Pirancha Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα σε ολους. Αγορασα online ενα laptop HP 355 g2 χωρις λειτουργικο και εχτες του περασα τα windows 7 pro eng και drivers που κατεβασα απο το επισημο site της HP. ολα καλα εκτος απο ενα μικρο προβλημα... Δεν λειτουργουν τα multimedia κουμπια, οσα δλδ. χρησιμοποιουμε σε συνδυασμο με το FN. Στο system device, εμφανιζει ενα ακομη unknown device το οποιο δεν εχω βρει ακομα τι αφορα. Στον πινακα ελεγχου εμφανιζει εγκατεστημενο το κλασικο πληκτρολογιο των windows. Καμια ιδεα? Ευχαριστω.
CMD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά ο driver λέγεται Quick Launch Buttons, ψάξε στο google και ας είναι και από άλλο μοντέλο HP.
Pirancha Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά ο driver λέγεται Quick Launch Buttons, ψάξε στο google και ας είναι και από άλλο μοντέλο HP. Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δυστυχως δεν βοηθησε. Βρηκα διαφορους τετοιους drivers, αλλά καθε φορα με το που τους βαζω ζηταει restart και κατα την εκκινηση μου βγαζει μπλε οθονη.. και χρειαζεται καθε φορα να κανω system restore.
MT60RS Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 δες κι εδω http://www.howtogeek.com/193798/how-to-find-drivers-for-unknown-devices-in-the-device-manager/
tinapo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Να αναφέρω την δική μου εμπειρία Όταν έστησα ένα HP probook 470 δεν πέρασα μόνος μου τους drivers αλλά χρησιμοποίησα το βοηθητικό πρόγραμμα HP Support Assistant το οποίο κατέβασε και εγκατέστησε σχεδόν τα πάντα
Pirancha Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 δες κι εδω http://www.howtogeek.com/193798/how-to-find-drivers-for-unknown-devices-in-the-device-manager/ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αυτό μου έλυσε το πρόβλημα του unknown device, το οποίο όμως τελικά δεν είχε καμία σχέση με το θέμα quick launch buttons. Να αναφέρω την δική μου εμπειρία Όταν έστησα ένα HP probook 470 δεν πέρασα μόνος μου τους drivers αλλά χρησιμοποίησα το βοηθητικό πρόγραμμα HP Support Assistant το οποίο κατέβασε και εγκατέστησε σχεδόν τα πάντα Πολύ καλή ιδέα. Το εβαλα κι εγω, σκαναρισε το συστημα και μου εδωσε καποιες καλες οδηγιες, όμως δεν με βοήθησε με το θέμα του quick launch buttons. Μαλλον θα πρεπει να περιμενω μεχρι Δευτερα οπου θα ειναι σε λειτουργια το τμημα online επικοινωνιας τους για να τους ζητησω βοηθεια. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα