soundkeeper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα φίλοι μου . Ξέρει κάποιος να μου λύσει το πρόβλημα "The Finder can’t complete the operation because some data can’t be read or written.(Error code -36)" Τα αρχεία βρίσκονται στον δεύτερο σκληρό που βρίσκετε μέσα σε ένα mac mini του 11 . Θέλοντας να τα μεταφέρω σε έναν εξωτερικό δίσκο μου βγάζει αυτό το μήνυμα . Να προσθέσω ότι έχω Paragon ntfs και έχω κάνει και ότι είναι δυνατό από disc utility . Όπως επίσης ότι δεν το κάνει σε όλα τα αρχεία του δίσκου ..... Πριν λοιπόν φτάσω στο δυσάρεστο σημείο να τον ξηλώσω και να κάνω τη μεταφορά μέσα από windows μήπως κάποιος ξέρει κάτι ..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
atheatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα φίλοι μου . Ξέρει κάποιος να μου λύσει το πρόβλημα "The Finder can’t complete the operation because some data can’t be read or written.(Error code -36)" Τα αρχεία βρίσκονται στον δεύτερο σκληρό που βρίσκετε μέσα σε ένα mac mini του 11 . Θέλοντας να τα μεταφέρω σε έναν εξωτερικό δίσκο μου βγάζει αυτό το μήνυμα . Να προσθέσω ότι έχω Paragon ntfs και έχω κάνει και ότι είναι δυνατό από disc utility . Όπως επίσης ότι δεν το κάνει σε όλα τα αρχεία του δίσκου ..... Πριν λοιπόν φτάσω στο δυσάρεστο σημείο να τον ξηλώσω και να κάνω τη μεταφορά μέσα από windows μήπως κάποιος ξέρει κάτι ..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν θες να μην το ξήλωσε ις μπορείς αν έχεις Firewire να τον δεις με target disk mode. Το 11 νομίζω είχε και thunderbolt. Αλλά για μένα ξήλωσε τον και βάλε ssd...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα