Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος σε εκανε αυθεντια στο ποιος αξιζει ελευθερια και ασφαλεια και στο τι θεωρει καθενας σημαντικοτερο; 

ο καθενας οριζει απο μονος του οτι ειναι σημαντικο,αν θεωρεις οτι δεν σου αρεσουν τα σχολια μου εισαι καθολα ελευθερος να μην τα διαβαζεις, και εφοσον ακομα δεν διακρινεις τι ειναι ελευθερια και τι ειναι ασφαλεια για να ρωτας ποιος με εκανε και γιατι σου συνιστω να κατσεις να διαβασεις τι ειναι η ελευθερια, ενα απο τα χαρακτηριστικα της ειναι να σου μιλω χωρις να διωκομαι για την αποψη μου ,ουτε να ξερουν ανα πασα στιγμη ποιος ειμαι και τι σκεφτομαι επειδη μπορουν...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολοι εσεις που λετε οτι δεν σπαει το icloud και το παιζετε γνωστες απλα καληνυχτα σας γιατι την apple την πιασανε στον υπνο και συγκρκριμενα τον jobs.

Δημοσ.

Ολοι εσεις που λετε οτι δεν σπαει το icloud και το παιζετε γνωστες απλα καληνυχτα σας γιατι την apple την πιασανε στον υπνο και συγκρκριμενα τον jobs.Εμενα το 5s που βρηκα τωρα εχει δικο μου ID πανω

Δεν τα ξερει ο απλος λαός και καλυτερα...

Κρατα το για σενα ;)

Δημοσ.

Ολοι εσεις που λετε οτι δεν σπαει το icloud και το παιζετε γνωστες απλα καληνυχτα σας γιατι την apple την πιασανε στον υπνο και συγκρκριμενα τον jobs.Εμενα το 5s που βρηκα τωρα εχει δικο μου ID πανω και πριν προλαβει να πεταχτει κανενας εξυπνος γιατι βλεπω εχει πολλους ΝΑΙ ειχε ενεργοποιμενο το find my phone

Ισχύει. Το θέμα είναι ότι πολλοί αγοράζουν μεταχειρισμένα τα οποια ο πρωην ιδιοκτήτης δεν εβαλε το icloud και πέφτουν σε περιπετειες. Η μόνη λύση τότε φανταζει το "παρανομο" ξεκλείδωμα

Δημοσ.

Ισχύει. Το θέμα είναι ότι πολλοί αγοράζουν μεταχειρισμένα τα οποια ο πρωην ιδιοκτήτης δεν εβαλε το icloud και πέφτουν σε περιπετειες. Η μόνη λύση τότε φανταζει το "παρανομο" ξεκλείδωμα

Δεν ξερω πως το εννοεις το παρανομο αλλα o jobs φτεει καθαρα για αυτο γιατι δεν ειναι και τοσο ασφαλες το icloud οσο ελεγε.Καμια φορα τα ευκολα γινοντε δυσκολα και τα δυσκολα ευκολα !!

Δημοσ.

Δεν ξερω πως το εννοεις το παρανομο αλλα o jobs φτεει καθαρα για αυτο γιατι δεν ειναι και τοσο ασφαλες το icloud οσο ελεγε.Καμια φορα τα ευκολα γινοντε δυσκολα και τα δυσκολα ευκολα !!

Ξεκάθαρα ο Jobs φταίει. Κανένας άλλος. Ο Jobs.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν τα ξερει ο απλος λαός και καλυτερα...

Κρατα το για σενα ;)

Το ξερω,ηθελα να γραψω απο την αρχη αλλα δεν εγραψα ε μετα βλεπω και η κουτση Μαρια να λεει δεν σπαει για ταδε λογους οχι βρηκανε bugs.Κλασικα δηλαδη ο ενας εξυπνοτερος απο τον αλλον

• Like 1
Δημοσ.

Το ξεκλείδωμα που γίνεται στο iCloud ΔΕΝ είναι παρανομο. Απλά υπερπηδανε το πρωτοκολλο που θελει να απευθυνεσαι στην Apple για το unlock. Γιαυτο και όταν δηλωθεί ως κλεμμένο ή χαμένο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει. Είναι σαν να φωνάζεις τεχνικό για να φτιάξει την τηλεόραση σου. Δεν προκειται να σου ζητησει αποδειξη αγορας της τηλεόρασης για να διαπιστώσει αν είναι κλεμμένη.

Οσο για την ασφάλεια που λες, αν αναφερεσαι στην ασφάλεια τον προσωπικών δεδομένων, οποιος νομίζει οτι ανεβάζει κατι σε οποιοδήποτε Cloud θα είναι και σίγουρος για την προστασία του, ονειρεύεται. Ο μόνος τρόπος που μπορω να φανταστώ (χωρις να είμαι ειδικός) για να έχεις ασφαλη αρχεία σε Cloud είναι η κωδικοποιηση τους με password 128kbit και άνω

Δημοσ.

Μια χαρα ξεκλειδωνουν και τα icloud κλειδώματα. Απλα γινονται με το αζημειωτο. Αποσο γνωριζω η δουλεια πρεπει να γινεται από μεσα, μεσω της database στους σερβερς της apple γιατί αν η συσκευή χαρακτηριστεί ως blacklisted τοτε δεν ξεκλειδωνει. Οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι με το που χασουμε το κινητο να το δηλωσουμε.

Ωστοσο εγω προσωπικα συμφωνω με το αρθρο. Ειναι μια καλη πρακτική και σιγουρα μειωνει τα κρούσματα

Ότι ξεκλειδώνουν μερικά ισχύει αλλα και πάλι παραμένουν άχρηστα γιατί οι κάρτες sim δεν δουλεύουν και όταν πας να κανείς ενημέρωση η restore ξανακλειδωνει η συσκευή! Έχει κανει πραγματικά καλή δουλειά η Apple με το activation lock!
Δημοσ.

Ότι ξεκλειδώνουν μερικά ισχύει αλλα και πάλι παραμένουν άχρηστα γιατί οι κάρτες sim δεν δουλεύουν και όταν πας να κανείς ενημέρωση η restore ξανακλειδωνει η συσκευή! Έχει κανει πραγματικά καλή δουλειά η Apple με το activation lock!

Πεταχτηκες δεν κρατηθηκες και ομως εγω λεω πως τρως ολοι την προπαγανδα στην μαπα την περνεις και την μοιραζεσαι και με αλλους.Εγω σου λεω το lock εχει παραβιαστει εδω και καιρο αλλα δεν ειναι bug συσκευης ειναι bug του server.Τελος πιστεψτε οτι σας λεει η apple αλλα εγω σας λεω το lock αυτο οσο καλο ακουγετε τοσο ευαλωτο ειναι βλεπε φωτογραφιες των διασημων και αυτο απλα ηταν η καμπανα φαντασου να θελει καποιος να ασχοληθει μαζι σου!Η apple μεχρι σημερα δεν εχει καταλαβει το πως εγινε και απλα πουλαει προπαγανδα και φημες περι bruteforce και οτι τωρα το εχει φτιαξει.Εγω σας λεω σε αυτο το θεμα η apple απλα εχασε και φτεει 100% αυτη.Εσυ sot αστο μια χαρα restore και update κανεις.Εσυ μαλλον μιλας για το doulci 1.0 που τωρα εχει πεθανει

Δημοσ.

Πεταχτηκες δεν κρατηθηκες και ομως εγω λεω πως τρως ολοι την προπαγανδα στην μαπα την περνεις και την μοιραζεσαι και με αλλους.Εγω σου λεω το lock εχει παραβιαστει εδω και καιρο αλλα δεν ειναι bug συσκευης ειναι bug του server.Τελος πιστεψτε οτι σας λεει η apple αλλα εγω σας λεω το lock αυτο οσο καλο ακουγετε τοσο ευαλωτο ειναι βλεπε φωτογραφιες των διασημων και αυτο απλα ηταν η καμπανα φαντασου να θελει καποιος να ασχοληθει μαζι σου!Η apple μεχρι σημερα δεν εχει καταλαβει το πως εγινε και απλα πουλαει προπαγανδα και φημες περι bruteforce και οτι τωρα το εχει φτιαξει.Εγω σας λεω σε αυτο το θεμα η apple απλα εχασε και φτεει 100% αυτη.Εσυ sot αστο μια χαρα restore και update κανεις.Εσυ μαλλον μιλας για το doulci 1.0 που τωρα εχει πεθανει

Ε ρε κόλλημα, λέω πράγματα που έχω δει με τα μάτια μου! Πλήρως δεν ξεκλειδώνει παρτο απόφαση,πάντα κάτι ξεμένει πισω! Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις κάτι τύποι σαν κι εσενα που τα ξεκλειδώνουν παράνομα φάγανε blacklist απο την Apple και μετα το κινητά ηταν πιο άχρηστα και απο πατάτα!

Δημοσ.

Sot777 μαλλον μπερδευεις το κλειδωμα icloud με το κλειδωμα του παροχου. Αυτα που λες δεν ισχυουν. Ισχυαν παλια οταν το unlock του παροχου εσπαζε με jailbreak ή με r-Sim κλπ. Τωρα οχι. Λιγοι παροχοι δεν ξεκλειδωνουν (πχ Sprint) ενω το icloud ξεκλειδωνει. κανει και updates χωρις προβλημα

Δημοσ.

Οχι το πεταει στα σκουπιδια η το δινει για 20 ευρω ισα ισα για την δοση του. Η ουσια ομως ειναι μια, εσυ εχεις χασει το κινητο σου.

Το θεμα δεν ειναι να ΜΗΝ χαρει καποιος αλλος το κινητο μας αλλα να μην το χασουμε εμεις και ο καλυτερος τροπος ειναι να το προσεχουμε και οχι να περιμενουμε την Apple και καθε Apple να μας σωσει απο την απροσεξια μας.

αυτό δεν παίζει...........  ακομη και 5 ευρώ να βγάλει θα το κλέψει.......

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην στο κλέψουνε. Τώρα αν θα εκδικηθείς τον κλέφτη με το να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει δεν έχει καμία αξία γιατί εσύ παραμένεις χωρίς κινητό.

Και φυσικά η αξία του σαν ανταλλακτικά παραμένει ακέραια (κυρίως στα iphone).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...