Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα προβλημα με το notebook lenovo s100 δεν μου εμφανιζει δικτυα,

απο εκει που επιλεγεις για να μπεις σε ενα δικτυο μου εχει αυτην την εικονα: οποιος μπορει να με βοηθησει ευχαριστω.

post-260647-0-34559900-1423692252_thumb.jpg

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα προβλημα με το notebook lenovo s100 δεν μου εμφανιζει δικτυα,

απο εκει που επιλεγεις για να μπεις σε ενα δικτυο μου εχει αυτην την εικονα: οποιος μπορει να με βοηθησει ευχαριστω.

καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις

1)  δεν ξερω αν ειναι ενεργοποιήμενη την ασύρματη κάρτα δικτύου δεν ξερω πως την ενεργοποιω,

2) εκανα εχτες format και το προβλημα ειναι μετα το format, που θα βρω τους drivers?

3) τον ηχο τον εχω απενεργοποιησει εγω :)

αυτα τα λαμπακια αναβουνε στο notebook αν σας βοηθαει και αυτο.

post-260647-0-46023200-1423732354_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν εχεις windows 7 η 8 μια ευκολη λυση για αρχη ειναι να κανεις windows updates απο τον πινακα ελεγχου μηπως και τους βρουν(συνηθως τους βρισκουν) αλλιως πρεπει να τους βρεις μονος σου.

Δημοσ.

Κάνε αυτό που σου λέει το παλικάρι απο πάνω και άμα δεν γίνει κάτι θα σου στείλω ένα προγραμματάκι που ανιχνεύει ποιοι οδηγοί λείπουν και στους κατεβάζει.

Δημοσ.

στην αρχη δεν εμπαινε ουτε με ethernet βρηκα drivers για  ethernet τους εγκατεστησα και μπαινει με ethernet  βρηκα drivers για να μπαινω ασυρματα παω να τους εγκαταστησω και στο τελος μου βγαζει failed και συγκεκριμενα αυτο στην εικονα παρακατω.

εκανα τα update αλλα τα ιδια!!  στα change adapter settings δεν μου εμφανιζει το Wireless network connection

post-260647-0-13553800-1423785031_thumb.jpg

post-260647-0-94426800-1423788647_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτό: Win7 and Server 2008 R2 Auto Installation Program (SID:1705495) και μετά το Global.

Στείλε μου λίγο το μοντέλο απο το λάπτοπ σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...