Kirito Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το παρακάτω gaming laptop το οποίο βρήκα σε προσφορά http://www.skroutz.gr/s/6137567/Asus-Rog-G751JZ-T7104H-i7-4710HQ-16GB-1TB-128GB-SSD.html αξιζει πιστευεται για αγορα απεναντι σε ενα desktop? ενδιαφερομαι για το εν λογω λαπτοπ λογω οτι απο οτι ειδα οι τιμες στα hardware ανεβηκαν μεχρι και 50 ευρω και απο οτι ειδα σε συγκριτικα σε σχεση με την gtx 980 υπαρχει μια διαφορα 20% θα αντεξει στο μελλον?
Iris_89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τα gaming laptop νομίζω πως ποτέ δεν φτάνουν την απόδοση ενός ισάξιου desktop. Αν θες να παίζεις παίρνοντας το όπου θες, ναι βολεύει. Αλλά τι γίνεται στον τομέα της αναβάθμισης ή αν καεί κάποιο κομμάτι? Είναi καλό σαν επιλογή, αλλά η δική μου ταπεινή γνώμη είναι πως αν πραγματικά θες να ζήσεις 100% gaming experience, με τα ίδια χρήματα στήνεις ένα τούμπανο desktop, το οποίο θα σου κρατήσει χρόνια, συν σκέψου τις όποιες αναβαθμίσεις ή customization μπορείς να κάνεις.
xristoforos89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Με 1200ευρω (σου βαζω και την οθονη μεσα) παιρνεις x5 φορες καλυτερο προιον, αν δεν σε νοιαζει η μετακινηση. Αν παλι σε ενδιαφερει να το κανεις βολτες το λαπτοπ, ναι ειναι καλη επιλογη. Αλλά 1700ευρω κοντα και 1 ετος εγγυηση; Γ*μω την τρελα μου δηλαδη.
CMD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 +1 στον σταθερό. Αν πραγματικά είσαι gamer (και έχεις χώρο) λέω να πάρεις desktop.
Kirito Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εχεις δικιο Iris89 δεν ειχα σκεφτει για το ενδεχομενο να καει καποιο κομματι και εγω για desktop το πηγαινα αλλα οπως ειπα παραπανω ανεβηκαν τραγικα οι τιμες οι οποιες με αποτρεψαν κιολας..xristofore89 εχω ηδη οθονη και εγω εκει ειχα υπολογισει το κοστος αλλα αμα κοιταξεις τις τιμες πχ στον 4690 θα δεις μια διαφορα 25 ευρω με πριν απο λιγο καιρο η εγγυηση ανεβαινει νομιζω βεβαια δν εχω επικοινωνησει με το καταστημα. ευχαριστω για τις απαντησεις θα περιμενω λογικα να περασει καιρος μηπως ξαναπεσουν οι τιμες και βγουν και οι νεες καρτες γραφικων γιατι εχω ακουσει για το θεμα της gtx970
SPANK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις