Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Αναβαθμίζω το εσωτερικό του pc και σκέφτομαι να ξεκινήσω από την βάση που είναι η μητρική. Έχω http://www.skroutz.gr/s/2889294/Kingston-4GB-DDR3-1333MHz-KVR13N9S8-4.html2 τέτοιες RAM.
Επεξεργαστής Intel Pentium G3220 και είμαι χωρίς κάρτα γραφικών και σηκώνω το λολ στα 80fps μέγιστη ανάλυση και τα options στο high. Απλά μερικές φορές κολλάω και θέλω να παίξω και άλλα παιχνίδια που έχουν ισχυρές απαιτήσεις όπως το Dying Light. Ποια μητρική μου προτείνετε σαν μακροπρόθεση αναβάθμιση που θα επιτρέπει να αναβαθμίσω στο μέλλον τον επεξεργαστή, και μια κάρτα γραφικών 300€; 

Επίσης έχω κουτί Coolermaster Silencio Pure 650 και θέλω η μητρική να έχει θύρα για να μπαίνουν οι μπροστινές θύρες USB 3.0 που έχει το κουτί, τον έλεγχο των ανεμιστήρων.

Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Το ότι η μητρική σου μια χαρά σηκώνει όλες τις κάρτες δεν έχει σημασία?

Αν θες, δες σε καμία R9 280x ή για να μην τρως μπουκάλι, την R9 270X

Δημοσ.

Καλημέρα. Αναβαθμίζω το εσωτερικό του pc και σκέφτομαι να ξεκινήσω από την βάση που είναι η μητρική. Έχω http://www.skroutz.gr/s/2889294/Kingston-4GB-DDR3-1333MHz-KVR13N9S8-4.html2 τέτοιες RAM.

Επεξεργαστής Intel Pentium G3220 και είμαι χωρίς κάρτα γραφικών και σηκώνω το λολ στα 80fps μέγιστη ανάλυση και τα options στο high. Απλά μερικές φορές κολλάω και θέλω να παίξω και άλλα παιχνίδια που έχουν ισχυρές απαιτήσεις όπως το Dying Light. Ποια μητρική μου προτείνετε σαν μακροπρόθεση αναβάθμιση που θα επιτρέπει να αναβαθμίσω στο μέλλον τον επεξεργαστή, και μια κάρτα γραφικών 300€; 

Επίσης έχω κουτί Coolermaster Silencio Pure 650 και θέλω η μητρική να έχει θύρα για να μπαίνουν οι μπροστινές θύρες USB 3.0 που έχει το κουτί, τον έλεγχο των ανεμιστήρων.

Τι προτείνετε;

Αντι να δωσεις ενα σκασμο λεφτα σε αυτα εγω προτεινω κατι αλλο.Πουλα τον επεξεργαστη σου και αγορασε τον φθηνοτερο i5 και για καρτα γραφικων παρε μια R9 280 . Ο επεξεργαστης οπως αναφερθηκε σωστα παραπανω θα σε κοβει απο οποια καρτα και να αγορασεις αρα τσαμπα χρηματα θα δωσεις. Τελος πρεπει να κοιταξεις και σε 8gb ram καθως ολα τα νεα παιχνιδια πλεον ζητανε απο 6 και πανω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...