ADHD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Red και black δεν εχουν καθολου feedback αν δεν εισαι τιποτα hardcore fps gamer δεν τα προτεινω για κανενα λογο, ουτε για typists ειναι φυσικα..Τα browns εχουν ενα ελαφρο feedback σαν γρατσουνισμα στη μεση χωρις να κανουν θορυβο τα blues εχουν εντονοτερο feedback και κανουν click οταν τα πατας για να καταλαβεις ποτε το πατησες στα σιγουρα, αρκετοι οπως ξερω τα προτιμουν για παιχνιδια τυπου starcraft κτλπ για να ξερουν ποτε πατησαν τι. Δες τι switch εχει αυτο που θα δοκιμασεις και πες, λογικα στο public θα βρεις το blackwidow με razer greens(μοιαζουν με blue) και ενα roccat με blacks αν δεν κανω λαθος. Τουλαχιστον την τελευταια φορα που ειχα παει αυτα τα 2 ειχε μονο..
Zergoulini Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εχω περασει απο ολους τους διακοπτες πανω απο μια φορα, μιας και ηθελα να δωσω δευτερη ευκαιρια σε αυτους που δεν μου αρεσανε πολυ. Καταρχας πριν σου πω για διακοπτες πρεπει να σου αναφερω οτι μονο οι μπλε, καφε, ως ενα βαθμο οι και μαυροι σου δινουνε την δυνατη αισθηση οτι χρησιμοποιεις μηχανικο. Απο την αλλη οτι διακοπτη και να διαλεξεις, η διαφορα απο μευρανης ειναι χαοτικη. Δεν υπαρχει χειροτερο και καλυτερο switch. Ειναι απλα τι του αρεσει στον καθενα. Πχ εμενα οι Καφε ειναι μακραν οι καλυτεροι, μιας και εχουνε τα πλεονεκτηματα των μπλε αλλα χωρις τον θορυβο. Αψογοι για γραψιμο και για games. Αυτη ειναι η δικη μου αποψη και δυστηχως δεν μπορει να σε βοηθησει. Αν δεν καθησεις να δοκιμασεις μονος σου δεν γινετε. Και ναι, αυτο που λενε ολοι οτι αν πας σε μηχανικο δεν γυριζεις πισω ισχυει. 1
petran91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Και ναι, αυτο που λενε ολοι οτι αν πας σε μηχανικο δεν γυριζεις πισω ισχυει. Εγώ ρε παιδιά είχα ένα razer blackwidow 2013 για περίπου 1 χρόνο και αν και στα games ήταν εντάξει, στην πληκτρολόγηση δεν την πάλευα, δεν μπορούσα να γράψω αν δεν κοιτούσα συνεχώς το πληκτρολόγιο. Λέω θα είναι θέμα συνήθειας, αλλά πόσο καιρό να κάνω να το συνηθίσω? Αντε ένα μήνα. Αλλά πέρασε χρόνος και λόγο και του θορύβου που δεν μπορούσα να πληκτρολογώ βραδινές ώρες γιατί ακουγόμουν σε όλο το σπίτι, άλλαξα πάλι στο μεμβράνης που είχα(Microsoft Sidewinder X4) και έχω βρει την υγεία μου. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος επιλογή το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο για την πληκτρολόγηση, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία. 1
Zergoulini Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ ρε παιδιά είχα ένα razer blackwidow 2013 για περίπου 1 χρόνο και αν και στα games ήταν εντάξει, στην πληκτρολόγηση δεν την πάλευα, δεν μπορούσα να γράψω αν δεν κοιτούσα συνεχώς το πληκτρολόγιο. Λέω θα είναι θέμα συνήθειας, αλλά πόσο καιρό να κάνω να το συνηθίσω? Αντε ένα μήνα. Αλλά πέρασε χρόνος και λόγο και του θορύβου που δεν μπορούσα να πληκτρολογώ βραδινές ώρες γιατί ακουγόμουν σε όλο το σπίτι, άλλαξα πάλι στο μεμβράνης που είχα(Microsoft Sidewinder X4) και έχω βρει την υγεία μου. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος επιλογή το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο για την πληκτρολόγηση, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία. Οι μπλε διακοπτες ειναι ρισκο. Μπλε διακοπτες θα παρει καποιος που εχει εμπειρια με μηχανικα η γενικα εχει ξαναχρησιμοποιησει μηχανικο με Μπλε και ξερει τι θελει. Ειναι ο ποιο ιδιαιτερος διακοπτης. Κατα την γωμη μου, επρεπε να ειχες δωσε το Razer και να πηγαινες παλι σε μηχανικο αλλα σε Καφε η Κοκκινους. Ηθελα να το γραψω
ADHD Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εγω εχω την ακριβως αντιθετη αποψη για τους καφε, εχουν πολυ ελαφρο feedback που μπορει και να μην το καταλαβεις καν αν γραφεις γρηγορα οποτε δεν ειδα το πλεονεκτημα των blue να πω την αληθεια. Οι blue διακοπτες κανουν θορυβο ναι αλλα σε παρα πολλους αρεσει αυτος ο θορυβος και το εντονο tactile feedback που δινουν. Δεν ειναι για ολα τα γουστα για αυτα και υπαρχουν διαφορετικου τυπου switch.
Zergoulini Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εγω εχω την ακριβως αντιθετη αποψη για τους καφε, εχουν πολυ ελαφρο feedback που μπορει και να μην το καταλαβεις καν αν γραφεις γρηγορα οποτε δεν ειδα το πλεονεκτημα των blue να πω την αληθεια. Οι blue διακοπτες κανουν θορυβο ναι αλλα σε παρα πολλους αρεσει αυτος ο θορυβος και το εντονο tactile feedback που δινουν. Δεν ειναι για ολα τα γουστα για αυτα και υπαρχουν διαφορετικου τυπου switch. Δεν μπορω α διαφωνισω μαζι σου, δεν υπαρχει καλυτερος και χειροτερος διακοπτης. Οτι αρεσει στον καθενα.
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ε ναι για αυτο υπαρχουν και τοσοι διαθεσιμοι, για ολα τα γουστα..
Luciddream Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν... έχω σχεδόν αποφασίσει ανάμεσα σε Corsair K70 και DAS Professional .... θα δοκιμάσω σήμερα ένα DAS φίλου με Red switches και αν με βολεύει θα το χτυπήσω... αν όχι θα δοκιμάσω με brown... ποιο λέτε απο τα δύο? (και με επιχειρήματα αν γίνεται )
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Θελεις σιγουρα full size keyboard?? Εννοω το numpad διπλα.. Και τα 2 ειναι καλα, εχουν αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης, DAS δεν ειχα ποτε αλλα ακουω πολυ καλα λογια για την ποιοτητα, εχω ακομα το corsair K60 οποτε μπορω να σου πω οτι ειναι αρκετα ποιοτικα γενικα. Τους διακοπτες που θες βρες πρωτα, μην παρεις αν δεν δοκιμασεις τουλαχιστον red/brown/blue.
Luciddream Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Θελεις σιγουρα full size keyboard?? Εννοω το numpad διπλα.. απαραίτητα.. φαντάσου MMO παίζω με AWSD, όλα τα skills στο numpad(δεύτερη μπάρα στο control-numpad1,2,3 κτλπ, μερικά βοηθητικά skills (π.χ forms, lightwells κτλπ) στο 1,2,3,4,5+, και μερικά βοηθητικά skills στο Z,X,C,V,F,Q,E... έτσι δεν χρειάζομαι καν mouse. το ξέρω πρέπει να είμαι ανώμαλος, αλλά έτσι παίζω εδώ και χρόνια Επίσης θέλω το μεγάλο αριστερό shift και το μικρό enter... ελπίζω να το βρώ, στις φωτογραφίες έτσι τα έχουν, αλλά στα σχόλια του e-shop βλέπω ότι τους στέλνουν άλλο keyboard (κλασσικό e-shop) Έχεις δίκιο για τους διακόπτες αλλά δεν ξέρω αν θα βρώ να δοκιμάσω... θα ρίξω μια ματιά πάντως. ακόμα και το DAS/Corsair δεν το έχει κανένας ετοιμοπαράδοτο, θα πρέπει να περιμένω να το φέρουν.... και βιάζομαι, το δικό μου τα έχει φτύσει τελείως..
ADHD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μεγαλο αριστερο shift ειναι US layout αυτο να προσεξεις οταν αγοραζεις, στο public εχει καποια να δοκιμασεις τωρα για brown δεν ξερω αν θα βρεις, ισως εχουν κανα logitech g710 εκει. Η βιασυνη δεν ειναι καλο πραγμα οταν αγοραζεις μηχανικο παντως..
Zergoulini Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Das keyboard πληκτρολογιαρα, αλλα δεν εχει φωτισμο. Αν ειχε θα το ειχα παρει ηδη. Μερικοι το θεωρουνε κανγκουρια αλλα εμενα με βολευει. Οπως προαναφερθηκε, Us layout ειναι μεγαλο αριστερο shift και μικρο enter.
Luciddream Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Das keyboard πληκτρολογιαρα, αλλα δεν εχει φωτισμο. Αν ειχε θα το ειχα παρει ηδη. Μερικοι το θεωρουνε κανγκουρια αλλα εμενα με βολευει. Οπως προαναφερθηκε, Us layout ειναι μεγαλο αριστερο shift και μικρο enter. ναι... και εγώ θέλω φωτισμό. Θα έπαιρνα το K70 RGB αν ήταν πιο φτηνό. Το Ducky Shine 3 απο που το έχεις πάρει? το κοίταγα σήμερα και φαίνεται ωραίο αν και μάλλον το K70 είναι πιο ωραίο
Luciddream Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 εντάξει, δοκίμασα το DAS με red switches, πολύ χαλαρά πλήκτρα αλλά νομίζω μπορώ να τα συνηθίσω άνετα... το κακό είναι ότι έχω κολλήσει με το K70. Το θέλω... ! αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το βρω και να το δοκιμάσω... δοκίμασα και ένα razer με κάτι αντίστοιχο των blue switches νομίζω, και εκεί πιο χαλαρά πλήκτρα από το μεμβράνης που έχω τώρα αλλά πολύ θόρυβος που μάλλον θα με εκνευρίσει .... ελπίζω να βρώ κάποιο με brown αύριο να δοκιμάσω.
Trollamenos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ειχα φαει το ιδιο κολλημα με σενα με το k70 αλλα ελλαδα δεν παιζει πουθενα να το τσεκαρεις για καποιο λογο.Εφοσον παιζεις τοσο mmo τσεκαρες το k95?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα