμη ιμαι παλι στη φαση που περιμενω να φωρτωσει το dvd... OS X εχω τελικα....πειτε που λιγο πιο ααλιτικα και απλα τι εννοειτε γτ πρωτη φωρα το κανω Ποιο ΟS X έχει το DVD τελικά ;. 10.5 Leopard ή 10.6 Snow Leopard ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkokokiris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 εβγαλα ακρη παιδια...ευχαριστω πολυ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα