Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πχ στην εικονα στο site του eshop ειναι αλλο μηχανικο απο αυτο που εχουν τοτε φανταζομαι οτι επειδη ακριβως ειναι On line αγορα,δικαιουται επιστροφη σε περιπτωση που δει οτι πηρε διαφορετικο απο αυτο που ηθελες ετσι δεν ειναι??

Έχω προηγούμενα με e-shop, συγκεκριμένα όταν ήμουν στην Κύπρο, πέρναγα καμιά φορά από το κατάστημα για να πάρω διάφορα. Διάλεξα μια μέρα ένα πληκτρολόγιο, είδαμε την φωτογραφία με τον υπάλληλο στο site τους όπου ήταν US το layout, μου είπε και αυτός ότι είναι, το πήρα, πήγα σπίτι, το άνοιξα, είδα ότι δεν ήταν US, το πήγα πίσω την άλλη μέρα, και δεν μου το άλλαζαν. Μετά από πολύ πρήξιμο μου το άλλαξαν. Αυτήν την φορά θα μου το ανοίξουν πριν τους πληρώσω..

ο τύπος που πρέπει να σχεδίασε τα σπαθιά πρέπει να απολύθηκε και να θάφτηκε σε χαντάκι :lol:

εμένα τα σπαθιά μου άρεσαν, το άλλο μου φαίνεται πολύ κλασσικό για gaming keyboard. Αλλά οκ γούστα είναι αυτά... το χτύπησα το keyboard ;) 

Δημοσ.

κοίτα αν έχει τον ίδιο κωδικό με το δικό μου είναι 1000% us

πρώτα από όλα αν δεις στο site τους anodized black με red led &  cherry brown & uk layout δεν παράγουν, δεν υπάρχει σα συνδυασμός

τουλάχιστον τώρα, μόνο το gunmetal και anodized black rgb έχουν σε uk

http://www.corsair.com/en/gaming-keyboards/vengeance-gaming-keyboards?keyswitches=Cherry%C2%AE%20MX%20Brown%20Mechanical|

στη κύπρο το βρίσκω λογικό να είχαν uk layout, εδώ δε το νομίζω 

Δημοσ.

Έχω προηγούμενα με e-shop, συγκεκριμένα όταν ήμουν στην Κύπρο, πέρναγα καμιά φορά από το κατάστημα για να πάρω διάφορα. Διάλεξα μια μέρα ένα πληκτρολόγιο, είδαμε την φωτογραφία με τον υπάλληλο στο site τους όπου ήταν US το layout, μου είπε και αυτός ότι είναι, το πήρα, πήγα σπίτι, το άνοιξα, είδα ότι δεν ήταν US, το πήγα πίσω την άλλη μέρα, και δεν μου το άλλαζαν. Μετά από πολύ πρήξιμο μου το άλλαξαν. Αυτήν την φορά θα μου το ανοίξουν πριν τους πληρώσω..

+1

εμένα τα σπαθιά μου άρεσαν, το άλλο μου φαίνεται πολύ κλασσικό για gaming keyboard. Αλλά οκ γούστα είναι αυτά... το χτύπησα το keyboard ;)

καλορίζικο και καλοδούλευτο 

• Like 3
Δημοσ.

στη κύπρο το βρίσκω λογικό να είχαν uk layout, εδώ δε το νομίζω 

και όμως έχω δει πολλά πληκτρολόγια και μηχανικά με UK εδώ Ελλάδα. Και στο e-shop αν δεις τα reviews του Κ70  με Red είναι UK. Θα ενημερώσω μόλις μου έρθει αν ήσουν τελικά μόνο εσύ ο τυχερός :P

Δημοσ.

επίσης μιας και ξεκούμπωσα πλήκτρο ένα καλό (αν και αύριο μάλλον θα κάνω ένα πιο πλήρες review) που έχει το k70, είναι ότι τα μακρία του πλήκτρα που έχουν stabilizers, δεν έχουν τα βλαμμένα σιδεράκια που έχουν πχ τα das, τα οποία είναι λίγο ζόρι να τα βγάλεις και να τα ξαναβάλεις σωστά, τα σιδεράκια αυτά είναι κάτω από το αλουμίνιο οπότε δε σε απασχολούν

οπότε με λίγα λόγια μπορείς εύκολα να βγάλεις τα πλήκτρα και να τα καθαρίσεις 

και όμως έχω δει πολλά πληκτρολόγια και μηχανικά με UK εδώ Ελλάδα. Και στο e-shop αν δεις τα reviews του Κ70  με Red είναι UK. Θα ενημερώσω μόλις μου έρθει αν ήσουν τελικά μόνο εσύ ο τυχερός :P

ναι το είχα δει κι εγώ αυτό με το red και είχε ξανασυζητηθεί αν δε κάνω λάθος, μάλιστα στο site τους έχουν 2 red με κόκκινα led τα οποία είναι λογικά διαφορετικές παρτίδες

το brown πάντως επειδή είναι ένα και το ίδιο link χτύπησα κι εγώ για παραγγελία ήταν σωστό

δες το κωδικό που θα έχει το κουτί και αν είναι ο δικός μου είσαι οκ

και πάλι σου ξαναλέω μαύρο μη-rgb με brown και uk layout δεν πρέπει να έχει παραχθεί γενικά οπότε αν θες brown μάλλον είσαι καλυμμένος 

το ίδιο ισχύει και για blue switches 

μόνο με red από ότι βλέπω με πιο προσεκτική ματιά γίνεται μπάχαλο και έχουν όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων φωτισμών και layout

σε blue και brown αν θες uk πρέπει να πάρεις είτε rgb, είτε χρώμα gunmetal

το anodized black με κόκκινα led είναι "ασφαλής" επιλογή και για mx brown και blue, οπότε μη μασάς

τσέκαρε κι εσύ ο ίδιος το site της ίδιας της corsair για να δεις ότι έχω δίκιο και με γειά σου :P 

Δημοσ.

Καμμενα Led σε πληκτρολογιο 150ευρω(καπου το διαβασα πιο πισω)???? Τελικα οντως η Corsair στα περιφερειακα καμια σχεση με το Hardware υπολογιστη,πολλα προβληματα .

Δημοσ.

Διαφωνώ με το k70.

Το έχω 2 μήνες και έχει κυριολεκτικά διαλύσει.

Ρίξτε μία ματιά σε αυτό εδώ το post μου.

http://www.insomnia.gr/topic/562852-corsair-vengeance-k70-απαγοήτευση/?p=53885539

Είναι πάρα πολλοί οι χρήστες που έχουνε θέματα με το πληκτρολόγιο.

Κάντε μία βόλτα στο forum της corsair και διαβάστε...γίνετε της @!#$%!!

Δημοσ.

Διαφωνώ με το k70.

Το έχω 2 μήνες και έχει κυριολεκτικά διαλύσει.

Ρίξτε μία ματιά σε αυτό εδώ το post μου.

http://www.insomnia.gr/topic/562852-corsair-vengeance-k70-απαγοήτευση/?p=53885539

Είναι πάρα πολλοί οι χρήστες που έχουνε θέματα με το πληκτρολόγιο.

Κάντε μία βόλτα στο forum της corsair και διαβάστε...γίνετε της @!#$%!!

Ε αρα σε τι διαφωνεις απο αυτα που εγραψα. Ειπα οτι σε περιφερειακα οπως ακουστικα,πληκτρολογια και ποντικια εχει περισσοτερα προβληματα απο οτι σε Ram,τροφοδοτικα,υδροψυξη κλπ.

Δημοσ.

Ε αρα σε τι διαφωνεις απο αυτα που εγραψα. Ειπα οτι σε περιφερειακα οπως ακουστικα,πληκτρολογια και ποντικια εχει περισσοτερα προβληματα απο οτι σε Ram,τροφοδοτικα,υδροψυξη κλπ.

Δέ διαφωνώ μαζί σου:P

Διαφώνώ με το k70!

Δημοσ.

Το συκγεκριμενο πληκτρολογιο το εχω παρει και εγω απο το e-shop την κανονικη τιμη. Του ειχα παρει 4-5 τηλεφωνα και ολοι μου λεγανε οτι ειναι US. Κρατησα το ονομα του τελευταιου πωλητη και του διευκρινησα οτι αν το παρω και δεν ειναι US το επιστρεφω πισω. Τελικα το παρελαυβα και ηταν US. 

Γενικα παντως το e-shop (ειδικα στα Corsair) φερνει UK layout. Και το K70 RGB και το K95RGB ειναι UK Layout. Με την φωτογραφια μην δινετε σημασια γιατι απλα ανεβαζουνε οτι νανε. Εδω ολοκληρη Corsair στο Site της εχει αναφερθει οτι ενω διχνει US Layout, ειναι UK.

Το πληκτρολογιο το εχω κανα 2-3 εβδομαδες και μονο θετικα εχω να πω. Ημουν αργια ψημενος με το RGB αλλα ετυχε και το πηρε ενας φιλος μου και το ειδα απο κοντα. Ο φωτισμος ειναι παααααρα πολυ χαμηλος. Να φανταστειτε τα εβαλα διπλα διπλα με το δικο μου K70.

Στο RBG στο 100% φωτεινοτητας, το Κ70 στο ελαχιστο φωτεινοτητας και παλι η διαφορα νυχτα με μερα. Αφου την ημερα, ειδικα σε κατι χρωματα οπως το μπλε η το κοκκινο, δεν φενοτανε καν οτι το keyboard ηταν Backlit παρα μονο στα Swtiches.

Δημοσ.

Το μαύρο όμως με brown και blue δεν υπάρχει σε UK

Επίσης και το rgb που είδα σε φωτό (από το eshop πάντα ) είναι us

Ο φωτισμός του κόκκινου πάντως είναι πολύ δυνατός σε σχέση με το trigger χωρίς επιπλέον τροφοδοσία που είχα και σαφώς πιο ομοιόμορφος

Δημοσ.

Το μαύρο όμως με brown και blue δεν υπάρχει σε UK

Επίσης και το rgb που είδα σε φωτό (από το eshop πάντα ) είναι us

Ο φωτισμός του κόκκινου πάντως είναι πολύ δυνατός σε σχέση με το trigger χωρίς επιπλέον τροφοδοσία που είχα και σαφώς πιο ομοιόμορφος

Δεν ισχυει η φωτογραφια. Στο λεω γιατι τους πηρα τηλ πριν το παραγγειλει και μου ειχανε πει οτι ειναι UK. Φυσικα οταν το παρελαυε ηταν UK.

Εδω επι 3 λεπτα προσπαθουσα να τους εξιγησω ποια η διαφορα UK με US. Αυτοι νομιζανε οτι η διαφορα ειναι απλα στα συμβολα..... Anyway, οπως θα δεις και το K70 (Red Swithes) ενω διχνει US Layout ειναι UK. To γραφει και στα σχολια πελατων απο κατω.

Γενικα θελει λιγο προσοχη και κατα την δικη μου αποψη τηλεφωνικη επικοινωνια πριν απο την αγορα μηχανικου απο e-shop.

Ναι το Κ70 Brown ειναι απλα κουκλα  :-)

• Like 1
Δημοσ.

θα κάνω ένα mini review για όποιον ενδιαφέρεται, οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές, το βρίσκω αρκετά πιο βολικό από το trigger σαν layout και τα πλήκτρα γενικά είναι σαφώς πιο βολικά, όπως επίσης το βρίσκω και πιο βολικό από ένα οποιοδήποτε πληκτρολόγιο με black switches 

Περιμένουμε... ! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπόν σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν, παρά τα όσα διαβάζω

η ποιότητα κατασκευής στα μέρη που βλέπει ο χρήστης είναι σε υψηλά επίπεδα, το αλουμίνιο επάνω το κάνει αρκετά premium, τα πλήκτρα είναι αρκετά καλοφτιαγμένα και τα γράμματα προσεκτικά και ομοιόμορφα χαραγμένα σε σχέση τουλάχιστον με το trigger που είχα πριν, το ότι είναι υπερυψωμένα το κάνει όμορφο (με εξαίρεση τα δύο led του space που από το πλάι φαίνονται λίγο "πατεντιάρικα". ) και τονίζει πολύ το φωτισμό είδικά σε σκοτάδι

ο φωτισμός όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι αρκετά έντονος έχοντας μόλις 3 επίπεδα έντασης + 1 το οff (έχει και δύο usb άλλωστε οπότε ακόμα και σε usb 2.0 μπορεί να πάρει πολύ ρεύμα, σε usb 3.0 το ένα καλώδιο αρκεί) και ομοιόμορφος. σε όποιον αρέσει ο led φωτισμός θα μείνει ικανοποιημένος

το πληκτρολόγιο δεν έχει κάποιο software να το συνοδεύει, μπορείς να αποθηκεύσεις στο 2ο προφίλ τα πλήκτρα που θες εσύ αναμένα και αποθηκεύονται στην onboard μνήμη  και έχει και ένα άλλο "κρυφό" mode με το οποίο ανάβει κάθε πλήκτρο που ενεργοποιείς, ανούσιο.. 

επίσης δεν έχει macros, πράγμα που μπορεί να απογοητεύσει, αλλά τουλάχιστον δεν εξαρτάσαι από κανενός είδους εφαρμογή, το βάζεις και παίζει 

επίσης το ότι τα πλήκτρα είναι υπερυψωμένα πάνω στην αλουμινένια πλάκα κάνουν πολύ εύκολο το καθαρισμό με ένα απλό φύσημα, μαζί με το γεγονός ότι τα πλήκτρα βγαίνουν ΟΛΑ πολύ ευκολα για καθαρισμό και των ίδιων 

προσοχή μόνο στο αλουμίνιο γιατί είναι λίγο φάση iphone 5 και αν γρατζουνιστεί θα ξεβάψει, επίσης κατά πάσα πιθανότητα στις γωνίες θα έχει ήδη γρατζουνιστεί από το εργοστάσιο. 

επίσης και το wrist rest πιστεύω ότι θα το γρατζουνίσει και μιας και έπιασα το wrist rest να πω ότι αν και καλαίσθητο το βρήκα παντελώς άχρηστο οπότε και το ξανάβαλα στο κουτί του. θα το έλεγα κακό μάλιστα και για μένα τσάμπα έπιασε χώρο όσο έπιασε

τώρα σε ο,τι αφορά την άνεση , το layout του πληκτρολογίου προσωπικά το βρήκα τέλειο (διάβασα έναν που έλεγε ότι βρήκε τα πλήκτρα στριμωγμένα, διαφωνώ κάθετα ) και μου αρέσει που τα πλήκτρα είναι απλά σαν σχήμα και δεν έχουν κάποιον "εργονομικό" σχεδιασμό όπως τα cm storm τα οποία ναι μεν στα παιχνίδια είναι πολύ καλά αλλά για δαχτυλογράφηση ίσως προβληματίσουν

επίσης το ότι έχει 4 ποδαράκια σε όλες τις γωνίες βοηθάει στο να του δώσεις ακριβώς τη κλίση που θα σε βολέψει, πράγμα που δεν έχουν τα περισσότερα άλλα πληκτρολόγια της αγοράς

με τους mx brown προσωπικά την καταβρήκα, ξεκίνησα να γράφω με το πληκτρολόγιο αρκετά γρήγορα σχεδόν αμέσως, είναι ξεκούραστοι διακόπτες, καταλαβαίνεις την ενεργοποίηση αλλά όχι έντονα ώστε να σε απασχολήσει σε παιχνίδια, μπορείς να δακτυλογραφείς σχετικά εύκολα χωρίς να τερματίζεις τη διαδρομή του πλήκτρου και από θόρυβο είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα με mx black που είχα πριν.

για πολλαπλά tap δε νομίζω ότι γενικώς υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω από τους καφέ

θέματα chattering δεν είχα έως τώρα, παρόλα αυτά παρατήρησα παράξενα μονο στο 10fastfingers που μπήκα να το δοκιμάσω λιγάκι (να πω ότι δε γράφω και φοβερά γρήγορα, το μέγιστο μου που έχω μετρήσει είναι 64wpm) , αλλά μάλλον στη βιασύνη μου πρέπει να σπάμαρα εγώ το space και να πηδούσα λέξεις (μην ξεχνάμε ότι είναι και σαφώς πιο ελαφρύ από το προηγούμενο που είχα οπότε όταν ξεχνούσα το δάχτυλο μου επάνω μάλλον γινόταν η στραβή) , δε πρέπει να μου έκανε βλακεία το ίδιο το πληκτρολόγιο παρόλα αυτά θα το παρακολουθώ το θέμα, άλλωστε έχω πολύ γράψιμο να κάνω στο άμεσο μέλλον, οπότε αν υπάρχει πρόβλημα θα το επιβεβαιώσω 100%

άλλα χαρακτηριστικά που έχει είναι ότι κλειδώνει το win key , έχει πολύ καλά media buttons με βασικό πρωταγωνιστή τη μεταλλική ροδέλα που είναι μάλλον η πιο σωστή υλοποίηση γενικά και έχει και ένα usb passthrough το οποίο σε αντίθεση με το trigger που είχε δύο μπορεί να δώσει ρεύμα για να γυρίσει ένας εξωτερικός σκληρός, το μόνο κακό είναι ότι είναι usb 2.0 οπότε για μεγάλα αρχεία είναι άχρηστο.

το διακόπτη με το polling rate δε χρειάστηκε να τον πειράξω και σε bios δεν είχα θέμα δούλευε μια χαρά

τώρα δε ξέρω τι άλλο μπορεί να μου διαφεύγει, αν θυμηθώ κάτι θα το προσθέσω, αα ένα άλλο που μου ήρθε τώρα είναι τα ποδαράκια του που είναι μεν καλά, αλλά δε το κάνουν "ακούνητο" όπως το trigger που δεν πήγαινε πουθενά (δεν έχουν αντιολισθητικό πλαστικό και χωρίς τα ποδαράκια όμως πάλι μπορεί να γλιστρήσει εύκολα) , επίσης είναι και πολύ συμμαζεμένο σαν συνολικό όγκο παρά το ότι είναι full size

σε παιχνίδια δε το δοκίμασα αρκετά, έπαιξα μόνο 3 side quests στο dying light το οποίο αν και τερμάτισα με controller δεν είχα κανένα απολύτως θέμα μόλις το έπιασα με το k70.. γενικά τα μηχανικά με cherry νομίζω ότι στα παιχνίδια είναι απόλαυση, ακόμα και με το trigger που ώρες ώρες με χάλαγε όταν έγραφα κείμενο στα παιχνίδια ήταν άψογο

είμαι αρκετά ικανοποιημένος όπως ήδη είπα, θα συνεχίζω να παραθέτω εντυπώσεις και τον επόμενο καιρό..

Επεξ/σία από qsis
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...