Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παίδες. Τί προτάσεις υπάρχουν σε αυτό το form-factor ; Τα περισσότερα flagships φεύγουν πάνω από τις 5" και προσωπικά δε με βολεύουν σε καθημερινή χρήση
taslikos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πες μας πιο πολλες προτημησεις και ποσο που διαθετεις.. Προσωπικα θα σου ελεγα iphone 6 για ios αλλιως δες για lg g3 σε android.. Sent from my iPhone using Insomnia 1
phanispal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αφού λέει για 4.5" έως 5", τι του προτείνεις το G3 που είναι 5.5"; 1
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πες μας πιο πολλες προτημησεις και ποσο που διαθετεις.. Προσωπικα θα σου ελεγα iphone 6 για ios αλλιως δες για lg g3 σε android.. Sent from my iPhone using Insomnia Τώρα είμαι στην φάση που δεν έχω καθορίσει ακόμα το ποσό που θέλω να διαθέσω. Θέλω να δω πρώτα τις επιλογές μου και να συγκρίνω/αποφασίσω. Το iPhone είναι όντως "ιδανικός" υποψηφίος ως "Flagship < 5" " αλλά προσωπικά θέλω να αποφύγω iOS. Μιλάμε για android To G3 που αναφέρεις εμπίπτει ακριβώς στην κατηγορία που αποκλείω στο πρώτο post
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Sony Xperia Z3 compact, στις 4,6". Οκ, αυτή όντως είναι μια επιλογή. Καλή επιλογή και την κρατάμε. Τί άλλα έχουμε;
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Samsung Alpha μια ακόμα επιλογή. Πολύ σωστός. Άρα: 1 - Sony Z3 Compact 2 - Samsng Galaxy Alpha 3 - .... ? - iPhone 6
GianniSM Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δυστηχώς πολύ περιορισμένες επιλογές. Πάντως το G3 μην το βγάζεις εκτός, λόγω των πολύ μικρών μπέζελ του. Πρακτικά είναι σαν ένα κινητό με 5.2, για αυτό θα σου πρότεινα να το πιάσεις στα χέρια σου.
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δυστηχώς πολύ περιορισμένες επιλογές. Πάντως το G3 μην το βγάζεις εκτός, λόγω των πολύ μικρών μπέζελ του. Πρακτικά είναι σαν ένα κινητό με 5.2, για αυτό θα σου πρότεινα να το πιάσεις στα χέρια σου. Το έχω πιάσει αλλά η χρήση με το ένα χέρι (ακόμα και για τα στοιχειώδη) μου ήταν αδύνατη. Και γενικά με βολεύει να είμαι με το ένα χέρι για κάποια πράγματα
GianniSM Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το έχω πιάσει αλλά η χρήση με το ένα χέρι (ακόμα και για τα στοιχειώδη) μου ήταν αδύνατη. Και γενικά με βολεύει να είμαι με το ένα χέρι για κάποια πράγματα Έχει λειτουργία για ένα χέρι, όπου μικραίνει την έκταση της οθόνης και την τοποθετεί όπου θες εσύ, πχ κάτω δεξιά.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Έχει λειτουργία για ένα χέρι, όπου μικραίνει την έκταση της οθόνης και την τοποθετεί όπου θες εσύ, πχ κάτω δεξιά. Δε βολεύει πολύ αυτό η αλήθεια να λέγεται. Οι επιλογές για καλά τηλέφωνα με μικρό form factor δυστυχώς περιορίζονται στο Xperia Z3 και i-phone 6 και για λίγο μεγαλύτερο σε windows το 930 με 5" οθόνη. Εγώ πάντως το Ζ3 το χτυπούσα καρφί αν είχα τα mulah.
Abudi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δε βολεύει πολύ αυτό η αλήθεια να λέγεται. Οι επιλογές για καλά τηλέφωνα με μικρό form factor δυστυχώς περιορίζονται στο Xperia Z3 και i-phone 6 και για λίγο μεγαλύτερο σε windows το 930 με 5" οθόνη. Εγώ πάντως το Ζ3 το χτυπούσα καρφί αν είχα τα mulah. Windows Phone έχω τώρα και θέλω να επιστρέψω σε android. Πώς και είναι τόσο "φτωχή" αυτή η κατηγορία στα smartphones; Δηλαδή μόνο η Sony έχει κάνει σοβαρή κίνηση στην κατηγορία. Και άντε να βάλω και τη Samsung με το Alpha
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Με τη διαφορά ότι το Z3 compact έχει πραγματικά χαρακτηριστικά flagship ενώ το alpha είναι ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας αλλά με flagship τιμή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα