Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την στιγμή που παραλαμβάνεις από τον/την υπάλληλο το πακέτο σου (εννοείται χωρίς να τον/την παίρνει η κάμερα το πρόσωπό του/της , πχ κάποιος άλλος από πίσω ) και έπειτα πας πιο πίσω σε ένα από τα τραπέζια που έχουν τα καταστήματα ΕΛ.ΤΑ και καταγράφεις τόσο το εξωτερικό του δέματος (για σκισίματα,τρυπήματα,τσαλακώματα,άνοιγμα και πρόχειρο μπάλωμα με κολλητική και γενικά για ίχνη κακοποίησης και παραβίασης του δέματος) και σταδιακά κατά την διάρκεια του ανοίγματος και αποκάλυψης του περιεχομένου .

α δεν πας καλά.

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Την στιγμή που παραλαμβάνεις από τον/την υπάλληλο το πακέτο σου (εννοείται χωρίς να τον/την παίρνει η κάμερα το πρόσωπό του/της , πχ κάποιος άλλος από πίσω ) και έπειτα πας πιο πίσω σε ένα από τα τραπέζια που έχουν τα καταστήματα ΕΛ.ΤΑ και καταγράφεις τόσο το εξωτερικό του δέματος (για σκισίματα,τρυπήματα,τσαλακώματα,άνοιγμα και πρόχειρο μπάλωμα με κολλητική και γενικά για ίχνη κακοποίησης και παραβίασης του δέματος) και σταδιακά κατά την διάρκεια του ανοίγματος και αποκάλυψης του περιεχομένου .

Δεν το έχω κάνει ποτέ! (Και δε νομίζω να το κάνω δηλαδή)

Δημοσ.

α δεν πας καλά.

u know όλα τα κινητά έχουν και την δυνατότητα καταγραφής βίντεο . Δεν φέρνω μαζί μου τηλεοπτικό συνεργείο .

Φυλάω τα ρούχα μου με λίγα λόγια , εκτός αυτού , είναι μια πρακτική η οποία γενικότερα τόσο πραγματοποιείται όσο και συνίσταται προκειμένου να είσαι καλυμμένος για ενδεχόμενο εξαπάτησης .

Οπότε άσε τα αν πάω καλά .

Όχι δεν μου ήρθε ακόμα, υποθέτω πως θα μου έρθει αύριο.

Αν δεν έρθει θα πάρω τηλ.

Και αυτή η υπερπαραγωγή έχει κάποιο πρακτικό νόημα σε περίπτωση προβλήματος? Συνηθίζεται δηλαδή γενικότερα?

Γενικότερα συνίσταται αλλά λίγοι το κάνουν επειδή νομίζουν οτι ολο το κατάστημα θα τους κοιτάει ή θα τους κακολογήσουν .

Και ξαναλέω , το έχω κάνει 2 φορές με πράγματα αξίας που έχω παραγγείλει.

Για θήκες κινητού κλπ αξίας <3€  εννοείται ούτε καν .

Γενικότερα , η όλη φάση έχει περιγραφεί σε αντίστοιχο-τεράστιο thread περι αγορών απο eBay κλπ εκτενέστατα σε νήμα στο insomnia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...