ethnik471 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα! Έχω εδω και μια εβδομάδα μια οθόνη Samsung T24D391 απο την οποία ειμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά αντιμετωπίζω (μάλλον) κάποιο πρόβλημα. Όταν στην οθόνη προβάλλεται κάτι μαύρο, μια μαύρη εικόνα, στις γωνίες της οθόνης (πανω δεξια και αριστερά και κάτω δεξιά και αριστερά επίσης) φαίνεται ένας φως, μια ασπρίλα σαν προβολέας... Σαν απο τις γωνίες να ξεκινάει η προβολή της εικόνας αλλα το θέμα ειναι οτι φαίνεται πως είναι άσπρα.Επίσης αν έχω κάποια εικόνα/βίντεο οπου τυχαίνει στις γωνίες να είναι σχετικά σκούρο το χρώμα αν το παρατηρήσω καταλαβαίνω πως και πάλι έχει μια ασπρίλα... Δεν ειναι πολύ, λίγο φαίνεται , αλλα αν δεν ειναι νορμάλ γιατί να υπάρχει? Γι'αυτό ρωτάω αν δεν ειναι φυσιολογικό να την δώσω για εγγύηση... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
conkal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 λεγεται backlight bleeding και ειναι φυσιολογικο να υπαρχει σχεδον σε ολες τις οθονες..... ειδικα αν ειναι φτηνη και επισης αν δεν ειναι κατι τραγικο δεν θα την δεχτει κανεις για επιστροφη
ethnik471 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ωραία αυτό ήθελα να μάθω. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα