user27 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Θα ηθερα τη γνωμη σας για το εγχειρημα του τιτλου κυριως απο οσους το εχουν δοκιμασει. Ο φορτιστης εχει μετρηθει και βγαζει ακριβως 20v.
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα...στα watt πως είσαι; Είσαι στα ίδια ή παραπάνω; Τότε είναι οκ
user27 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 O 20βολτος βγαζει 4.5Α που υπερκαλυπτουν τα 3.42Α που ζητα το λαπτοπ. Για τα βολτ φοβαμαι.
zio10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Θεωρητικά δεν πρέπει να το κάνεις αλλά πρακτικά στο μισό-ένα volt δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα
user27 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αυριο θα το τολμησω να δοκιμασω και ο Θεος βοηθος. Εκτος και αν μεχρι τοτε μου προτεινει κανεις σας για το αντιθετο. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Θεωρητικα δε θα υπαρχει προβλημα. Καταρχην πρεπει να υπαρχουν regulators πριν φτασει η ταση παραπερα, εξαρτηματα τα οποια εχουν τεραστιες ανοχες (εκτος αν δουλευουν στα ορια τους εξ αρχης που δε στεκει κανονικα). Παντως μη περιμενεις να παθει κατι αμεσως μολις το συνδεσεις. 1
user27 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ισως μακροπροθεσμα ειναι επιφοβο. Αλλα αυτο που με φοβιζει επισης ειναι οτι ο φορτιστης περισσεψε απο αλλο λαπτοπ του οποιου εχει καει η μητρικη *. Και ενα τελευταιο οτι το βισμα δεν εχει ακιδες γειωσης οπως ειχε ο φορτιστης του λαπτοπ που προκειται να χρησιμοποιηθει. *Ας αναφερω και την ιστορια του λαπτοπ αυτου μηπως μου ξεφευγει κατι και εβγαλα λαθος συμπερασμα. Ξαφνικα σταματησε να αναβει. Δηλαδη πατωντας το κουμπι εκκινησης αναβοσβηνει το power led για λιγο και τιποτα, ουτε ανεμιστηρες ακουγονται ουτε μνημες, ουτε κανενα σημαδι στην οθονη, απλως νεκρο. Το ιδιο γινεται και με μπαταρια πανω και χωρις, και με αλλο universal φορτιστη και βγαζοντας εξαρτηματα οπως σκληρο, ασυρματη καρτα, κλπ και με αλλες μνημες και με αλλο επεξεργαστη. Επισης εχω παει τη μητρικη σε μαστορα ηλεκτρονικο αλλα δεν βρηκε κατι να καηκε στο κυκλωμα τροφοδοσιας, ισως καηκε καπου αλλου μου ειπε.
user27 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Για την ιστορια το τολμησα και μεχρι στιγμης ολα καλα! Ο κοσμος σημερα εψηνε σουβλακια και δεν μπορουσα να φανταστω την ιδεα να ψηνω λαπτοπ ΥΓ. Για το θεμα με το αλλο λαπτοπ καθε αποψη καλοδεχουμενη.
.::NikoS::. Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Για το καμμενο λαπτοπ δε ξερω, καψιμο σε μητρικη μπορει να ειναι και κανα χαλασμενο chipset που οπως καταλαβαινεις η δε φτιαχνεται η δε συμφερει ο κοπος. Για το αλλο με την γειωση που λες, εννοεις οτι στο φις που παει στη πριζα ο παλιος δεν ηταν σουκο ενω ο τωρινος φορτιστης ειναι; Δεν παιζει προβλημα σε αυτο. Ασε που στην εξοδο του τροφοδοτικου (στο βυσμα που καταληγει στο λαπτοπ) δεν υπαρχει γειωση ετσι κι αλλιως σε καμια περιπτωση Αν το κυκλωμα τροφοδοσιας περα απο το τροφοδοτικου με τα 19V δε δουλευε στα ορια του, δε βρισκω λογο να παθει κατι απο τα 20 εστω και σε αρκετη χρηση παντως. Απλα αυτο δε μπορεις να το ξερεις αν δε δεις τι εξαρτηματα χρησιμοποιουνται στην μητρικη, τι πυκνωτες, διοδοι κλπ. Η διαφορα ειναι τοσο μικρη για αυτη τη περιπτωση που εγω δε θα το φοβομουν, ασχετα βεβαια οτι δε θα το προτιμουσα αν ειχα αλλη επιλογη.
user27 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ναι για το σουκο ελεγα οντως ειναι λεπτομερεια. Για το θεμα ρισκου σκεφτομαι οτι το λαπτοπ κοστιζει κανα 150αρι πλεον. Αν κοστιζε ακομα 600 οσο τοχα παρει τοτε δε θα το εθετα καν σαν θεμα. Ασε που αν ειναι να καει το σπαω ανταλλακτικα. Για το ηδη καμμενο, απο αυτα που εχω δοκιμασει και εγω συμπεραινω να φταιει κανα χαλασμενο chipset. Απλα πιστευω οτι εχω εξαντλησει τις σημαντικες δοκιμες, εκτος και αν σας ερχεται καμια που δεν παει το μυαλο μου. Ευχαριστω by the way.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 για τα βατ των τροφοδοτικων λαπτοπ τι ισχυει? ως προς τη μεγαλυτερη τιμη τους, το μανισιο που φοραει το δικο μου λαπτοπ λενοβο ειναι 65βατ, επειδη απο το προηγουμενο λαπτοπ με περισεψε το προηγουμενο τροφοδοτικο που ειναι 75βατ, θα εχω θεμα αν καποτε τα φτυσει ο μανισιος και χρησιμοποιησω τον παλιο 75αρι?
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Όχι δεν έχεις θέμα. Πρέπει να χρησιμοποιείς τα ίδια ή περισσότερα watt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα