Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος, ισχυει για αγορες εως 15/2 για κλιματιστικα ινβερτερ ανω των 419€. Απο οτι ειδα δεν εχουν φουσκωσει τις τιμες, π.χ toyotomi izuru 9αρι 429€, σκρουτζ απο 410€+~70€εγκατασταση. Εχει αρκετα μοντελα, οποιος ενδιαφερεται ας τσεκαρει τιμες. Τωρα οσο αφορα την δωρεαν εγκατασταση φανταζομαι οτι θα τηρουν τα βασικα, πρεπει να τα απαιτουμε!

Δημοσ.

To νου σας σε εγκαταστάσεις από μεγάλες αλυσίδες. Τα υλικά που χρησιμοποιούν και οι τακτικές καμιά φορά, κάνουν περισσότερο κακό από τα να πληρώσετε σε κάποιον ειδικό την εγκατάσταση.

Δεν είμαι σχετικός από εγκαταστάσεις, αλλά δύο φίλοι μου είναι, και μου έχουν πεί τα χειρότερα για τα υλικά και τον τρόπο εγκατάστασης των μεγάλων καταστημάτων.

Δημοσ.

^Μου το εχει πει και ο κουνιαδος μου αυτο που ειναι η δουλεια του συν οτι αν το παρεις με μετρητα θα το βρεις σε αλλο καταστημα ποιο φτηνα  και θα σου ερθει τζαμπα η εγκατασταση.

• Like 1
Δημοσ.

η προσφορα που ειναι και σε πιο μοντελο;;;

εχω γραψει στο πρωτο ποστ π.χ το toyotomi izuru 9αρι στο σκρουτζ απο 410€, ο κωτσος 429€ε με δωρεαν εγκατασταση, οποιος ενδιαφερεται ψαχνει τις τιμες στο σκρουτζ και επειτα τιμες κωτσου, ουαν οι τιμες ειναι σχεδον ισες κερδιζεις την εγκατασταση. Αυτο λεω.

Edit: εξαντληθηκε το toyotomi παραπανω

Hitachi rak60ppa σκρουτζ 905€+ εγκατασταση 80-100€ 24αρι βλεπεις, κωτσος 929€ +36 ατοκες, με δωρεαν εγκατασταση.θελει ψαξιμο οποιος ενδιαφερεται

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά η συγκεκριμένη προσφορά συμφέρει στα φθηνά air condition. Στα ακριβά η διαφορά τιμής σε σχέση με τα skroutzομαγαζα είναι πολύ πιο ακριβή. Απλώς αναφέρω ότι το μοντέλο Fujitsu ASYG18LFC που με ενδιαφέρει έχει τιμή 999€ με δωρεάν εγκατάσταση στο Κωτσόβολο και Media Markt αλλά στο skroutz ξεκινάει από 920 και είχε παίξει και πολύ χαμηλότερα στα 865€ πριν από 2 μήνες.

Δημοσ.

μην το σκεφτειτε ουτε καν...

ειχα παρει τον Σεπτεμβρη κλιματιστικο με δωρεαν εγκατασταση (οχι απο Κοτσωβολο, για να ειμαι δικαιος) και μου εσκασε συνεργειο ενος ατομου... χωρις αντλια κενου... με ενα σφυρι , ενα καλεμι και ενα τριπανακι αλλα το κυριοτερο ηταν οτι οι  σωληνες  δεν ηταν χαλκου!

εκτος αυτου ηθελε να το βαλει πολυ ψηλα (πιθανον για να ξεπερασει τα 2 μετρα της δωρεαν εγκαταστασης)

τον εστειλα απο εκει που ηρθε και πηρα μαστορια πληρωσα 70 ευρω και εγινε δουλεια οπως επρεπε να γινει...

να επιμενετε να χρησιμοποιουν αντλια κενου... κανει διαφορα στην αποδοση του κλιματιστικου

• Moderators
Δημοσ.

να επιμενετε να χρησιμοποιουν αντλια κενου... κανει διαφορα στην αποδοση του κλιματιστικου

Όχι μονο στην αποδοση, αλλα και στη διαρκεια ζωης του, γιατι αν παρει υγρασία το συστημα (κατι που συμβαινει αν δεν γινει με αντλια κενου η διαδικασια) σε οσα είναι με το ψυκτικο υγρο 410, θα εχει πρόβλημα στα τριχοειδη.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω παραγγειλα απο τον κωτσοβολο το "Toyotomi Izuru TRN TRG 56ZR".. 18 αρι κλιματιστικο και ειχε στις 26/03/2015 900€.. Εγραφε οτι ηταν δωρεαν η εγκατασταση και φυσικα και τα μεταφορικα..! Πηγα στις 30/03 για να βαλω την τελικη υπογραφη για την αγορα (δανειοδοτηση εγινε) και μου ειπαν οτι δε γραφει πουθενα κυριε οτι εχει δωρεαν εγκατασταση..

Μα λεω αφου το εγραφε στην αρχικη σελιδα του προιοντος.. Εγω ετσι την εκανα την παραγγελια.. Δεν ισχυει κατι τετοιο μου λενε, αφου δεν το εγραφε στο τελος, δηλαδη στην ολοκληρωση της παραγγελιας δεν μπορει να ισχυει κατι τετοιο..! Σε αυτο το καταστημα πουλανε τρελα..

Οχι οτι καιγομουν να μου κανουν αυτοι την εγκατασταση, απλα μη μας θεωρουν και τοσο .......... Αλλα να γραφουν στη σελιδα του προιοντος και τελικα αλλο να ισχυει..!

Ειχα διαβασει και σχολια στο skroutz και τελικα να τι εταιρια ειναι..!

Δημοσ.

Από τα συμφραζόμενα του έτσι κατάλαβα, λόγω δανειοδότησης συνέχισε εκεί πιθανώς την αγορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα με πηραν χθες τηλεφωνο και μου ειπαν οτι μετα το "μπερδεμα" που εγινε οτι θα μου κανουν και δωρεαν εγκατασταση.. Φαινεται δεν τους αρεσε και τοσο που τους ηρθε και μια αξιολογηση στο skroutz!

Τελικα ειχαμε και αλλα, το δρομολογιο παραδοσης ειναι κανονισμενο για 6 Απρλιου.. Η εγκατασταση θα γινει σε εως και 7 εργασιμες αφου ερθει το κλιματιστικο.. Δηλαδη ο τεχνικος μπορει να ερθει και στις 16-17 Απριλιου (μεσολαβει Σ.Κ. και αργιες).. Επισης επειδη η κατοικια μου δεν ειναι κοντα σε καποια πολη, εως 20 χιλιομετρα μου ειπε θα επιβαρυνθω και καποια εξοδα για τον τεχνικο...χαχαχαχα..

Ευχαριστω πολυ δεν τη θελω πια την εγκατασταση...

Επεξ/σία από vagsvr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...