Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και έχει αξία, όχι για να εκδικηθείς τον κλέφτη, αλλά για να μειώσεις το φαινόμενο. Δεν είναι όλα για την πάρτη μας.

• Like 2
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ξερες πόσοι τα έχουν πει αυτά...

Αν μάθεις πως λειτουργεί, θα δεις ότι είναι σχεδόν αδύνατον. Μέχρι στιγμής, 1,5 χρόνο μετά, δεν υπάρχει ξεκλείδωμα που να κάνει χρηστικό το τηλέφωνο.

Δημοσ.
Ε ρε κόλλημα, λέω πράγματα που έχω δει με τα μάτια μου! Πλήρως δεν ξεκλειδώνει παρτο απόφαση,πάντα κάτι ξεμένει πισω! Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις κάτι τύποι σαν κι εσενα που τα ξεκλειδώνουν παράνομα φάγανε blacklist απο την Apple και μετα το κινητά ηταν πιο άχρηστα και απο πατάτα!

To οτι εχω για βασικο κινητο μου καθημερινα σου λεει κατι;Θα μας βγαλεις τρελους εσυ μου φενετε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry, έχεις ιδέα τι είδος προστασίας έχουν τα BlackBerry ή απλώς είπες να τα αναφέρεις;

Ναι γνωρίζω γιατί Χρησιμοποιώ BBerry (από τα παλιά παλιά χωρίς το trackball εώς τώρα Passport)

και το/τα έχω χρησιμοποιήσει και σε BIS(για τα παλιά) αλλά και σε BES/ES (παλιά και νέα) και ιδιαίτερα στη δουλειά μου όπου μπορείς μέσω του Admin να αποκοψεις η να επιτρέψεις λειτουργίες

Πέρα απο το Secure Device Wipe (Remote ή μετά απο 10 Λανθασμένες προσπάθειες) δεν υπάρχει Activation Lock,

Εκτός αν εννοείς να μπείς στη διαδικασία να υποβάλλεις αίτημα στην Blackberry (αν το δεχτεί) έτσι ώστε να κάνει το Device PIN Disable και τελικά η συσκευή απλά να μήν συνδέεται με το Blackberry World..

και όπως είπα και στο άλλο ποστ, απο τη στιγμή που η blackberry ΔΕΝ αποφασίζει να παντρέψει το BlackBerry account σου με το Device PIN (που είναι μοναδικό) Activation Lock Enable/Disable απο πλευράς χρήστη δεν υπάρχει.

Αν ξέρεις κάτι παραπάνω διαφώτισέ με...

@darkopoulos

Εντάξει ηρέμησε :P, όλοι δίκιο έχουν κ εσύ (το κατέχεις το θέμα), απο το να αλληλοπροσβάλεστε και να αντιμάχεστε, πείτε αυτό που έχετε να πείτε και δώστε και κανα παράδειγμα, και μια χαρά..

Για τον Χ-Ψ κλεφτράκο είναι ψιλά γράμματα τα bypass και workaround κτλ,

και για αυτούς γίνεται κυρίως ο λόγος για τους low life scumms, τον average κλεφτο-Joe που του έτυχε μια συσκευή locked, εκεί όλα αυτά τα lock λειτουργούν και είναι PiTA για όποιον δε ξέρει...

Σίγουρα με DNS-Proxy, Local/Remote Fake Server (και fiddler), με htdocs, C0xtral, icl0udin κτλ γίνεται αλλά ΔΕΝ είναι κατα τη γνώμη μου 100% λύση αφού το lock εκεί έξω στον real server/real world και είναι πάντα ενεργό, παραμένει και περιμένει κάποιον από την papple ανα πάσα στιγμή να trigg-άρει το killswitch και τότενες.... τι;

Επεξ/σία από sugardad78
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι γνωρίζω γιατί Χρησιμοποιώ BBerry (από τα παλιά παλιά χωρίς το trackball εώς τώρα Passport)

και το/τα έχω χρησιμοποιήσει και σε BIS(για τα παλιά) αλλά και σε BES/ES (παλιά και νέα) και ιδιαίτερα στη δουλειά μου όπου μπορείς μέσω του Admin να αποκοψεις η να επιτρέψεις λειτουργίες

Πέρα απο το Secure Device Wipe (Remote ή μετά απο 10 Λανθασμένες προσπάθειες) δεν υπάρχει Activation Lock,

Εκτός αν εννοείς να μπείς στη διαδικασία να υποβάλλεις αίτημα στην Blackberry (αν το δεχτεί) έτσι ώστε να κάνει το Device PIN Disable και τελικά η συσκευή απλά να μήν συνδέεται με το Blackberry World..

και όπως είπα και στο άλλο ποστ, απο τη στιγμή που η blackberry ΔΕΝ αποφασίζει να παντρέψει το BlackBerry account σου με το Device PIN (που είναι μοναδικό) Activation Lock Enable/Disable απο πλευράς χρήστη δεν υπάρχει.

Αν ξέρεις κάτι παραπάνω διαφώτισέ με...

Μόνο εγώ το θεωρώ αρκετό δηλαδή το Device Wipe;

Δημοσ.

οχι, όχι καθε άλλο φίλε μου!!!

είναι σαφέστατα ίσως απο τις καλύτερες δικλείδες που προασπίζει 100% τα δεδομένα σου απο "πονηρά ματάκια" και τα "λάθος "χέρια"

και είναι απο τα υπέρ και ατού της blackberry (στο ανέφερα και πιο πάνω) αλλα δεν είναι αρκετό...

μιλάμε για activation lock δηλαδή η συσκευή να κλειδώνει εντελλώς, ο κλεφτράκος να μήν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κ-α-θ-ο-λ-ο-υ :)

Δημοσ.

Εγώ είδα μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα παραπάνω την οποία ο jmirko15 προσπαθεί τεχνηέντως να αποφύγει ανώδυνα. Κοίτα να δεις που τελικά ήξερε καλύτερα απο σένα τα της προστασίας της BlackBerry o sugardad78!

Btw, (remote) device wipe δεν έχει και το android;Εκεί δεν είναι αρκετό δηλαδή jmirko;Γιατί είδα σε πείραξε που ανέφερε την blackberry αλλά για τα άλλα τσιμουδια.

Τεσπα, όπως και να έχει ο τροπος της apple είναι ο πιο αποτελεσματικός και όλοι θα έπρεπε να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση.

Δημοσ.

Εγώ είδα μια μεγαλοπρεπέστατη τάπα παραπάνω την οποία ο jmirko15 προσπαθεί τεχνηέντως να αποφύγει ανώδυνα. Κοίτα να δεις που τελικά ήξερε καλύτερα απο σένα τα της προστασίας της BlackBerry o sugardad78!

Btw, (remote) device wipe δεν έχει και το android;Εκεί δεν είναι αρκετό δηλαδή jmirko;Γιατί είδα σε πείραξε που ανέφερε την blackberry αλλά για τα άλλα τσιμουδια.

Τεσπα, όπως και να έχει ο τροπος της apple είναι ο πιο αποτελεσματικός και όλοι θα έπρεπε να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση.

Τι τάπα ρε φίλε;

Εγώ δεν είπα ποτέ ότι κλειδώνει η συσκευή, ούτε το υπονόησα. Κατ'εμέ το θεωρώ άχρηστο. Όταν μιλάμε για ασφάλεια σημαίνει να μην έχει πρόσβαση κανείς στα δεδομένα σου χωρίς να χρειάζεται να μπει online ή τίποτα τέτοιο για να κλειδώσει το τηλέφωνο.

Γιατί μόνο για BB ενδιαφέρομαι, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς αυτό. Και από όσο ξέρω δεν έχουν τα ίδια device wipe τα 2 λειτουργικά.

PS: Δεν χρειάζεται κάποιος χρήστης ΒΒ να αναφέρει το device wipe.

Δημοσ.

Πολύ σωστά ΔΕΝ είπες απολύτως τίποτα...

είπες:

Sorry, έχεις ιδέα τι είδος προστασίας έχουν τα BlackBerry ή απλώς είπες να τα αναφέρεις;

και τίποτα άλλο...

Για android υπάρχει δωρεάν εφαρμογή που άμα κάποιος βάλει Χ φορές λάθος τον Κωδικό ή το Pin (android) η συσκευή κάνει αυτόματα wipe

Τα ΙΔΙΑ δεν είναι, καθώς το blackberry το wipe το έχει built in και όποιος ξέρει απο BB σίγουρα δεν το αναφέρει και δε το συζητά -εδώ-

καθώς εδώ έχουμε βγεί εντελώς εκτός θέματος, -εδώ- δεν μιλάμε για wipe, -εδω- μιλάμε για activation lock, αλλό το 'να αλλο τ'άλλο :P :D

και άμα δεν θές κάποιος να μην έχει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σου μετα τη κλεψιά κάνεις και ένα ξεγυρισμένο encryption στη κάρτα ή/και στο Internal storage και "ησυχάζεις"  ;) (Android, BBerry, papple η Microkia μόνο σε Enrolled Devices/MDM policy)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...