Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω τα Κ95 ή Κ70 με καφέ από Ελλάδα για αυτό κοιτάω από αλλού. Για  εγγύηση δεν μπορώ να απευθυνθώ απευθείας στην Corsair;

what? αφού είπαμε ότι τα έχει το e-shop.. εκτώς και αν ξέρεις κάτι που δεν μας το λες :P

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

RGB

what? αφού είπαμε ότι τα έχει το e-shop.. εκτώς και αν ξέρεις κάτι που δεν μας το λες :P

RGB  τα θέλω

• Like 1
Δημοσ.

RGB

RGB  τα θέλω

RGBουτζι και λουλας :P. Ενα καρο φραγκα για λαμπακια τα οποια ο φωτισμος τους ειναι τοσο χαμηλος, οπου την ημερα φενετε ελαχιστα.

• Like 1
Δημοσ.

RGBουτζι και λουλας :P. Ενα καρο φραγκα για λαμπακια τα οποια ο φωτισμος τους ειναι τοσο χαμηλος, οπου την ημερα φενετε ελαχιστα.

ρε σεις το έχω εξηγήσει τόσες φορές, τα rgb και μόνο τα rgb στην corsair έχουν το "fully programmable keys" σε όλα τα πλήκτρα του πληκτρολογίου, δεν θυμάμαι αν ισχύει και στα roccat το ίδιο τα οποία μου έχουν αρέσει επίσης πολύ. δεν είμαι των φωτακίων αλλά αυτό που θέλω στην corsair το έχουν μόνο σε αυτό το μοντέλο. αν έπαιρνα από razer θα έπαιρνα το απλό blackwidow το οποίο τα έχει, ούτε καν το ultimate, πόσο μάλλον το chroma.

Δημοσ.

έλα ρε γαμώτο το έριξαν 15€ από όσο το είχα πάρει εγώ από το ίδιο κατάστημα  :mad:

λοιπόν αυτό το τελευταίο μήνα που έλειψα από το φόρουμ έκανα κι εγώ την αγορά μου, k70 anodized black με κόκκινα led cherry mx brown

θα κάνω ένα mini review για όποιον ενδιαφέρεται, οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές, το βρίσκω αρκετά πιο βολικό από το trigger σαν layout και τα πλήκτρα γενικά είναι σαφώς πιο βολικά, όπως επίσης το βρίσκω και πιο βολικό από ένα οποιοδήποτε πληκτρολόγιο με black switches 

ήμουν μεταξύ blue και brown, είπα να το πάω πιο συντηρητικά στο θέμα θορύβου και tactile και χωρίς να ξέρω αν θα με βόλευαν τελικά καλύτερα οι blue, βρίσκω τους brown αρκετά καλούς

το θέμα rgb δε με απασχόλησε ιδιαίτερα, εγώ πάντα το πάω σε κοκκινίλα

επίσης αν κάποιος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, να συζητήσουμε λίγο τα διάφορα revisions του, το λογότυπο που αλλάζει (εμένα ευτυχώς δεν έχει αυτή τη καγκουριά με τα σπαθιά, έχει τα πανιά της corsair) και το space που είναι διαφορετικό από έκδοση σε έκδοση καθώς και τα διάφορα led (γενικά τα μπλε led στα άλλα χρώματα έχου καεί σε αρκετούς, μάλλον είναι πιο ευαίσθητα) 

DSC_0240_zps2mpjhi5l.jpg

DSC_0238_zps5igxdrh3.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μια ακόμα ερώτηση μήπως και ξέρει κάποιος, τα switches της razer τα stealth Link.png Site: RBWS , είναι ίδια με τα καφέ ή τα κόκκινα ή καμία σχέση τελείως; 

Δημοσ.

η razer πάντα είχε tactile

αυτά που έχει τώρα είναι αντιγραφές των μπλε και καφέ

βέβαια διαφέρουν στο ότι έχουν πιο ψηλά το σημείο ενεργοποίησης, αλλά σε γενικές γραμμές κάνουν ότι και τα cherry μιας και από αυτά είναι εμπνευσμένα

πάντως στο cherry στρατόπεδο για μένα καλύτερα να πάρεις καφέ από κόκκινα, για να νιώθεις την ενεργοποίηση

σε όλα τα υπόλοιπα (δύναμη ενεργοποίησης κτλ) δε πολυδιαφέρουν και γενικά ίσως δε διαφέρουν, με μόνη εξαίρεση ότι νιώθεις(αλλά δεν ακούς σε αντίθεση με τους μπλε) το πολύ διακριτικό κλικ όταν ενεργοποιείται το κουμπί, το οποίο σε δακτυλογράφηση και πολλαπλά πατήματα (backspace πχ ή games ακόμα καλύτερα) είναι χρήσιμο για να μη πατάς μέχρι τέρμα κάτω το κουμπί 

Δημοσ.

ώπα, το πληκτρολόγιο της φωτογραφίας το πήρες από e-shop? Γιατί ο υπάλληλος τους όταν τον ρώτησα επέμενε ότι είναι UK το Layout.... θα μας τρελάνουνε... αν είναι US να το χτυπήσω τώρα που είναι σε προσφορά.

Δημοσ.

ώπα, το πληκτρολόγιο της φωτογραφίας το πήρες από e-shop? Γιατί ο υπάλληλος τους όταν τον ρώτησα επέμενε ότι είναι UK το Layout.... θα μας τρελάνουνε... αν είναι US να το χτυπήσω τώρα που είναι σε προσφορά.

είναι βλάκες μερικοί εκεί πέρα :lol:

ναι από το eshop το πήρα, σε γενικές γραμμές εμπιστεύσου τις φωτό, αν και δεν είναι πάντα αξιόπιστο αυτό

εμένα πρέπει να είναι νέα φουρνιά όπου επανέφεραν το σήμα με τα πανιά (τα rgb τους είναι ακόμα με τα καγκουρο-σπαθα) και έχει το space του rgb που περνάει φως

δεν έχει το κλασικό space που έχει το texture των κόκκινων εξτρά κουμπιών που έχουν τα περισσότερα k70

γενικά κάνουν ο,τι να΄ναι στη παραγωγή τους και εκεί στη corsair

πάντως πληκτρολόγιο με uk layout αποκλείεται να ήταν τόσο χαζοί και να αγόρασαν εκεί στο eshop

Δημοσ.

Έχω φάει τα φορουμ, τα websites, και ότι άλλο έχω σκεφτεί για να το βρω... και αυτοί χτυπιούνται στο τηλέφωνο ότι είναι UK. Εντάξει, τι να πω.. πάλι καλά που το πόσταρες και στην κατάλληλη βδομάδα, θα το πάρω μάλλον το πρωί. 

Λογικά εσύ έχεις το CH9000011-NA, αυτό με τα σπαθιά και τα κόκκινα κουμπιά πρέπει να είναι το CH9000069-NA.. Αν μπορείς να δεις το μοντέλο να μου πεις θα με υποχρέωνες

Δημοσ.

Και εγώ προτιμώ τα καφέ από τα κόκκινα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Πάντως με αυτά που λες ανεξαρτήτως ποιότητας (αυτό το έχω ακούσει δεν έχω προσωπική άποψη) μου φαίνονται καλύτερα τα της razer ή τουλάχιστον πιο ταιριαστά σε εμένα που σκεφτόμουν να βάλω O-Rings για να μειώσω την απόσταση ενεργοποίησης. 

Δημοσ.

Έχω φάει τα φορουμ, τα websites, και ότι άλλο έχω σκεφτεί για να το βρω... και αυτοί χτυπιούνται στο τηλέφωνο ότι είναι UK. Εντάξει, τι να πω.. πάλι καλά που το πόσταρες και στην κατάλληλη βδομάδα, θα το πάρω μάλλον το πρωί. 

Λογικά εσύ έχεις το CH9000011-NA, αυτό με τα σπαθιά και τα κόκκινα κουμπιά πρέπει να είναι το CH9000069-NA.. Αν μπορείς να δεις το μοντέλο να μου πεις θα με υποχρέωνες

ορίστε φίλε μου

είναι ο κωδικός που δίνει αυτή τη στιγμή το site της corsair

μάλλον είναι ο,τι πιο φρέσκο στο συγκεκριμένο μοντέλο (μαύρο, κόκκινα led, mx brown, σήμα τα πανία που επανήλθαν μετά το κράξιμο για τα σπαθιά, δεν είναι από τα παλιότερα πλέον με τα σπαθιά ούτε πριν τα σπαθιά)

http://www.corsair.com/en/vengeance-k70-fully-mechanical-gaming-keyboard-anodized-black-cherry-mx-brown

και οι δικές μου φωτό από το κουτί

DSC_0284_zpsnfmncgm7.jpg

και  ένας διακόπτης χωρίς πλήκτρο, να μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι μιλάω για καφέ :P

DSC_0280_zpsax40yiic.jpg

• Like 1
Δημοσ.

είναι βλάκες μερικοί εκεί πέρα :lol:

ναι από το eshop το πήρα, σε γενικές γραμμές εμπιστεύσου τις φωτό, αν και δεν είναι πάντα αξιόπιστο αυτό

εμένα πρέπει να είναι νέα φουρνιά όπου επανέφεραν το σήμα με τα πανιά (τα rgb τους είναι ακόμα με τα καγκουρο-σπαθα) και έχει το space του rgb που περνάει φως

δεν έχει το κλασικό space που έχει το texture των κόκκινων εξτρά κουμπιών που έχουν τα περισσότερα k70

γενικά κάνουν ο,τι να΄ναι στη παραγωγή τους και εκεί στη corsair

πάντως πληκτρολόγιο με uk layout αποκλείεται να ήταν τόσο χαζοί και να αγόρασαν εκεί στο eshop

Αν πχ στην εικονα στο site του eshop ειναι αλλο μηχανικο απο αυτο που εχουν τοτε φανταζομαι οτι επειδη ακριβως ειναι On line αγορα,δικαιουται επιστροφη σε περιπτωση που δει οτι πηρε διαφορετικο απο αυτο που ηθελες ετσι δεν ειναι??

Δημοσ.

καλά θα είναι άλλο γιατί πλέον άλλαξαν το space :P αλλά το uk layout αν και έχει ξανατεθεί σαν θέμα στο eshop δε νομίζω ότι γενικά παίζει, γιατί είναι παράλογο να φέρουν uk στην ελλάδα 

δηλαδή αυτός που κάνει τις παραγγελίες φαντάζομαι ότι αυτό το θέμα θα το κατέχει 

όπως και να χει ας προχωρήσει άφοβα, είναι us με καφέ , δεν παίζει θέμα 

ΥΓ και το rgb καφέ που πλέον είναι με πανιά είναι κωδικός που τελειώνει σε 93 (για brown switches), όχι 67

αν και το eshop αυτή τη στιγμή τα μόνα rgb που έχει είναι με red switches και μιας και πρόσφατα πήρε συμφορουμίτης μου από άλλο φόρουμ και ανέβασε φωτό είδα ότι είναι με σπαθιά, οπότε μάλλον rgb έχουν πιο παλιά φουρνιά από ότι k70 μη-rgb

λογικά σε επόμενες παραγγελίες τους θα φέρουν και rgb με άλλους διακόπτες και πλέον με πανιά, από κει θα καταλάβει κανείς ότι είναι φρέσκα

ο τύπος που πρέπει να σχεδίασε τα σπαθιά πρέπει να απολύθηκε και να θάφτηκε σε χαντάκι :lol: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...