360kias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά σκέφτομαι την αγορα του Beats Pill XL αξίζει?? σκοπός μου ειναι να αποφυγω τα καλωδια και να εχω καλο δυνατο και ποιοτικο ηχο σε ενα μικρο δωματιο θα το εχω αξιζει?? γιατι εχει και 350 ευρω
kseniastos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ουτε καν μιλαμε για την χειροτερη ποιοτητα ηχου σε ασυρματο ηχειο. δες λιγο συγκριτικα τεστ και θα καταλαβεις. Προτεινω της BOSE το soundlink mini για οτι καλυτερο σε πολυ λιγοτερα λεφτα και με μπασο που δεν θα το πιστευεις αλλα μπορεις να πας και στο UE BOOM που ειναι και αδιαβροχο και με αλλες ευκολιες με πολυ μικρη εκπτωση στην ποιοτητα. Τωρα στα ιδια λεφτα που λες αν παρεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/4575334/Bose-SoundLink-Bluetooth-Speaker-III.html θα με ευγνομωνεις οποτε ακους μουσικη. Γενικα μπορεις να πας και σε JBL αλλα μακρυα απο BEATS γενικα ειναι οτι πιο υπερτιμιμενο και χαλια κυκλοφορει απο αποψη ποιοτητας.Εκει που θα ανεβαζεις ενταση και το PILL θα μπουκωνει το Bose σου δινει ηχο κρυσταλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα