Προς το περιεχόμενο

THOMSON 55FZ4633 - 499 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από πολλές τηλεοράσεις που άλλαξα σαν πουκάμισα κατέληξα σε μια 55ρα και δεν πρόκειται να πάω ξανά σε μικρότερη! Όσοι λέτε ότι το μέγεθος είναι για καφετέρια ή ότι θα κουράσει και τέτοια, σας διαβεβαιώ ότι κάνετε λάθος και να είστε σίγουροι και σεις πως αν την βάζατε στο σαλόνι σας .... θα γινόσασταν και αχώριστοι!

Πρώτα απ' όλα ακόμα και στα 3 μέτρα είναι ξεκούραστη και άνετη! Ήμουν και γω σαν και σας στην αρχή μέχρι που την είδα με τα μάτια μου και πείστηκα τελικά για το αντίθετο! Φυσικά γούστα είναι αυτά, ΑΛΛΑ δεν είναι τυχαίο που όσοι φίλοι μου ήρθαν και την είδαν , πήραν και αυτοί το ίδιο μέγεθος!

Προσοχή πάντως γιατί στις συγκεκριμένες ίντσες φαίνονται ΌΛΕΣ οι ατέλειες του πάνελ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ δει την παραπάνω τηλεόραση για να έχω γνώμη, απλά ήθελα να πω την σκέψη μου για στις ίντσες! Όπως λέει και ο φίλος πάνω καλό είναι να πάτε να την δείτε από κοντά! Επίσης καλό θα ήταν να δείτε κάποιο πρόγραμμα της τηλεόρασης και όχι HD υλικό που συνήθως το τελευταίο όλες το δείχνουν ικανοποιητικά και ....παραπλανητικά!  Η τιμή της είναι πάρα πολύ καλή.

• Like 1
Δημοσ.

Αν παει καποιος απο media και την δει , εγω δενμπορω να παω επειδη ειμαι απο επαρχια , παρακαλω ας μου πει τις εντυπωσεις του συγκριτικα με καποια πχ samsung

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από πολλές τηλεοράσεις που άλλαξα σαν πουκάμισα κατέληξα σε μια 55ρα και δεν πρόκειται να πάω ξανά σε μικρότερη! Όσοι λέτε ότι το μέγεθος είναι για καφετέρια ή ότι θα κουράσει και τέτοια, σας διαβεβαιώ ότι κάνετε λάθος και να είστε σίγουροι και σεις πως αν την βάζατε στο σαλόνι σας .... θα γινόσασταν και αχώριστοι!

Πρώτα απ' όλα ακόμα και στα 3 μέτρα είναι ξεκούραστη και άνετη! Ήμουν και γω σαν και σας στην αρχή μέχρι που την είδα με τα μάτια μου και πείστηκα τελικά για το αντίθετο! Φυσικά γούστα είναι αυτά, ΑΛΛΑ δεν είναι τυχαίο που όσοι φίλοι μου ήρθαν και την είδαν , πήραν και αυτοί το ίδιο μέγεθος!

Προσοχή πάντως γιατί στις συγκεκριμένες ίντσες φαίνονται ΌΛΕΣ οι ατέλειες του πάνελ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ δει την παραπάνω τηλεόραση για να έχω γνώμη, απλά ήθελα να πω την σκέψη μου για στις ίντσες! Όπως λέει και ο φίλος πάνω καλό είναι να πάτε να την δείτε από κοντά! Επίσης καλό θα ήταν να δείτε κάποιο πρόγραμμα της τηλεόρασης και όχι HD υλικό που συνήθως το τελευταίο όλες το δείχνουν ικανοποιητικά και ....παραπλανητικά!  Η τιμή της είναι πάρα πολύ καλή.

Στα 3 μέτρα είναι ξεκούραστη ακόμα κι αν παρακολουθείς τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Δημοσ.

Ναι αδερφέ, πολύ ξεκούραστη! Μόνο το ΑΝΤ1 κουράζει λόγω της χάλιας ποιότητά τους ..., ειδικά όταν βάζει κάποιον αγώνα! Αν και νομίζω πως τελευταία έκαναν κάποια αναβάθμιση και τώρα είναι λίγο καλύτερα! Ξαναλέω, την παραπάνω ΔΕΝ την έχω δει! Εγώ αναφέρομαι στην δικιά μου! Lg 55LA690S

• Like 1
Δημοσ.

Σαν τηλεοραση δεν λεει πολλα αλλα στα χρηματα της ειναι αρκετα καλη.Οι 55" ειναι απολαυση απο τα 3 μετρα.Θα ηθελα και μεγαλυτερη να σας πω την αληθεια.Οτι ταινια και να δω οτι παιχνιδι και να παιξω παραμενει απολαυστικο ενω σε μια 32αρα ας πουμε και την καλυτερη ταινια με εφε να βαλεις η το καλυτερο παιχνιδι με γραφικα παλι δεν θα πεις αυτο το wow που λες με τις πολλες ιντσες.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια πηγαιντε στο media στην συγγρου κ ζητηστε να την δειτε! πιστευω πολλοι θα αναθεωρησουν

παιδια μην διστασετε να πατε να την δειτε! την βρηκα πολυ τιμια και σιγουρα vfm

Δημοσ.

εγω παντως που την ειδα απο κοντα απογοητευτηκα ενω σκεφτομουν να την αγορασω.

ο αντ1 δεν βλεποταν αλλα ακομα και τα αλλα καναλια ηταν πολυ χαλια πιστευω μονο για κονσολα η ταινιες αξιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανεις λαθος φιλε,sony,samsung ειναι απο τις καλυτερες τηλεορασεις αυτη τη στιγμη αλλα και οι panasonic έιναι αρκετά καλες,

επισης η Philips δεν εχει καμια σχεση με την παλια εταιρια ( ψαξε για την κινεζικη tcl)

ολα αυτα βέβαια είναι offtopic οπως και το να παρει μικροτερες ιντσες κτλ,

επι του θεματος δεν ξερω αν υπαρχει προσφορα μιας και δεν υπαρχει σε αλλο καταστημα στην ελλαδα απ'οτι φαινεται και στο εξωτερικο εχει αυτη τη τιμη

Μάλλον γράφεις απλά για να γράφει το κοντέρ μηνύματα... Τι έπρεπε να πούμε δηλαδή, αν τα 499 ευρώ για την τιβι είναι καλά ή όχι; Να πούμε ότι στην Ρωσία την βρίσκει φτηνότερη, να την πάρει από εκεί; Για εμένα στα 500 ευρώ μπορεί να είναι τσάμπα, για άλλους όμως μπορεί να είναι ακριβή. Ο TDMPOWER ρώτησε τι σκεφτόμαστε για την τηλεόραση και αυτό του απαντάμε. Κρίμα που αδυνατείς να καταλάβεις ότι δημιουργείς οφ τόπικ καταστάσεις χωρίς λόγο, το μήνυμά σου ήταν περιττό και άσχετο.

Γυρίζοντας στο θέμα και έχοντας 25 περίπου (λόγω καταστήματος) ιδιόκτητες πάνελ τηλεοράσεις συν μερικές που έχουν περάσει από τα μάτια μου για λίγο (πχ Panasonic που χαλάνε για πλάκα και Sony που μια δε παίζει το ένα σύστημα, μια κολλάει το άλλο, μια σβήνει το πάνελ, μια χαλάνε οι εισόδοι κλπ) λέω πως η τιβί είναι πολύ καλή για τα 499 ευρώ (και σε 24 άτοκες) αν κάποιος συμβιβαστεί με το ξεθωρί πάνελ, με τον κουτιασμένο ήχο και ότι (σταδιακά, δε το καταλαβαίνεις με λίγα λεπτά παρακολούθησης) θα τον κουράσει το 55άρι πάνελ για καθημερινή παρακολούθηση τιβι από αποστάσεις νορμάλ σαλονιού ή κρεβατοκάμαρας. Αν κάποιος φοβάται αυτά που για την γνώμη μου είναι τα αρνητικά της τιβι, τότε μπορεί να την αφήσει για μια 48-50", και σε πιο δημοφιλή μάρκα με 200 ευρώ παραπάνω. Επιμένω στην άποψη του να την δει κάποιος από κοντά δίπλα με άλλες τιβί, εκεί μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το πραγματικό value for money.

Επεξ/σία από Kalispera
Δημοσ.

Καλησπερα, περασα και την ειδα ειναι μετρια τηλεοραση αλλα παντα εξαρταται ο λογος που την χρειαζεσαι, σε εμενα την θελω καθαρα για τις 55' που ειναι, σε συνδιασμο με το ps4 μου!  Για καθημερινη χρηση θα πηγαινα καπου αλλου. Αλλα καλο ειναι να την δει καποιος απο κοντα, τα λεφτα ειναι παρα πολυ καλα για αυτα που προσφερει! Καλη συνεχεια!

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον γράφεις απλά για να γράφει το κοντέρ μηνύματα... Τι έπρεπε να πούμε δηλαδή, αν τα 499 ευρώ για την τιβι είναι καλά ή όχι; Να πούμε ότι στην Ρωσία την βρίσκει φτηνότερη, να την πάρει από εκεί; Για εμένα στα 500 ευρώ μπορεί να είναι τσάμπα, για άλλους όμως μπορεί να είναι ακριβή. Ο TDMPOWER ρώτησε τι σκεφτόμαστε για την τηλεόραση και αυτό του απαντάμε. Κρίμα που αδυνατείς να καταλάβεις ότι δημιουργείς οφ τόπικ καταστάσεις χωρίς λόγο, το μήνυμά σου ήταν περιττό και άσχετο.

Γυρίζοντας στο θέμα και έχοντας 25 περίπου (λόγω καταστήματος) ιδιόκτητες πάνελ τηλεοράσεις συν μερικές που έχουν περάσει από τα μάτια μου για λίγο (πχ Panasonic που χαλάνε για πλάκα και Sony που μια δε παίζει το ένα σύστημα, μια κολλάει το άλλο, μια σβήνει το πάνελ, μια χαλάνε οι εισόδοι κλπ) λέω πως η τιβί είναι πολύ καλή για τα 499 ευρώ (και σε 24 άτοκες) αν κάποιος συμβιβαστεί με το ξεθωρί πάνελ, με τον κουτιασμένο ήχο και ότι (σταδιακά, δε το καταλαβαίνεις με λίγα λεπτά παρακολούθησης) θα τον κουράσει το 55άρι πάνελ για καθημερινή παρακολούθηση τιβι από αποστάσεις νορμάλ σαλονιού ή κρεβατοκάμαρας. Αν κάποιος φοβάται αυτά που για την γνώμη μου είναι τα αρνητικά της τιβι, τότε μπορεί να την αφήσει για μια 48-50", και σε πιο δημοφιλή μάρκα με 200 ευρώ παραπάνω. Επιμένω στην άποψη του να την δει κάποιος από κοντά δίπλα με άλλες τιβί, εκεί μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το πραγματικό value for money.

αρα σε γενικες γραμμες ποια μαρκα προτεινεις samsung η lg και κυριως για καθημερινη χρηση τηλεοπτικων προγραμματων

Δημοσ.

Ναι φιλε μου γιατι το τοπικ ειναι στις προσφορες οχι στις τηλεορασεις, οποτε θεωρω το ποσο κοστίζει παιζει ρολο και οχι τι θεωρεις εσυ φθηνο και ακριβό

Δημοσ.

δηλαδή την πήρες στο τηλεοπτικό πως τα πάει?

Για μενα για καθημερινη χρηση δεν αξιζει...! δινεις 200 παραπανω και παιρνεις κατι καλυτερο! εγω την πηρα καθαρα για το ps4! Η τιμη ειναι καλη, αλλα πρεπει οπωσδηποτε καποιος να την δει απο κοντα για να βγαλει συμπερασματα! Το τηλεπτικο ειναι πολυ μετριο, για τα δικα μου ματια παντα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...