angelkiller Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ. Εαν οχι ας το μεταφερουν οι διαχειρηστες παρακαλω πολυ. Θελω να ρωτησω το εξης. Ενω εχω το μηχανημα μου σε λειτουργια με εγκατεστημενα windows 8.1 pro σε Raid0 2xsamsung pro 128gb ssd εαν μπορω να κανω update firmware στους ssd χωρις να επηρεαστει το raid και τα windows. Ευχαριστω προκαταβολικα.
SPANK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω να επηρεάζεται κατι απο τα 2 , στο κανονικό update τουλάχιστον ενοω οχι με raid απλα ένα restart γίνεται και ολα ειναι οπως πριν
CMD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
cuprakatos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δε θα πάθεις τίποτα, αλλά πάρε ένα είδωλο συστήματος, καλού κακού , δέκα λεπτά θα σου πάρει
angelkiller Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Εχω την εντυπωση οτι με το system restore εαν παει κατι στραβα ετσι κι αλλιως δεν θα καταφερω κατι θα χρειαστει φορματ απο την αρχη και ειναι αυτο που θελω να αποφυγω ουσιαστικα..
cuprakatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Τι εννοείς να πάει κάτι στραβά ; Αφού θα έχεις back up το είδωλο σε ένα εξωτερικό μέσο αποθήκευσης !! Θα έχεις και ένα cd ανάκτησης ................; Όλα οκ είσαι . Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα να επαναφρέρεις το RAID0 !! Και για back up σου συστήνω το εργαλείο των win 8.1. Το χω δοκιμάσει πάμπολλες φορές και raid0 και με ένα δίσκο. Απροβλημάτιστο και γρήγορο. Αν εννοείς με το Firmware, όχι δε θα έχεις κανένα θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα