Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα πρόβλημα με το laptop. Πάτησα το power κι μετά αφού έγινε η φόρτωση των Windows μου έβγαλε  μια μπλε οθόνη χωρίς κάποιο error code κι σταμάτησε εκεί...

Ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.

Pithani vlavh sth karta grafikwn h trofodotiko.

Sent from my iPad using Insomnia

Διορθωσε το μηνυμα σου, δεν επιτρεπονται τα greeklish

Επισης, απο που προκυπτει οτι ειναι η καρτα γραφικων ή το τροφοδοτικο και οχι οτιδηποτε αλλο, απο software μεχρι καποιο αλλο hardware part?

Δημοσ.

Ναι πρώτη φορά παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα. Επίσης δεν μπορώ να κάνω επανεκκίνηση καθώς μου βγάζει την μπλε οθόνη κι δεν έχει κάπου να επιλέξω. Ούτε με Ctrl + Alt + Delete που προσπάθησα. 

• Moderators
Δημοσ.

Ναι πρώτη φορά παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα 

To προβλημα παραμενει ή εμφανιστηκε μια μονο φορα? Σε safe mode μπορει να μπεις? Τι Windows εχεις? Αλλαξες κατι προσφατα στο laptop απο hardware μερια? Εκανες εγκατασταση καποιο driver/software/update?

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα παραμένει.Σε safe mode δεν μπορώ να μπώ. Έχω Windows 7. Από hardware δεν έχω αλλάξει κάτι κι δεν έχω κάνει κάποια εγκατάσταση.

• Moderators
Δημοσ.

Το πρόβλημα παραμένει.Σε safe mode δεν μπορώ να μπώ. Έχω Windows 7. Από hardware δεν έχω αλλάξει κάτι κι δεν έχω κάνει κάποια εγκατάσταση.

Επομενο βημα η δοκιμη boot απο καποιο live συστημα, πχ Ubuntu

Btw, η οθονη εχει καμια ομοιοτητα με την γνωστη μπλε οθονη των Windows?

Δημοσ.

Αφαίρεσε το ac cable βγάλε μπαταρία και κράτησε πατημένο το power button για 30 δευτερόλεπτα. Σύνδεσε τα μετά όλα και πες μας τι έγινε.

Δημοσ.

Επομενο βημα η δοκιμη boot απο καποιο live συστημα, πχ Ubuntu

Btw, η οθονη εχει καμια ομοιοτητα με την γνωστη μπλε οθονη των Windows?

Ναι μου βγάζει αυτή την οθόνη- γίνεται η φόρτωση κι μετά παραμένει η οθόνη αυτή

Αφαίρεσε το ac cable βγάλε μπαταρία και κράτησε πατημένο το power button για 30 δευτερόλεπτα. Σύνδεσε τα μετά όλα και πες μας τι έγινε.

Αυτό το έχω δοκιμάσει αλλά τίποτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...