petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα! Μέχρι σήμερα είχα ένα Razer kraken 7.1 και για την δουλειά που το είχα στον υπολογιστή ήμουν αρκετά ικανοποιημένος. Όμως θα πάω σε κάτι που χρησιμοποιεί καρφί και όχι USB για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στην TV/Tablet/κινητο Ktl. Πέρα από τα γνωστά Headset της razer logitech Steelseries όμως δεν έχω καμιά ιδέα για το τι να κοιτάξω. Με νοιάζει να απομονώνουν καλά τον ήχο, να μην κουράζουν πολύ, και να έχουν πολύ καλή απόδοση ήχου(και να μην είναι USB όπως προαναφέρθηκε). Με αυτά τα κριτήρια έχετε κάποια πρόταση? Να σημειώσω πως δεν με νοιάζει να έχει μικρόφωνο ή όχι (αν έχει καλοδεχούμενο, αλλά το θυσιάζω για την ποιότητα του ήχου). Το budget είναι στα 80€ MAX. Σας ευχαριστώ!
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για τις συσκευες που το θες νομιζω οτι το μικροφωνο σου ειναι αχρηστο.Για ολα τα αλλα εγω θα ελεγα να κοιταζες τα γνωστα HyperX Cloud που εχουν και αποσπωμενο μικροφωνο που βολευει πολυ.Μην σου πω οτι παιζει και τα Kraken να αλλαξεις για αυτα
petros444 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για τις συσκευες που το θες νομιζω οτι το μικροφωνο σου ειναι αχρηστο.Για ολα τα αλλα εγω θα ελεγα να κοιταζες τα γνωστα HyperX Cloud που εχουν και αποσπωμενο μικροφωνο που βολευει πολυ.Μην σου πω οτι παιζει και τα Kraken να αλλαξεις για αυτα Τα κράκεν τα έδωσα ήδη έτσι κι αλλιώς, και θέλω ένα headset για όλες τις δουλειές που προανέφερα συμπεριλαμβανομένου του PC. Ωραία φαίνονται αυτά που λες, και λένε καλά πράγματα από ότι βλέπω. Είναι λίγο πάνω από το Price range που έχω ορίσει, αλλά αν η σχέση απόδοσης-τιμής είναι άριστη δεν αποκλείεται να τα πάρω. Για τα Corsair Vengeance 1400 που βρίσκονται σε προσφορά στα 50€ στο e-shop έχεις άποψη?
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τα κράκεν τα έδωσα ήδη έτσι κι αλλιώς, και θέλω ένα headset για όλες τις δουλειές που προανέφερα συμπεριλαμβανομένου του PC. Ωραία φαίνονται αυτά που λες, και λένε καλά πράγματα από ότι βλέπω. Είναι λίγο πάνω από το Price range που έχω ορίσει, αλλά αν η σχέση απόδοσης-τιμής είναι άριστη δεν αποκλείεται να τα πάρω. Για τα Corsair Vengeance 1400 που βρίσκονται σε προσφορά στα 50€ στο e-shop έχεις άποψη? Για την τιμη τους καλα ειναι αν καποιος δεν μπορει να δωσει παραπανω χρηματα. Επισης να σου πω οτι απο οσο ξερω απαγορευεται απο το site να χρησιμοποιεις 2 λογαριασμους ταυτοχρονα...
petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Για την τιμη τους καλα ειναι αν καποιος δεν μπορει να δωσει παραπανω χρηματα. Επισης να σου πω οτι απο οσο ξερω απαγορευεται απο το site να χρησιμοποιεις 2 λογαριασμους ταυτοχρονα... Ok δεν το γνώριζα. Τα kingston όσο τα βλέπω τόσο πιο πολύ με τραβάνε.. Λογικά θα καταλήξω εκεί. Σε ευχαριστώ! Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη!
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αν θες να σου μεινουν χρηματα μπορεις να πας στα Logitech G230 ή στα Corsair του eshop.Αν παλι θες το κατι παραπανω οπως αποσπωμενο μικροφωνο,ανετα στην χρηση πολυ καλη ποιοτητα ηχου κλπ πας στα Kingston τα οποια λογικα θα πεσουν λιγο και σε τιμη λογω των HyperX Cloud 2.Μπορεις δηλαδη να ψαξεις και απο Amazon για τα απλα HyperX cloud Που μπορει να βγαινουν λιγο φθηνοτερα.
Haris San Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Επισης να σου πω οτι απο οσο ξερω απαγορευεται απο το site να χρησιμοποιεις 2 λογαριασμους ταυτοχρονα... Ειναι smurf ρε 2
petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αν θες να σου μεινουν χρηματα μπορεις να πας στα Logitech G230 ή στα Corsair του eshop.Αν παλι θες το κατι παραπανω οπως αποσπωμενο μικροφωνο,ανετα στην χρηση πολυ καλη ποιοτητα ηχου κλπ πας στα Kingston τα οποια λογικα θα πεσουν λιγο και σε τιμη λογω των HyperX Cloud 2.Μπορεις δηλαδη να ψαξεις και απο Amazon για τα απλα HyperX cloud Που μπορει να βγαινουν λιγο φθηνοτερα. Τώρα που ξέρω ότι θα μπορούσα να έχω πάρει καλύτερο Headset ενδεχομένως να βρω ελαττώματα που δεν θα υπάρχουν αν πάρω τα Corsair (είμαι λίγο παράξενος με αυτά ). Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά καθώς ψηνόμουν και για Siberia V2 στα οποία βέβαια έχω ακούσει ότι δεν είναι πολύ καλή η ηχομόνωση. Δύσκολη η απόφαση!
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Βασικα το λαθος που εκανες ηταν η αγορα των Kraken 7.1 και κακως που η Razer δεν δινει επιλογη συνδεσης με καρφακι οπως κανουν αλλες εταιριες με τα αντιστοιχα 7.1 ακουστικα τους.
Haris San Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα που ξέρω ότι θα μπορούσα να έχω πάρει καλύτερο Headset ενδεχομένως να βρω ελαττώματα που δεν θα υπάρχουν αν πάρω τα Corsair (είμαι λίγο παράξενος με αυτά ). Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά καθώς ψηνόμουν και για Siberia V2 στα οποία βέβαια έχω ακούσει ότι δεν είναι πολύ καλή η ηχομόνωση. Δύσκολη η απόφαση! Τα siberia εχουν decent ηχομονωση.Απλα το θεμα με ολα αυτα ειναι για τι χρηση τα θελεις. Γιατι αν θελεις να ακους μουσικη, να βλεπεις ταινιες κτλ αυτα τα ακουστικα δεν κανουν! Θα πρεπει να πας σε headphones που παρεχουν πιο ποιοτικο ηχο...Αυτα ειναι gaming ακουστικα.
petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Βασικα το λαθος που εκανες ηταν η αγορα των Kraken 7.1 και κακως που η Razer δεν δινει επιλογη συνδεσης με καρφακι οπως κανουν αλλες εταιριες με τα αντιστοιχα 7.1 ακουστικα τους. Όταν τα είχα πάρει τα kraken για την δουλειά που τα ήθελα δεν χρειαζόμουν κάτι παραπάνω. Μόνο το PC gaming δηλαδή και τίποτα άλλο. Είχαν άψογο μικρόφωνο, πολύ καλή ηχομόνωση, και γενικά δεν με κούραζαν με την πολύωρη χρήση. Απλώς τώρα δεν παίζω στο PC σχεδόν καθόλου και περιμένω να έρθει ένα XBOX one. Ελα όμως που τα KRAKEN 7.1 δεν είναι συμβατά.. Γι αυτό ψάχνω headset με καρφί, το xbox θα μπει στην οθόνη του υπολογιστή με HDMI και από κει θα βγάζω από καρφί σε Headset. Και θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο PC, και σε κινητό/tablet για multimedia χρήση. Ο πρωταρχικός ρόλος που θέλησα να αλλάξω headset δηλαδή ήταν το xbox one. Οπότε αν έχετε να προτείνετε κάτι που μου διαφεύγει σχετικά με αυτό καλοδεχούμενο!
Haris San Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όταν τα είχα πάρει τα kraken για την δουλειά που τα ήθελα δεν χρειαζόμουν κάτι παραπάνω. Μόνο το PC gaming δηλαδή και τίποτα άλλο. Είχαν άψογο μικρόφωνο, πολύ καλή ηχομόνωση, και γενικά δεν με κούραζαν με την πολύωρη χρήση. Απλώς τώρα δεν παίζω στο PC σχεδόν καθόλου και περιμένω να έρθει ένα XBOX one. Ελα όμως που τα KRAKEN 7.1 δεν είναι συμβατά.. Γι αυτό ψάχνω headset με καρφί, το xbox θα μπει στην οθόνη του υπολογιστή με HDMI και από κει θα βγάζω από καρφί σε Headset. Και θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο PC, και σε κινητό/tablet για multimedia χρήση. Ο πρωταρχικός ρόλος που θέλησα να αλλάξω headset δηλαδή ήταν το xbox one. Οπότε αν έχετε να προτείνετε κάτι που μου διαφεύγει σχετικά με αυτό καλοδεχούμενο! Τοτε πας στα kingston που παιζουν σε ολες τις πλατφορμες, οπως σου ειπε και απο πανω κοιτα τα cloud (οχι cloud 2) πρωτα γιατι μπορει να πεσει η τιμη τους λογω της κυκλοφοριας των 2.
petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Τοτε πας στα kingston που παιζουν σε ολες τις πλατφορμες, οπως σου ειπε και απο πανω κοιτα τα cloud (οχι cloud 2) πρωτα γιατι μπορει να πεσει η τιμη τους λογω της κυκλοφοριας των 2. Εγινε! Θα περιμένω λίγο, αν πέσουν ένα 10αρικο θα τα πάρω instant. Αλλιώς ο Θεός βοηθός!
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δες απο Amazon εξωτερικου,Amazon it,Fr,De,co uk,es ίσως βγαινουν φθηνοτερα
petran91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δες απο Amazon εξωτερικου,Amazon it,Fr,De,co uk,es ίσως βγαινουν φθηνοτερα Είδα στο com και στο co, χρεώνουν μεταφορικά και πάει πολύ παραπάνω (~120€). Έχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ για τα μεταφορικά (καμία επιλογή εκεί που δεν βλέπω)? Δεν έχω ξανααγοράσει από amazon και δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος. EDIT: Στα υπόλοιπα βγαίνει 90 με μεταφορικά. Στα ίδια δηλαδή με εδώ. Οπότε θα περιμένω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα