Haris San Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Είδα στο com και στο co, χρεώνουν μεταφορικά και πάει πολύ παραπάνω (~120€). Έχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ για τα μεταφορικά (καμία επιλογή εκεί που δεν βλέπω)? Δεν έχω ξανααγοράσει από amazon και δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος. EDIT: Στα υπόλοιπα βγαίνει 90 με μεταφορικά. Στα ίδια δηλαδή με εδώ. Οπότε θα περιμένω! Αν μιλαμε για τετοια λεφτα τοτε παιρνεις απο Ελλαδα http://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?keyphrase=kingston+cloud
petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αν μιλαμε για τετοια λεφτα τοτε παιρνεις απο Ελλαδα http://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?keyphrase=kingston+cloud Αυτό λέω ότι είναι το ίδιο. Θα περιμένω καμιά εβδομάδα.. Μετά ανάλογα τα οικονομικά θα αποφασίσω. Πάντως μου γυάλισαν αρκετά
Sakiz105 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 100 ευρω και στο e-shop.Δεν βλεπω να πεσει η τιμη οσο κυκλοφορουν ακομα τα cloud 1
petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μα για τα cloud 1 θελω να πεσει η τιμη :Ρ
petros444 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι ολίγον τυχερός. Cloud 1 στο crazysundays με 68 ευρω. Τα τσίμπησα!!
Haris San Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Είμαι ολίγον τυχερός. Cloud 1 στο crazysundays με 68 ευρω. Τα τσίμπησα!! Ωραιος! Με γειες
petran91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ωραιος! Με γειες Να σαι καλα! Θα γραψω εντυπωσεις εδω μολις τα παρω στα χερια μου.
FrappeMG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για headset , και είπα να μην ανοίξω αλλο θέμα ,σκεφτόμουν να αγοράσω τα cloud1 απλά παρατήρησα οτι στο lenovo g500 που έχω έχει μια θύρα για audio κ mic , είδα οτι υπάρχει splitter στην συσκευασία τους,υπάρχει περίπτωση να μην λειτούργουν σωστά δλδ να λειτουργεί μόνο το μικρόφωνο ή μόνο τα ακουστικά και όχι και τα δύο μαζί;
Federer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για headset , και είπα να μην ανοίξω αλλο θέμα ,σκεφτόμουν να αγοράσω τα cloud1 απλά παρατήρησα οτι στο lenovo g500 που έχω έχει μια θύρα για audio κ mic , είδα οτι υπάρχει splitter στην συσκευασία τους,υπάρχει περίπτωση να μην λειτούργουν σωστά δλδ να λειτουργεί μόνο το μικρόφωνο ή μόνο τα ακουστικά και όχι και τα δύο μαζί; Όχι δεν υπάρχει. Δεν είναι κατι εξεζητημένο, θα λειτουργεί 100%
FrappeMG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Αρα να προχωρήσω στην αγορά ,δεν τίθεται θέμα ετσι; δλδ μπορώ ν τ χρησιμοποιγσω και για τ κινητό και ν λειτουργεί τ μικρόφωνο;
Federer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αρα να προχωρήσω στην αγορά ,δεν τίθεται θέμα ετσι; δλδ μπορώ ν τ χρησιμοποιγσω και για τ κινητό και ν λειτουργεί τ μικρόφωνο; Ναι φίλε μου δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Στο manual μαλιστα το λεει ξεκαθαρα οτι πρεπει να χρησιμοποιησεις τον ανταπτορα. Εχει και φωτογραφιες.
petran91 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα πήρα τα Cloud στα χέρια μου.Από την στιγμή που άρχισα να ανοίγω άρχισα να ψιλιάζομαι το πόσο καλά ακουστικά με περιμένουν εντός.Λένε για της Razer ότι το packaging είναι εξαιρετικό(που είναι πολύ καλό όντως), αλλά ανοίγοντας τα Cloud νόμιζα ότι είχα δώσει 200 ευρώ για να πάρω ακουστικά και όχι 68 που έδωσα. Φοβερό packaging.Έχω καταενθουσιαστεί με τον ήχο τους, χωρίς να είμαι πολύ έμπειρος σε αυτόν τον τομέα βέβαια και έχοντας μόνο μέτρο σύγκρισης τα Razer Kranen 7.1 τα οποία προηγουμένως είχα.Σε σύγκριση λοιπόν με αυτά, δεν δικαιολογείται να έχουν τα Razer 100 ευρώ, και τα Cloud 90. Η διαφορά στην μουσική είναι τεράστια πραγματικά. Νόμιζα ότι με τα Kraken ήμουν άρχοντας μέχρι που άκουσα την διαφορά τώρα. Εν ολίγης έχω αυτό για το οποίο άνοιξα αυτό το θέμα. ΑΡΙΣΤΟ headset για όλες μου τις συσκευές και εντός του budget μου(να είναι καλά το eshop).Τα προτείνω σε όλους όσους ψάχνουν Headset σε αυτό το price range, και ευχαριστώ εσάς που μου τα συστήσατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα