Zergoulini Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ωραιο review μπραβο. Παντως μπορεις να χρησιμοποιησεις mαcros (εκτος απο τα πληκτρα Alt, Control) με το προγραματακι Macro Gamer. Πολυ καλο προγραμμα με πολλες δυνατοτητες. Μπορεις να βαλεις και macros στο Mouse Movement καθως και Mouse Click. Δοκιμασε το. 1
qsis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 στο ποντίκι μου έχω macros ,με το g700 κάνεις πάνω κάτω ο,τι γουστάρεις με όλα τα κουμπιά και έχω βάλει κάτι κουλαμάρες του στυλ ctrl+c, ctrl+v, ένταση ήχου/mute, ή ακόμα και start/δεξιά/enter για να κλείνει ειδικά τα τελευταία όταν ειμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και βλέπω κάτι πρίν πάω για ύπνο είναι τέλεια να το έχω για τηλεκοντρόλ 1
frozex Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραιο review μπραβο. Παντως μπορεις να χρησιμοποιησεις mαcros (εκτος απο τα πληκτρα Alt, Control) με το προγραματακι Macro Gamer. Πολυ καλο προγραμμα με πολλες δυνατοτητες. Μπορεις να βαλεις και macros στο Mouse Movement καθως και Mouse Click. Δοκιμασε το. Λειτουργεί σε όλα τα πληκτρολόγια; ακόμα και στα microsoft μεμβράνης; Προσπάθησα να το κατεβάσω από το πρώτο Site: αυτής της σελίδας αλλά δεν μπόρεσα να το τρέξω. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2015 από frozex
Zergoulini Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ναι υπαρχει θεμα γενικοτερα με αυτο το προγραμματακι δεν ξερω γιατι. Δυστηχως δεν μπορω να το κανω Upload εδω. Αν θελεις δωσε μου ενα e-mail να στο στηλω.
Luciddream Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Το έκανε το θαύμα του το e-shop... τα πλήκτρα δυστυχώς είναι πολύ κοντά αλλά μάλλον θα τα συνηθίσω... :) πολύ ωραίο όμως και US Layout όπως το ήθελα... Επίσης κάνει πολύ θόρυβο αλλά μάλλον θα το συνηθίσω και αυτό potato photo: 2
qsis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 όταν λες κοντά, εννοείς τα βρίσκεις κι εσύ πολύ κοντά μεταξύ τους;
Luciddream Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 όταν λες κοντά, εννοείς τα βρίσκεις κι εσύ πολύ κοντά μεταξύ τους; Mερικά ναι. Κάποια άλλα δεν με ενοχλούν. Νομίζω μόνο το Caps lock μου φαίνεται υπερβολικά κοντά, γιατί και μόνο που συνεχίζω να γράφω με τυφλό σύστημα σημαίνει ότι δεν είναι πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα πληκτρολόγια. Βασικά είναι το πρώτο μου μηχανικό οπότε είναι λογικό να μου φαίνεται περίεργο. Ήδη νιώθω ότι τα πατάω πιο δυνατά από όσο χρειάζεται Πάντως είναι τέλειο, αυτό ακριβώς που έψαχνα.. ελπίζω να μην αρχίσει να διαλύεται όπως γράφτηκε παραπάνω. 1
qsis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 κι εγώ ελπίζω να μην αρχίσει να διαλύεται αν κι εγώ ήμουν τυχερός και το trigger που σε πολλούς έβγαλε θέματα εμένα μου είναι ακόμα μια χαρά τελικά έγραψα λιγάκι πριν και παρατήρησα ότι όντως σπρώχνω μερικές φορές χωρίς να θέλω το space με τον αντιχειρά μου.. πάντως τώρα που τα έβαλα δίπλα δίπλα με το trigger παρατηρώ ότι τα πλήκτρα είναι απλωμένα το ίδιο περίπου, ίσως για αυτό δε με προβλημάτισε το layout.. στο trigger είχαν παραπονεθεί πολλοί για το ότι τα πλήκτρα είναι στενά και κοντά μεταξύ τους τράβηξα και bonus πατούσα
frozex Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Mερικά ναι. Κάποια άλλα δεν με ενοχλούν. Νομίζω μόνο το Caps lock μου φαίνεται υπερβολικά κοντά, γιατί και μόνο που συνεχίζω να γράφω με τυφλό σύστημα σημαίνει ότι δεν είναι πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα πληκτρολόγια. Βασικά είναι το πρώτο μου μηχανικό οπότε είναι λογικό να μου φαίνεται περίεργο. Ήδη νιώθω ότι τα πατάω πιο δυνατά από όσο χρειάζεται Πάντως είναι τέλειο, αυτό ακριβώς που έψαχνα.. ελπίζω να μην αρχίσει να διαλύεται όπως γράφτηκε παραπάνω. όταν μπορείς και αν θες κάνε μ μια χάρη, μέτρα την απόσταση αριστερά του Q μέχρι δεξιά του P, αριστερά του Caps Lock μέχρι δεξιά του enter, το space μόνο του και το μέγεθος ενός πλήκτρου γράμματος μόνο και γράψτα εδώ για να καταλάβω τι ακριβώς παίζει. Μέτρατα από κάτω που είναι πιο φαρδιά τα πλήκτρα και όχι από την πάνω μεριά.
Luciddream Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 όταν μπορείς και αν θες κάνε μ μια χάρη, μέτρα την απόσταση αριστερά του Q μέχρι δεξιά του P, αριστερά του Caps Lock μέχρι δεξιά του enter, το space μόνο του και το μέγεθος ενός πλήκτρου γράμματος μόνο και γράψτα εδώ για να καταλάβω τι ακριβώς παίζει. Μέτρατα από κάτω που είναι πιο φαρδιά τα πλήκτρα και όχι από την πάνω μεριά. Τα μέτρησα από πάνω γιατί κατάλαβα ότι εκεί είναι το "πρόβλημα". Q->P: 18.5 CapsLock ->Enter: 28 Space: 11.7 Γράμμα: 1.2 Βασικά τα έβαλα δίπλα δίπλα με το παλιό μου microsoft και βλέπω ότι είναι ίδια απόσταση. Απλά μάλλον έχουν μικρότερη επιφάνεια γιαυτό δίνουν λίγο διαφορετική αίσθηση. Το Caps Lock που μου φάνηκε κάπως είναι λόγω του ότι στο παλιό μου πληκτρολόγιο είχε ένα κενό ανάμεσα στο Α και στο caps lock όπως φαίνεται και από την φωτογραφία. To μόνο που έχει διαφορά πάντως στις μετρήσεις είναι το space, τα άλλα είναι μάλλον ίδια. Όλα καλά λοιπόν.. ! Ήδη το νιώθω πολύ καλύτερα μετά από λίγη ώρα χρήσης.. Είναι λογικό νομίζω μετά από 8 χρόνια συνεχόμενα με ένα πληκτρολόγιο να θέλω λίγη ώρα να προσαρμοστώ! Ο θόρυβος πάντως από τα πλήκτρα είναι το μόνο που μάλλον δεν θα συνηθίσω 1
frozex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου, και σε εμένα ίδια είναι όλα. +1 σε αυτό που λες για το caps lock, αυτό πρέπει να τους ενοχλεί όλους, και εμένα το πληκτρολόγιο που έχω τώρα έχει το ίδιο κενό.
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ο θόρυβος πάντως από τα πλήκτρα είναι το μόνο που μάλλον δεν θα συνηθίσω Βαλε o-rings αν σε ενοχλει το bottom down. http://www.e-shop.gr/king-mod-noise-dampener-for-cherry-mx-keyboards-transparent-125-pieces-p-PER.814934
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Καμμενα Led σε πληκτρολογιο 150ευρω(καπου το διαβασα πιο πισω)???? Τελικα οντως η Corsair στα περιφερειακα καμια σχεση με το Hardware υπολογιστη,πολλα προβληματα . Ναι λες και τα hydro που βγάζει δεν έχουν θορυβώδεις αντλίες που για να σου κάτσει ήσυχη πρέπει να κερδίσεις το τζοκερ ή το graphite 600t που χάλαγε το fan controller...
linuxman666 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Ναι λες και τα hydro που βγάζει δεν έχουν θορυβώδεις αντλίες που για να σου κάτσει ήσυχη πρέπει να κερδίσεις το τζοκερ ή το graphite 600t που χάλαγε το fan controller... εχω το corsair 300r και τα slot που εχει για τους δισκους τρεμουν αν βαλεις hdd οπως επισης η στην προσοψη τρεμει η σιτα μπροστα απο το stock fan. το χτυπαω ελεφρα και σταματαει και μετα απο λιγο ξανα ξεκιναει. με λιγο στραβομα της λαμαρινας και λιγο τσαλακομενο χαρτακι στις εγκοπες σταματαει αλλα για 80€ + κουτι το θεωρω λιγο απαραδεκτο. ειχα και το gs800 psu το οποιο μου χαλασε στον πρωτο χρονο. επεσε το reputation της corsair για μενα. τωρα που το σκεφτομαι εχω και εναν ssd corsair. βρε λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα