Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Das Keyboard FTW! Οχι πραγματικα ειναι απιστευτο πληκτολογιο. Το Das υπαρχει και Ελλαδα απο 169€.

Αλήθεια αναρωτιέμαι τι το απίστευτο έχει? το δοκίμασα σε ένα φίλο και μου φάνηκε υπερβολικά απλό και πλαστικούρα (το προηγούμενο μοντέλο). η αίσθηση απο τα switches ήταν ok αλλά υποθέτω αυτό είναι σε όλα τα μηχανικά.

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλήθεια αναρωτιέμαι τι το απίστευτο έχει? το δοκίμασα σε ένα φίλο και μου φάνηκε υπερβολικά απλό και πλαστικούρα (το προηγούμενο μοντέλο). η αίσθηση απο τα switches ήταν ok αλλά υποθέτω αυτό είναι σε όλα τα μηχανικά.

Τι να σου πω ρε γμτ. Και εγω το εχω δοκιμασει και μου αρεσε πολυ. Παντως θα συμφωνησω οτι μηχανικο και χωρις φωτισμο δεν επρεπε να κανει τοσο. Ισως τελικα εχει πεσει και τρελη προωθηση απο διαφημηση.

Δημοσ.

Zergoulini σκέφτομαι να παραγγείλω το K70 απο http://www.e-gate.gr που έγραψα στο προηγούμενο ποστ με US Layout..

Επειδή μάλλον δεν θα βρω να δοκιμάσω red ή brown switches, και βλέπω στην υπογραφή σου ότι έχεις με brown, υπάρχει κάτι που σε έχει απογοητεύσει στα brown? Γιατι το DAS που δοκίμασα ήταν με red, και αν και νομίζω οτι θα μπορέσω να τα συνηθίσω, δεν ξέρω αν θέλω, οπότε σκέφτομαι να παραγγείλω κατευθείαν το brown. Αν και απο όσα έχω διαβάσει μάλλον έχω καταλάβει ότι στην φάση που είμαι τώρα τα black θα με βόλευαν περισσότερο.

Άσχετο αλλά πριν ένα μήνα δεν είχες άλλο keyboard?  :confused:

Δημοσ.

ειχα το blackwidow και εγω αλλα αυτο το synapse ηταν οτι πιο bugie εχω δει. ηταν ο λογος που το εδωσα και πηρα το zowie celeritas με red switch χωρις software και @@ριες μιας και δεν ηθελα macros. η διαφορα στο typing παντος τεραστια πολυ καλυτερα τα blue switches.

Δημοσ.

Luciddream αν μπορείς δώσε λινκ από το πληκτρολόγιο γιατί δεν το βρίσκω στο egate.

Δεν το έχει στο site. Ο υπάλληλος προσπάθησε να με εξυπηρετήσει κάνοντας ερώτηση στην Corsair και του στείλαν ότι υπάρχει άμεσα K70 US Layout με Blue switches, και στο τέλος του μήνα θα έχουν διαθέσιμα και Corsair K70 με Red Switches, με US Layout. Για brown δεν μου είπε αλλά θα ξαναρωτήσω με την πρώτη ευκαιρία.

Ο αριθμός μοντέλου που του στείλαν είναι αυτός εδώ: CH-9000069-NA

Μπορείς να το δείς εδώ: http://www.amazon.com/Corsair-Mechanical-Keyboard-Backlit-CH-9000069-NA/dp/B00M5DUOBK

Απο την στιγμή που θα το παραγγείλουν θέλει περίπου 15 μέρες να έρθει. Τιμή μάλλον κοντά στα 165 ευρώ μου είπε.

Εγώ μάλλον θα το παραγγείλω μέσα στην βδομάδα μόλις αποφασίσω σε red ή σε brown. 

Αν δεν σε ενδιαφέρει το US layout τότε το έχει και το e-shop.

Δημοσ.

Zergoulini σκέφτομαι να παραγγείλω το K70 απο http://www.e-gate.gr που έγραψα στο προηγούμενο ποστ με US Layout..

Επειδή μάλλον δεν θα βρω να δοκιμάσω red ή brown switches, και βλέπω στην υπογραφή σου ότι έχεις με brown, υπάρχει κάτι που σε έχει απογοητεύσει στα brown? Γιατι το DAS που δοκίμασα ήταν με red, και αν και νομίζω οτι θα μπορέσω να τα συνηθίσω, δεν ξέρω αν θέλω, οπότε σκέφτομαι να παραγγείλω κατευθείαν το brown. Αν και απο όσα έχω διαβάσει μάλλον έχω καταλάβει ότι στην φάση που είμαι τώρα τα black θα με βόλευαν περισσότερο.

Άσχετο αλλά πριν ένα μήνα δεν είχες άλλο keyboard:confused:

Οχι δεν υπαρχει κατι που να με εχει απογοητευσει. Go for it. Απο τα καλυτερα μηχανικα που ειχα ποτε. 

Υ.Γ. Και στον επομενο μηνα παλι αλλο θα εχω.... I am mechanical keyboard addict :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το έχει στο site. Ο υπάλληλος προσπάθησε να με εξυπηρετήσει κάνοντας ερώτηση στην Corsair και του στείλαν ότι υπάρχει άμεσα K70 US Layout με Blue switches, και στο τέλος του μήνα θα έχουν διαθέσιμα και Corsair K70 με Red Switches, με US Layout. Για brown δεν μου είπε αλλά θα ξαναρωτήσω με την πρώτη ευκαιρία.

Ο αριθμός μοντέλου που του στείλαν είναι αυτός εδώ: CH-9000069-NA

Μπορείς να το δείς εδώ: http://www.amazon.com/Corsair-Mechanical-Keyboard-Backlit-CH-9000069-NA/dp/B00M5DUOBK

Απο την στιγμή που θα το παραγγείλουν θέλει περίπου 15 μέρες να έρθει. Τιμή μάλλον κοντά στα 165 ευρώ μου είπε.

Εγώ μάλλον θα το παραγγείλω μέσα στην βδομάδα μόλις αποφασίσω σε red ή σε brown. 

Αν δεν σε ενδιαφέρει το US layout τότε το έχει και το e-shop.

Προσεξε λιγο στα corsair γιατι καποια πληκτρολογια δεν ειναι fully mechanical. δεν θυμαμε ακριβως ποια μοντελα ηταν.

Δημοσ.

Luciddream, α μιλάς για το απλό και όχι το rgb, thx πάντως για την ενημέρωση, αν ξανά επικοινωνήσεις με τον υπάλληλο και το θυμηθείς ρώτα για τα Κ70 ή Κ95 rgb (brown αλλά και τα red θα τα συνηθίσω) , αν θα τα φέρουν πότε και σε τι τιμή

Δημοσ.

Προσεξε λιγο στα corsair γιατι καποια πληκτρολογια δεν ειναι fully mechanical. δεν θυμαμε ακριβως ποια μοντελα ηταν.

Αυτό θέλει λίγο προσοχή όντως, αλλά απο ότι βλέπω και στο site της Corsair είναι Fully mechanical. Γενικά η κατάσταση με τα μοντέλα είναι λίγο χάος, και στο e-shop που κοιτάω 99% όλα fully mechanical είναι και ας μην το γράφει. Όποιος βγάλει άκρη με την διαφορά που έχουν τα μοντέλα ας μας πει να ξέρουμε :P

edit: Τα βρήκα:

Ok now I am even more confused. In stores I can get two tipes of K70 with chery reds and I cannot tell the deference. One is CH-9000011-NA and other CH-9000069-NA.
Anyone knows the difference?
The only difference is the logo, the CH-9000069-NA one has the new "Gaming" logo while the other has the classic sails logo.

Δημοσ.

https://www.massdrop.com/buy/corsair-rgb-keyboards?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=Massdrop%20-%20Master%20-%20Mechanical%20Keyboards&utm_campaign=Mech%20Keys%20Product%20Announcement%202015-03-18&mode=guest_open

παιδιά αν μπορείτε μπείτε και κάντε ένα request για να ξαναβγάλει το πληκτρολόγιο. μπορείτε να δώσετε και random email.

Δημοσ.

https://www.massdrop.com/buy/corsair-rgb-keyboards?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=Massdrop%20-%20Master%20-%20Mechanical%20Keyboards&utm_campaign=Mech%20Keys%20Product%20Announcement%202015-03-18&mode=guest_open

παιδιά αν μπορείτε μπείτε και κάντε ένα request για να ξαναβγάλει το πληκτρολόγιο. μπορείτε να δώσετε και random email.

Εχεις αρχιζει να γινεσαι λιγο κουραστικος στο ολο θεμα του πληκτρολογιου.

Φιλικα παντα αλλα η αληθεια να λεγεται.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τελωνειο τι παιζει;

Αν και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοεί νομίζω αυτή είναι η απάντηση: 

Shipping cost refers to the price paid to UPS or USPS in exchange for them providing delivery service to your door. Anything extra or special incurred by your country is not included.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τα clear switches; Είναι σαν τα καφέ;

Δημοσ.

Αμα ειναι να γινει μια αγορα απο εξωτερικο καλυτερα μονο απο Amazon που ειναι 100% σιγουρα τα πραγματα και εχει και απο τα καλυτερα After sales support στο θεμα εγγυησεων. Επισης αν η τιμη δεν διαφερει πολυ απο τιμες Ελλαδας δεν αξιζει η οποια αγορα και μπερδεμα απο εξωτερικο,ειδικα αν σε αυτο υπαρχει και ο κινδυνος για τελωνειο.

Έχω βρει αυτά όποιος ενδιαφέρεται:

https://www.massdrop.com/buy/gateron-switches?utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_term=Massdrop%20-%20Master%20-%20Mechanical%20Keyboards&utm_campaign=Mech%20Keys%20Layer%203%20Product%20Announcement%202015-03-17&utm_content=A&mode=guest_open

https://www.massdrop.com/buy/corsair-rgb-keyboards

Γενικά είναι σε καλή τιμή αλλά με τα μεταφορικά ανεβαίνει κάπως. Όποιος σκέφτεται να αγοράσει έστω ένα από τα δύο ας επικοινωνήσει μαζί μου να γλυτώσουμε τα διπλά μεταφορικά. Επίσης αν κάποιος έχει κάποιο γνωστό σε άλλη χώρα ή πηγαινοέρχεται αυτός τις οποίας χώρας τα μεταφορικά είναι λιγότερα από αυτά της Ελλάδος, αν θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου να κάνουμε καμιά φθηνή αγορά.

Επισης οι παραπανω διακοπτες βλεπω Estimated shipping 17 Απριλιου,δηλαδη σχεδον μετα απο 1 μηνα και για να μην βλεπω μετατροπη του δολαριου στην τιμη σε Ευρω μαλλον θα παιζει τελωνειο.

Δημοσ.

Αμα ειναι να γινει μια αγορα απο εξωτερικο καλυτερα μονο απο Amazon που ειναι 100% σιγουρα τα πραγματα και εχει και απο τα καλυτερα After sales support στο θεμα εγγυησεων. Επισης αν η τιμη δεν διαφερει πολυ απο τιμες Ελλαδας δεν αξιζει η οποια αγορα και μπερδεμα απο εξωτερικο,ειδικα αν σε αυτο υπαρχει και ο κινδυνος για τελωνειο.

Δεν μπορώ να βρω τα Κ95 ή Κ70 με καφέ από Ελλάδα για αυτό κοιτάω από αλλού. Για  εγγύηση δεν μπορώ να απευθυνθώ απευθείας στην Corsair;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...