Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επομενη τιμη σκρουτζ~390€,+24 ατοκες απο κωτσο. Smart tv ενσωματομενο wi-fi γραφει στην περιγραφη, 100hz, δωρεαν μεταφορικα, εως 15/2 η εξαντλησεως. Γιοκ λινκ!

Δημοσ.

Ναι...και ημουν απο τους "τυχερους" που παρελαβαν...

Την εχω επεξεργαστει ελαχιστα και δεν ειμαι απο τους χρηστες με τρομερες απαιτησεις (πριν ειχα 32αρα 720p)...

1.Εγκατεστησα την εφαρμογη στο tablet οπου μπορω να την ελεγχω...(ΤΕΛΕΙΑ)

2.Απο την tv μπαινω στα αρχεια του laptop και προβαλω φωτο και video (τα video κολλανε αλλα ισως φταιει το wifi...)

3.Δεν εχω καταφερει να κανω mirroring...

4.Δεν εχω δοκιμασει ακομα usb...

Δημοσ.

την πηρα και γω απο το γερμανο, για τα τοτε λεφτα της (299ε) ειναι κομπλε, δοκιμασα 2 2,5αριδες δισκους και δεν τους φορτωνε (σαν να κανανε ρεσταρτ συνεχεια), εβαλα φλασακι με ταινια και παιζει μια χαρα, ξερει κανεις τι παιζει με τους δισκους?

Δημοσ.

την πηρα και γω απο το γερμανο, για τα τοτε λεφτα της (299ε) ειναι κομπλε, δοκιμασα 2 2,5αριδες δισκους και δεν τους φορτωνε (σαν να κανανε ρεσταρτ συνεχεια), εβαλα φλασακι με ταινια και παιζει μια χαρα, ξερει κανεις τι παιζει με τους δισκους?

Δοκιμασε την αλλη εισοδο USB μηπως φταιει αυτο.

Δημοσ.

οι δισκοι εχουν μεγαλη απιτηση σε ρευμα, και μπορει η usb της τηλεορασης να μη δινει τοσο ρευμα. Πιθανον αν βαλεις εξτρα τροφοδοσια στο δισκο θα τον αναγνωρισει.

Δημοσ.

οι panasonic τραβανε ζορι με αρχεια με περιεργα ονοματα (ειδικα αν εχουν συνδεθει με mac και εχει μεσα αρχεια συστηματος ή καταλογου) ή αρχεια με τεραστιο ονομα. Ειχα δυο ιδιους δισκους (σε πανασονικ πλασμα και λεντ διετιας) και ο ενας ειχε αποκλειστικα λιγες ταινιες και ο αλλος διαφορα αρχεια . O ενας επαιζε τελεια ενω ο αλλος μεχρι να καθαριστει απο τετοια αρχεια και να προσαρμοστουν τα ονοματα και η διαδρομη των αρχειων (λιγοτεροι υποφακελοι και φακελοι) εκανε απανωτα restart η τηλεοραση.

Δημοσ.

Μήπως τους έχεις διαμορφώσει σε κάποιο format που η TV δεν υποστηρίζει? Δοκίμασε κάποιο άλλο μπας και ...

(ΝΤFS είναι το πιο κοινό που παίζουν οι περισσότερες! Εσύ μπορεί να τους έχεις σε exFΑΤ για παράδειγμα!)

Δημοσ.

Αν είναι να πας στα 350 δίνεις και άλλα 50 και πας στην Philips http://www.e-shop.gr/philips-42pft6109-12-42-led-3d-smart-tv-full-hd-p-PER.170436 που έχει προσφορά το E-shop και είναι και 3D

& μετά πας στα 450 για την Samsung 6400 που θεωρείται κορυφαία

Δημοσ.

Αν είναι να πας στα 350 δίνεις και άλλα 50 και πας στην Philips http://www.e-shop.gr/philips-42pft6109-12-42-led-3d-smart-tv-full-hd-p-PER.170436 πουέχει προσφορά το E-shop και είναι και 3D

& μετά πας στα 450 για την Samsung 6400 που θεωρείται κορυφαία

499 την έχει το eshop την φιλιπς όχι 399 που είπες

;Έχει δώσει λάθος link. Eδώ το σωστό

Δημοσ.

Εγω θα επαιρνα την panasonic του θεματος η θα περιμενα για καμια samsung, βεβαια οχι την philips παραεισαγωγη του eshop με 400€!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...