MSSB Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Στη δημοσιότητα δόθηκε το theatrical trailer της επερχόμενης ταινίας Hitman: Agent 47 και περιλαμβάνει εντυπωσιακά εφέ, γρήγορα αυτοκίνητα, εκρήξεις, αλλά και τον Rupert Friend (Hitman) σε δράση! Το cast της ταινίας συμπληρώνουν επίσης οι Ciarán Hinds (Game of Thrones), Thomas Kretschmann (Dracula), Hannah Ware (Betrayal, Shame) και Zachary Quinto (Heroes, Star Trek Into Darkness). Δείτε το εντυπωσιακό trailer στη συνέχεια, όσο περιμένουμε την πρεμιέρα του Hitman: Agent 47 στις 28 Αυγούστου. πηγή: Enternity.gr Εδώ από IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2679042 --- Να κάνω μια προσωπική παρατήρηση μόνο. Του ηθοποιού, δεν του πάει ο ρόλος για 47. Μετά τον Timothy Olyphant που έπαιξε τον "47" στην ταινία του 2007, το χάος. Έπρεπε καλύτερα να βγάλουν συνέχεια για εκείνη την ταινία, παρά να φτιάξουν καινούρια. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το περιμένω με ανυπομονησία!
Atallos1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξερω αν βλεπεις Homeland , αλλα ο Rupert Fiend ειναι ταμαμ για τον ρολο Δεν νομιζω οτι μπορουσαν να ειχαν κανει καλυτερο casting imo 3
MSSB Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όχι, δεν έχω δει. Τον ηθοποιό δεν τον ξέρω. Προσωπικά, δεν μου κάθεται για Hitman. Το υπόλοιπο casting είναι πράγματι καλό.
vsl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ο ηθοποιός πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή -λόγω Homeland- αλλά, τον Hitman, τον Silent Assassin, τον κάνανε Rambo και Terminator. Hitman is not about action, it's about stealth. 11
Silverage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω αλλά η φάτσα και η καράφλα του δεν μου κάθονται καλά. Άσε που δεν είναι τελείως ξυρισμένος. 2
vsl Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Η καράφλα όντως μεγάλη μλκια, που δεν είναι τελείως ξυρισμένος. Το Barcode φάνηκε πολύ χάλια. Επίσης, το εξώφυλλο με το σήμα του Hitman -που ούτε του Batman δε φαινόταν τόσο- είναι απλά αστείο. Για να μην πω για τα τόσα αυτοκίνητα, γιατί ως γνωστόν ο Hitman είναι no1 Driver και τα χρησιμοποιεί καθημερινά στις αποστολές του για να μείνει αθόρυβος. Σαν ταινία με άλλο όνομα μια χαρά θα ήταν, Agent 47 όμως δεν είναι. Κρίμα και την περίμενα χρόνια την ταινία, λόγω του ότι είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι.
Kasrith Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ο ηθοποιός πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή -λόγω Homeland- αλλά, τον Hitman, τον Silent Assassin, τον κάνανε Rambo και Terminator. Hitman is not about action, it's about stealth. Αυτό απλά. Ας την ονόμαζαν αλλιώς την ταινία γιατί Hitman δεν είδαμε σαυτό το trailer. Ο ηθοποιός (απο Ηomeland) στα συν της, αλλα η ταινία φαίνεται μάπα για Hitman. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2015 από Kasrith 3
gatokoritso Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 τι ειναι αυτο???σαν fan made ταινια φαινεται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 o Olyphant ήταν κλάσης ανώτερος... 3
Kasrith Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ούτε και αυτούνου του πήγαινε η καράφλα όμως Και οι 2 καλοί ηθοποιοί αλλα δεν τους πολυταιριάζει το look
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ απ' ότι κατάλαβα, ένας ασταμάτητος badass, κυνηγάει μια τύπισα και την προστατεύει ένας "άσχετος" που ξέρει γι' αυτήν και που συγγενής της "φταίει" για την κατάσταση. Termi...Hitman ε; Edit: Πολύ villain τον δείχνουν τον 47 και βλέπω ο Spock να τον "σκοτώνει" στο τέλος γλυτώνοντας την γκόμενα και θα ξενερώσω.Standard τελική σκηνή θα βλέπουμε τον 47 να φεύγει μεταμφιεσμένος από κάπου.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Μάπα το trailer. Πολύ βαβούρα για το τίποτα....
ADHD Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Καλος ο ηθοποιος απο το homeland αλλα για agent 47 δεν μου αρεσει, προτιμουσα τιποτα jason statham του παει γαντι ο ρολος και η καραφλα..
gatokoritso Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 καλως ο jason αλλα ματι παγακι δεν εχει. αλλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα