Anorymous Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Σχεδιαστικα ειναι το τελιο κινητό για τον Batman 3
airfast81 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 κατι σαν την CAT μου λεει οτι θα γινει και με αυτο το κινητο τηλεφωνο.μεγαλος ντορος και μετα ολοι θα τα πουλανε.δεν ξερουν οτι ενα τετοιο τηλ απευθηνεται σε συγκεκριμενο κοινο.και οποιος ενδιαφερεται ας περιμενει ...παντα τα πρωτοετη κινητα βγαζουν θεματακια.μετα αν εχει μελλον η εταιρια τα αναπροσαρμοζει...και το δικο μου τηλ. εχει 2000 mah μπαταρια αλλα ειναι σα να εχει 1500 mah για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειναι επωνυμο.κατα την ταπεινη μου γνωμη....
HALF EVIL Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Η Kyocera πάντως είναι καραεπώνυμη και πολύ ποιοτική στα μέχρι τώρα προϊόντα της. Νάταν 5αρα η οθόνη μόνο.
leonidasetsi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 αυτό το κινητό + καλή μπροστινή κάμερα + 13mp πίσω, μπαταρία 5000 mAh και ένα Gorrilla Glass 4 = Όνειρο με αυά και 400 να έκανε θα το έπερνα.
overpower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 αυτό το κινητό + καλή μπροστινή κάμερα + 13mp πίσω, μπαταρία 5000 mAh και ένα Gorrilla Glass 4 = Όνειρο με αυά και 400 να έκανε θα το έπερνα. +8gb ram, +snapdragon 999999,...... Αρα απο οτι καταλαβες δεν προοριζεται για εσενα. Σταματηστε αυτη την καραμελα που ολα τα κινητα πρεπει να ειναι φτιαγμενα στα μετρα σας. Υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι οι οποιοι δεν μπορουν να εχουν note, iphone κτλ στους χωρους εργασιας τους. Το κινητο αυτο, για το κοινο που προοριζεται, θα ειναι πρωτο.
trayban Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό είν το πιο σημαντικό σημείο του κινητού και όχι τα megapixel. http://en.m.wikipedia.org/wiki/MIL-STD-810
Athoz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Η μπαταρία του είναι πολύ δυνατή και κρατάει άνετα δυο μέρες με βαριά χρήση. Είναι περισσότερο για ειδική χρήση παρά γενική, όπου υπάρχουν και άλλες πιο βολικές Ιαπωνικές επιλογές, βλέπε Aquos Crystal X. 3
galistaboy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μην ξεροντας τιμη εχω να πω οτι 2gb ram k 3100mah batt ειναι τιμιο τεχνολογικα. συμφωνω απολυτα απο τη στιγμη που δε ξερουμε τιμη ειναι τελειο.... αν και η τιμη ειναι "καλη" τοτε θα ειναι απλα υπεροχο...
Paralizer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αν κοιτάξω αποκλειστικά το σχεδιαστικό κομμάτι, μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και το θεωρώ πολύ ψαρωτικό design σε σχέση με όλα τα συμβατικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Ας περιμένουμε να δούμε και την τιμή. Θεωρώ όμως από αυτα που διαβάσαμε ότι είναι αρκετά αξιόλογο. Θα φανεί και στην πράξη και στις πρώτες δοκιμές. 1
unicore30 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αν σκεφτούμε ότι το προηγούμενο μοντέλο κάνει στην Αμερική 499$ τότε μάλλον αυτό μεταφραστε το σε ευρώ!!!!! Ιδιαίτερο τηλέφωνο, θα γεμίσουν τα εργοταξια....
purespyros Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Αμα κανει πανω απο 200 θα παει απατο έλεος μήπως θέλεις να σε πληρώσουν κιόλας;
xitos7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Η Kyocera δεν φημίζεται μόνο για τα εκτυπωτικά τις... Εχει παρα πολλά ήδη... Στην Ευρώπη όμως την γνωρίζουμε για λίγα πράγματα... Εκτυπωτες-φωτοαντιγραφικα κύριος και τώρα τελευταία για τα solar.... Γενικά έχει από πυκνωτές μέχρι και μαχαίρια... Ναι και μαχαιρια... Η ουσία είναι ότι δεν είναι μια φθηνή εταιρία ωστόσο αν κάποιος θέλει κάτι ποιοτικό και αξιόπιστο σίγουρα γνωρίζει την εταιρία Kyocera. Κάτι τέτοιο νομίζω πως θα είναι και το εν λόγω κινητό... Καθαρά για επαγγελματίες
hackerW32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 ενα λεπτο ενα λεπτο, τι παει να πει, αντεχει την σκονη; τι μπορει να παθει ενα απλο κινητο απο την σκονη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα