johnbond Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Για απάτη το θεωρώ κι εγώ τελείως απίθανο στο συγκεκριμένο κατάστημα απλά πήρα την ακραία περίπτωση. Αν όμως το προιόν είναι μη λειτουργικό και φαίνεται εξαρχής? π.χ. το κινητό δεν ανοίγει καν? Τότε τί γίνεται? Υποθέτω πως δεν αποδεικνύεται κάπως οπότε και πρέπει να τους το στείλεις πίσω και τρέχα γύρευε? Η επιστροφή του χαλασμένου είναι μονόδρομος..Πάντα το ζητάνε για να πάρεις αποζημίωση. 1
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Οπότε μπορούν να αποφανθούν και οτιδήποτε. Επομένως τι σόι διασφάλιση μου παρέχει το paypal? Μόνο αν δεν παραλάβω? Τότε τι επιλογή "έλαβα κάτι που δεν το περίμενα έτσι" γιατί την έχει στο dispute?
Adon1s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τράβα ένα βιντεάκι όσο το ανοίγεις να είσαι καλυμμένος. εγώ το κανα και ας μη χρειάστηκε Παρομοίως όσες φορές χρειάστηκε να αγοράσω κάτι αξίας σε κουτί (οκ,οχι κινητό αλλά αξίας) πάντα πήγαινα με παρέα και με βιντεοσκοπούσε όσο περίμενα στα ΕΛ.ΤΑ , απο 1 αριθμό πρίν απο εμένα μέχρι την ώρα που πήγα πιο πίσω σε τραπέζι και το άνοιγα .
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 το πηρες απο αξιοπιστο καταστημα; αν ναι, δεν εχεις φοβο, εκτος αν κατι εγινε στη μεταφορα και το χαιρεται καποιος αλλος
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 το πηρες απο αξιοπιστο καταστημα; αν ναι, δεν εχεις φοβο, εκτος αν κατι εγινε στη μεταφορα και το χαιρεται καποιος αλλος Ναι από πολύ αξιόπιστο. Αν λοιπόν έγινε κάτι τέτοιο στην μεταφορά πως διασφαλίζομαι? Το ερώτημα του topic είναι πολύ συγκεκριμένο: Ποια είναι η πολιτική και η λογική του paypal σε περίπτωση που οτιδήποτε πάει στραβα. Επίσης στο tracking μου υπάρχει η ένδειξη : το ERROR SCAN - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΚΟ που λεει 1η φορα το βλεπω.ρωτα και γι αυτο τα ελτα τι σημαινει ξέρει κανείς τί είναι αυτό?
johnbond Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Οπότε μπορούν να αποφανθούν και οτιδήποτε. Επομένως τι σόι διασφάλιση μου παρέχει το paypal? Μόνο αν δεν παραλάβω? Τότε τι επιλογή "έλαβα κάτι που δεν το περίμενα έτσι" γιατί την έχει στο dispute? Τι να αποφανθούν;αν τους πεις οτι είναι χαλασμένο το στέλνεις πίσω και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου.. Δεν έχει κάτι να πάει στραβά.
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τι να αποφανθούν;αν τους πεις οτι είναι χαλασμένο το στέλνεις πίσω και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου.. Δεν έχει κάτι να πάει στραβά. Ε πως δεν έχει. Μπορεί να είναι μερικώς χαλασμένο. πχ να μην δουλεύει η camera το gps ή κάτι άλλο και να τους το στείλεις και να σου πούνε πως σε αυτούς δουλεύει. Υποθέτω πως αν μπλέξεις με τέτοιο τρόπο άκρη δεν θα βγάλεις. Είναι το ρίσκο που αναφέρθηκε εξαρχής.
johnbond Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ε πως δεν έχει. Μπορεί να είναι μερικώς χαλασμένο. πχ να μην δουλεύει η camera το gps ή κάτι άλλο και να τους το στείλεις και να σου πούνε πως σε αυτούς δουλεύει. Υποθέτω πως αν μπλέξεις με τέτοιο τρόπο άκρη δεν θα βγάλεις. Είναι το ρίσκο που αναφέρθηκε εξαρχής. Απο τη στιγμή που το στείλεις και δώσεις το tracking number στο paypal παίρνεις τα λεφτά σου πίσω..Και να δουλεύει κανονικά δεν τίθεται θέμα.Δεν τους νοιάζει απο κει και πέρα. Εγώ είχα ανοίξει dispute στο paypal επειδή δε φόρτιζε σωστά ένα κινέζικο κινητό και είχαν πει αυτό το πράγμα.Τελικά βέβαια δεν το έστειλα γιατί δεν άξιζε,το έφτιαξα με κάποιο update. 1
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία καλό αυτό. Σχετικά με αυτό γνωρίζει κανείς τίποτα? το ERROR SCAN - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΚΟ που λεει 1η φορα το βλεπω.ρωτα και γι αυτο τα ελτα τι σημαινει
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 προφανως λαθος σκαναρισμα διευθυνσης. πιστευω δε πρεπει να ανησυχεις. ποτε στο εβγαλε αυτο; αν θες κανε ενα copy paste
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 προφανως λαθος σκαναρισμα διευθυνσης. πιστευω δε πρεπει να ανησυχεις. ποτε στο εβγαλε αυτο; αν θες κανε ενα copy paste Εδώ είναι όλο το ιστορικό: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 06-01-2015 14:34 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 07-02-2015 55: ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 11-02-2015 15:08 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 12-02-2015 03:30 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 12-02-2015 07:16 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 12-02-2015 08:08 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ERROR SCAN - ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΙΚΟ 12-02-2015 11:12 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 12-02-2015 11:14 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 12-02-2015 11:14 Μ.Δ. ΑΝΑΤ
d_gkal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 σου ρθε ειδοποιηση; παρε ενα τηλεφωνο στα ελτα, μπορει να ειναι στο ταχυδρομειο
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή μπαίνετε στα ΕΛΤΑ με την κάμερα και τραβάτε βίντεο τη διαδικασία;
Adon1s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Την στιγμή που παραλαμβάνεις από τον/την υπάλληλο το πακέτο σου (εννοείται χωρίς να τον/την παίρνει η κάμερα το πρόσωπό του/της , πχ κάποιος άλλος από πίσω ) και έπειτα πας πιο πίσω σε ένα από τα τραπέζια που έχουν τα καταστήματα ΕΛ.ΤΑ και καταγράφεις τόσο το εξωτερικό του δέματος (για σκισίματα,τρυπήματα,τσαλακώματα,άνοιγμα και πρόχειρο μπάλωμα με κολλητική και γενικά για ίχνη κακοποίησης και παραβίασης του δέματος) και σταδιακά κατά την διάρκεια του ανοίγματος και αποκάλυψης του περιεχομένου . 1
funbreaker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 σου ρθε ειδοποιηση; παρε ενα τηλεφωνο στα ελτα, μπορει να ειναι στο ταχυδρομειο Όχι δεν μου ήρθε ακόμα, υποθέτω πως θα μου έρθει αύριο. Αν δεν έρθει θα πάρω τηλ. Την στιγμή που παραλαμβάνεις από τον/την υπάλληλο το πακέτο σου (εννοείται χωρίς να τον/την παίρνει η κάμερα το πρόσωπό του/της , πχ κάποιος άλλος από πίσω ) και έπειτα πας πιο πίσω σε ένα από τα τραπέζια που έχουν τα καταστήματα ΕΛ.ΤΑ και καταγράφεις τόσο το εξωτερικό του δέματος (για σκισίματα,τρυπήματα,τσαλακώματα,άνοιγμα και πρόχειρο μπάλωμα με κολλητική και γενικά για ίχνη κακοποίησης και παραβίασης του δέματος) και σταδιακά κατά την διάρκεια του ανοίγματος και αποκάλυψης του περιεχομένου . Και αυτή η υπερπαραγωγή έχει κάποιο πρακτικό νόημα σε περίπτωση προβλήματος? Συνηθίζεται δηλαδή γενικότερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα