PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδες!!!! Σημερα οποτε παιζω Battlefield 4 και Fifa 15 συνεχεια μου κλεινουν τα παιχνιδια και μου βγαζει μη ανεπαρκης μνημη !!!!Το λογισμικο μου ειναι Windows 8.1 και το συστημα μου ειναι στην υπογραφη μου!!!! 8 gb ram εχω !!!! Helpppppp.....
Sheogorath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν, πέραν του "μη ανεπαρκής" που δεν βγάζει νόημα... Απο ότι έχω ακούσει τα windows 8 έχουν memory hole problem.
PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Τωρα απο οτι εψαχνα λενε οτι ειναι καποιο προβλημα απο το vm workstation αλλα τι ειναι τουτο
SOAD1981 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα παιδες!!!! Σημερα οποτε παιζω Battlefield 4 και Fifa 15 συνεχεια μου κλεινουν τα παιχνιδια και μου βγαζει μη ανεπαρκης μνημη !!!!Το λογισμικο μου ειναι Windows 8.1 και το συστημα μου ειναι στην υπογραφη μου!!!! 8 gb ram εχω !!!! Helpppppp..... στο κανει μονο σημερα?
TheELF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Έκλεισες μήπως το pagefile; (εικονική μνήμη) Μπορεί να σου το έκλεισε και κάποιο πρόγραμμα από αυτά που βελτιώνουν την ταχύτητα των windows ή κάτι παρόμοιο.
PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μη ανεπαρκης μνημη του υπολογιστη σας...Η εφαρμογη Battlefield 4 θα τερματιστει.... Μη ανεπαρκης μνημη του υπολογιστη σας...Η εφαρμογη Battlefield 4 θα τερματιστει.... και μετα εχει και αυτην την φωτογραφια που εβαλα
VasKag Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 προσπαθεις να παιξεις το παιχνιδι μεσα απο vmware?
PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 προσπαθεις να παιξεις το παιχνιδι μεσα απο vmware? Οχι καμια σχεση απλα μου πεταει αυτο το μηνυμα
Sheogorath Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εχει θέμα το battlefield με ένα update των windows 8. Βάλε το page file στο AUTO, να το κλείσεις δεν σε αφήνουν, το ξαναενεργοποιούν αυτόματα! Εχει memory leak το παιχνίδι στα windows 8, λογικά το ίδιο παθαίνει και το fifa! Να φανταστώ έχεις κάρτα γραφικών AMD?
PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ναι AMD εχω και το κανει και στο Φιφα χαχαχαχα , αλλα στο NBA 2k15 τιποτα ολα μια χαρα!!!! Και που το κανω αυτο το page file γιατι δεν εχω ιδεα ..
VasKag Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Κανε αυτο που σου ειπε ο φιλος για το pagefile, αλλα εγω εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι σχεση εχει το παιχνιδι με το vmware. Το οποιο ειναι προγραμμα ξεχωριστο. edit Αλλαγη pagefile http://windows.microsoft.com/en-us/windows/change-virtual-memory-size#1TC=windows-7
PolonosJ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Οκ το εκανα ... Αν και εχθες που διαβαζα ελεγε για ενα update που εγινε πριν περιπου δυο μηνες απο τοτε το κανει σε αρκετους και λεει οτι ειναι προβλημα με το update KB2999388
rfc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Εχει θέμα το battlefield με ένα update των windows 8. Βάλε το page file στο AUTO, να το κλείσεις δεν σε αφήνουν, το ξαναενεργοποιούν αυτόματα! Εχει memory leak το παιχνίδι στα windows 8, λογικά το ίδιο παθαίνει και το fifa! Να φανταστώ έχεις κάρτα γραφικών AMD? E πως δε σε αφηνουν? Εγω γιατι το εχω κλειστο και δεν εχει ενεργοποιηθει ποτε μονο του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα