qsis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 εγώ πάντως σε όλα τα κουτιά που είχα είχα συντονισμούς από μηχανικούς (συγκεκριμένους μάλιστα) και πάντα κάπως πατεντιάριακα τους εκόβα αυτό δεν έχει να λέει η corsair στα κουτιά είναι κορυφαία και έχει αρκετές ευκολίες καλύτερα υλοποιημένες από άλλες εταιρείες επίσης έχει παράδοση στις μνήμες, έχει κάνει όνομα στα τροφοδοτικά.. τώρα σε κάποια άλλα χωράφια που μπήκε πρόσφατα όπως των πληκτρολογίων και της υδρόψυξης λογικό είναι να κάνει κάποια λάθη, αλλά με το καιρό θα δημιουργήσει παράδοση κι εκεί και θα ανεβάσει τη ποιότητά της μπορεί και να τη ρίξει βέβαια μένει να δούμε το κ70 πάντως το βλέπω καλό και ώριμο προϊόν το λίγο καιρό που το έχω, ακόμα και αν έχουν παρουσιαστεί κάποια ελαττώματα σε πρώτες παρτίδες λογικά με το καιρό θα λύθηκαν και πλέον που έχει κάποια εμπειρία θα την εμπιστευόμουν πιθανότατα και σε επομενο βέβαια είναι ακόμα νωρίς, η αξιοπιστία του δικού μου έχει αρκετή δοκιμή ακόμα μπροστά της
frozex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Επειδή είναι κλειδωμένο το θέμα "Βρήκα κάτι...." το γράφω εδώ και θέλω γνώμες. https://www.massdrop.com/buy/corsair-rgb-gaming-keyboard-and-mouse?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=Community%20-%20Mechanical%20Keyboards%20-%20MAU%20%28Active%29&utm_campaign=Mech%20Keys%20A%20Product%20Announcement%202015-06-25&mode=guest_open&referer=B37Z2Q Στο link έχει πληκτρολόγιο και ποντίκι, εγώ αυτό που θέλω να πάρω είναι το Κ95 (καφέ διακόπτες) χωρίς ποντίκι. Αξίζει το πληκτρολόγιο σε αυτά τα λεφτά; Είδα ένα review εδώ στο site που έλεγε πως έχει πολλά προβλήματα σαν πληκτρολόγιο. Υπάρχει από κάπου αλλού πιο φθηνό μαζί με τα μεταφορικά;
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Επειδή είναι κλειδωμένο το θέμα "Βρήκα κάτι...." το γράφω εδώ και θέλω γνώμες. https://www.massdrop.com/buy/corsair-rgb-gaming-keyboard-and-mouse?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=Community%20-%20Mechanical%20Keyboards%20-%20MAU%20%28Active%29&utm_campaign=Mech%20Keys%20A%20Product%20Announcement%202015-06-25&mode=guest_open&referer=B37Z2Q Στο link έχει πληκτρολόγιο και ποντίκι, εγώ αυτό που θέλω να πάρω είναι το Κ95 (καφέ διακόπτες) χωρίς ποντίκι. Αξίζει το πληκτρολόγιο σε αυτά τα λεφτά; Είδα ένα review εδώ στο site που έλεγε πως έχει πολλά προβλήματα σαν πληκτρολόγιο. Υπάρχει από κάπου αλλού πιο φθηνό μαζί με τα μεταφορικά; Ειδα το θεμα και λεω δεν παιζει ακυρο ειναι. Ρε Frozex ακομα για πληκτρολογιο και ποντικι???Απο τον Γεναρη ειναι που μας εχεις πει οτι θα επαιρνες κατι,μετα τον Μαρτιο αποφασισες οτι θα αγοραζες corsair μηχανικο και τωρα μας ρωτας αν αξιζει ενω σου εχουμε ηδη απαντησει 100 φορες????Απλα ελεος.... Αντε να τις κανουμε 101 φορες,οχι το K95 δεν αξιζει για τα λεφτα που ζηταει. 3
frozex Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ΧΑΧΑΧΑΧΑ..... ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις εσύ <3
patriot21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 ΧΑΧΑΧΑΧΑ..... ήμουν σίγουρος ότι θα απαντήσεις εσύ <3 Λοιπον φιλε frozex για να τελειωνει το μαρτυριο σου(και το δικο μας),ελα να δοκιμασεις ενα πληκτρολογιο που εχω και στο χρηματικο θα τα βρουμε.Στειλε p.m να κανονισουμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα