nexus5 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 λοιπον εχω οξια οσφυαλγια,χωρισα,και θελω να πουλισω το πσ μου.. ητανε δωρο της καταραμενης πσ ι7 4770κ ρ9 280χ 1κιτ 8γβ 1600 z87-g45 και λεω να παρω ταβλετ και κινητο με αυτα τα λευτα για να μν καθομαι στην καρεκλα(εξαλου δεν παιζω τιποτα,μονο μουσικη ακουω πλεον) να φυγει τι σκατο δωρο της να παει κε αυτι στο καλο αξιζει? δεν παιζω κανενα παιχνιδι,καθομαι σε καρεκλα και ακουω μουσικη και βλεπω το δωρο τηης και γυνομαι χειροτερα
Fulgore Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ειχες ξαναρωτησει και κατεληξες στο να το κρατησεις το Pc μετα αρχισες και ρωταγες να αγορασεις διαφορα πραγματα οπως οθονη,Ssd κλπ και τωρα παλι τα ιδια??? Αλλωστε αφου σε λιγο καιρο μπαινεις στρατο λογικο ειναι να μην παιζεις και πολλα παιχνιδια,και το tablet και αυτο αχρηστο θα σου ειναι ειδικα μετα τον στρατο.... 1
nexus5 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ειχες ξαναρωτησει και κατεληξες στο να το κρατησεις το Pc μετα αρχισες και ρωταγες να αγορασεις διαφορα πραγματα οπως οθονη,Ssd κλπ και τωρα παλι τα ιδια??? Αλλωστε αφου σε λιγο καιρο μπαινεις στρατο λογικο ειναι να μην παιζεις και πολλα παιχνιδια,και το tablet και αυτο αχρηστο θα σου ειναι ειδικα μετα τον στρατο.... ειπα να το κρατησω γτ ειμουνα με την κοπελα... χωρισα ομως προσφατα και ειναι δωρο της μηπως πρεπει να τονπεταξω γτ των βλεπω και με πιανει κατα8λιψη? πειρα ssd-sklhro για οθονη "δανιστικα"απο ενα φιλαρακι που γυρισε απο στρατο μεαδεια,μεχρι να τελειωσει μου εδωσε την δικια του,εχω ακομα 7μηνες να του την δοσω πισω,εξαλου δεν την θελει μμμμμμμμμ εχεις δικαιο οτι λογικα θα μου ειναι αχρηστο μετα,βεβαια σκευτομαι την οξια οσφυαλγια(πρωτη φορα που μου δωσανε αναβολη οταν μπεικα πριν 13μηνες) μετα σκευτομαι τι να κανω το πσ 9 μηνες που θα ειμαι στρατο...καλυτερα ταβλετ-κινητο?και πεταμα το πσ της καταραμενης? οτι σπαταλαω ωρες στο πσ ασκοπα γενικα 1χρονο εχω το πσ,δεν επαιζα τπτ,μονο λολ
gtsamour Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ λέω να χρησιμοποιήσεις το δώρο της για να βρείς κανένα καλό γκομενάκι και να συνεχίσεις τη ζωή σου. 2
Theo1903 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 έχει κάτι πολύ ωραία site με ορθογραφία !! give it a try 2
pano Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ λέω να χρησιμοποιήσεις το δώρο της για να βρείς κανένα καλό γκομενάκι και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Δυστυχώς μόνο ένα like έχει το σύστημα γι΄αυτό πάρε άλλα 1000 δημοσίως.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Για να ειμαστε ξεκαθαροι, ποιο ειναι το ερωτημα του thread?
veteranos123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Για να ειμαστε ξεκαθαροι, ποιο ειναι το ερωτημα του thread?Ρωτάς κάτι πράγματα και εσύ :-P
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Πόσο κάνει φαντάζομαι.. Για το ποσο κανει εχουμε ειδικο thread. Γι αυτο λοιπον περιμενω απαντηση απο τον ts, τι ακριβως συζηταμε στο παρον?
L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 πεταξε το μην το πουλας γιατι μετα 8α σκεφτεσαι οτι αγορασες κινητο και ταμπλετ με τα λεφτα απο τον Η/Υ της πρωην. Πες μας ομως που μηπως και το τσιμπησει κανενας 1
keravnos21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ένα ακομα trolltopic είναι ρε παιδες τι ασχολειστε με τον τυπο δεν εχετε μαθει ακομα ?
veteranos123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 πεταξε το μην το πουλας γιατι μετα 8α σκεφτεσαι οτι αγορασες κινητο και ταμπλετ με τα λεφτα απο τον Η/Υ της πρωην. Πες μας ομως που μηπως και το τσιμπησει κανενας Εγώ το θέλω, άντε δίνω και 20 € που έχω :-P
deesnider Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Για να ειμαστε ξεκαθαροι, ποιο ειναι το ερωτημα του thread? Άμα σού έκαναν κι εσένα δώρο i7 πισιά οι γκόμενες, θα εμβάθυνες χωρίς βοήθεια στα κρυφά νοήματα τέτοιων θεμάτων... ...αλλά πρέπει να είσαι όμορφος για να έχεις τέτοια τυχερά παλικάρι μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις