ADHD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλοριζικο απο εμενα, αλλα εδωσες παρα πολλα λεφτα για λαμπακια και χαμηλότερης ποιοτητας διακοπτες αλλα δεν ειχες και πολλες επιλογες απο public ετσι και αλλιως. Θα σε ικανοποιήσει παντως δεν ειναι κακο. 1
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση μηχανικού πληκτρολογίου μέχρι 170€ από public που έχω πιστοτικό υπόλοιπο. Θα ήθελα να μου πείτε τι προτίνετε! Αν και γνωρίζω οτι οι επιλογές μου είναι περιορισμένες τουλάχιστον θα ήθελα να πάρω ότι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Η χρήση θα είναι για πολύ-ωρη γραφή κειμένων και για gaming μια ώρα την εβδομάδα λόγο έλειψης χρόνου. Για αρχή είδα το Razer Chroma στα 170. Να πω οτι μου αρέσουν τα εφέ πολύ! Αξίζει να δώσω τα 170 μου εκεί ? Ειναι παντως αστειο να ανοιγεις ενα θεμα,να ρωτας αν αξιζει για αγορα κατι,να σου λενε τα παιδια που υποτιθεται ξερουν 2 πραγματα περισσοτερο γιαυτο και ρωτας αλλωστε,οτι δεν αξιζει και εσυ να πηγαινεις να το αγοραζεις. Καλοριζικο μεν αλλα κακως ανοιξες θεμα δε μιας και ειχες ηδη αποφασισει για την αγορα.
Dev1l Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ειναι παντως αστειο να ανοιγεις ενα θεμα,να ρωτας αν αξιζει για αγορα κατι,να σου λενε τα παιδια που υποτιθεται ξερουν 2 πραγματα περισσοτερο γιαυτο και ρωτας αλλωστε,οτι δεν αξιζει και εσυ να πηγαινεις να το αγοραζεις. Καλοριζικο μεν αλλα κακως ανοιξες θεμα δε μιας και ειχες ηδη αποφασισει για την αγορα. Καταρχήν δεν είχα αποφασίσει την αγορά του από την αρχή απλά μου έκατσε καλά στο μάτι. Όπως και να έχει, σου εξήγησα νομίζω αρκετά καθαρά ότι δεν έχει πολλές επιλογές και ότι το ένα είναι μεγάλο και το άλλο δεν έχει φωτισμό για να γράφω το βράδυ. Δυστυχώς έχω ένα πολύ μικρό γραφείο συμπιεσμένο. Και το βράδυ ετοιμάζω και ελεγχω-διορθώνω τα κείμενα της δουλειάς. Μην πεις ότι δεν σας άκουσα στο προηγούμενο θέμα με το ποντίκι και πήρα το g502. Άρα δεν έχει να κάνει ότι δεν σας "ακουω". Τώρα όμως ήταν περιορισμένες οι επιλογές και το είδες και εσύ στα public. Μακάρι να είχα περισσότερες επιλογές και πιστωτικό από e-Shop αλλά δεν είχα. Anyway αν το βλέπεις έτσι τότε συγνώμη που σου σπατάλησα τον χρόνο σου, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και τέλος όντως, δεν έπρεπε να ανοίξω θέμα κακως που ζήτησα βοήθεια και δεν με βόλεψαν οι λύσεις... Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για τον χρόνο σας.
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχήν δεν είχα αποφασίσει την αγορά του από την αρχή απλά μου έκατσε καλά στο μάτι. Όπως και να έχει, σου εξήγησα νομίζω αρκετά καθαρά ότι δεν έχει πολλές επιλογές και ότι το ένα είναι μεγάλο και το άλλο δεν έχει φωτισμό για να γράφω το βράδυ. Δυστυχώς έχω ένα πολύ μικρό γραφείο συμπιεσμένο. Και το βράδυ ετοιμάζω και ελεγχω-διορθώνω τα κείμενα της δουλειάς. Μην πεις ότι δεν σας άκουσα στο προηγούμενο θέμα με το ποντίκι και πήρα το g502. Άρα δεν έχει να κάνει ότι δεν σας "ακουω". Τώρα όμως ήταν περιορισμένες οι επιλογές και το είδες και εσύ στα public. Μακάρι να είχα περισσότερες επιλογές και πιστωτικό από e-Shop αλλά δεν είχα. Anyway αν το βλέπεις έτσι τότε συγνώμη που σου σπατάλησα τον χρόνο σου, σε ευχαριστώ για την απάντηση σου και τέλος όντως, δεν έπρεπε να ανοίξω θέμα κακως που ζήτησα βοήθεια και δεν με βόλεψαν οι λύσεις... Όπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και για τον χρόνο σας. Δεν καταλαβες να το πω αλλιως. Ο σκοπος μου δεν ειναι ''α δεν πηρε ο αλλος το μηχανικο πληκτρολογιο που του προτεινα και αρα θα τον κραξω''. Απλα οπως ειπα και εγω και εσυ,απο την αρχη του πρωτου post φενοταν οτι για αυτα που κοιταζες θα πηγαινες στο συγκεκριμενο και γιατι το λεω αυτο??Γιατι το Public ειχε και αλλα πληκτρολογια μηχανικα με φωτισμο που κοιτας http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/keyboards/razer-blackwidow-ultimate-2014-gr-pliktrologio-gaming/prod6011676pp/με φωτισμο και φθηνοτερο απο το Chroma http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/keyboards/storm-quickfire-trigger-z-brown-pliktrologio-gaming/prod6120115pp/ http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/keyboards/roccat-ryos-mk-glow-us-pliktrologio-gaming/prod5941021pp/ Το trigger και το Roccat ειναι με φωτισμο,φθηνοτερα και με διακοπτες Cherry Mx αρα μια χαρα επιλογες ειχες ή ακομα και το Blackwidow σαν φθηνοτερο. Το σχολιο μου λοιπον πηγαινε στο οτι αφου ειχες διαφορες επιλογες,αν δεις και στην προηγουμενη σελιδα δεν σχολιασες καν τα αλλα πληκτρολογια να ρωτησεις πχ γνωμες,αποψεις κλπ ειδικα μιας και σου ειπαμε οτι οι διακοπτες Cherry Mx ειναι καλυτεροι και γενικα για τα χρηματα που εδωσες δεν σχολιασες καθολου, και εν μερη σε μας δειχνει σαν να μην τα κοιταξες καν τα υπολοιπα και να πηγες στο Razer κυριως για το γνωστο ονομα της εταιριας και τον φωτισμο και αρα οπως ειπα εν μερη γιαυτο και κακως και ανοιξες θεμα για γνωμες αφου ειχες ηδη απο την αρχη καταλληξει εκει.Παρολα αυτα καλοδουλευτο το πληκτρολογιο.
Luciddream Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 κάτι άσχετο μιας και δεν ασχολούμαι πολύ με πληκτρολόγια, έχω ένα απο το 2007 και δουλεύει ακόμα, αλλά ήρθε ο καιρός να το αλλάξω τα πλήκτρα έχουν αρχίσει και κολλάνε άσχημα. Αυτά τα Roccat γιατί έχουν τα κουμπιά όπου να ναι? καινούριο κόλπο είναι αυτό? ή είναι λάθος η φωτό? το Z είναι πάνω, το Y κάτω, το | και αυτό κάτω αριστερά... και 3-4 ακόμα είναι σε λάθος σημεία. εν το μεταξύ δεν ξέρω αν χρειάζομαι μηχανικό, είναι πιο πολύ για εφέ ή όντως βολεύει? Είμαι στην σκέψη να πάρω ένα καλό μηχανικό ή ένα φτηνό logitech ξέρω γω... πείτε καμιά ιδέα. Στο τέλος θα κάνω και εγώ τα δικά μου όπως πάντα οπότε μάλλον ποστάρω στο σωστό θέμα. υ.γ το Layout θέλω να είναι όπως αυτό των DAS που αναφέρατε παραπάνω, απλό, όπως το έχω συνηθίσει
death122 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 αν δεν σε πειραζει που δεν εχει εφε παρε το das keyboard
Luciddream Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 αν δεν σε πειραζει που δεν εχει εφε παρε το das keyboard με πειράζει που έχει 170 ευρώ, ενώ είμαι ευχαριστημένος και με απλά πληκτρολόγια. έχω ένα Microsoft Reclusa εδώ και 7-8 χρόνια (τώρα είδα ότι είναι razer το είχα ξεχάσει), και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. αλλά τα έχουν φτύσει τα πλήκτρα. αν είναι να δώσω τα 100+ ευρώ να το κάνω γιατί υπάρχει λόγος, όχι απλά για να τα δώσω
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 κάτι άσχετο μιας και δεν ασχολούμαι πολύ με πληκτρολόγια, έχω ένα απο το 2007 και δουλεύει ακόμα, αλλά ήρθε ο καιρός να το αλλάξω τα πλήκτρα έχουν αρχίσει και κολλάνε άσχημα. Αυτά τα Roccat γιατί έχουν τα κουμπιά όπου να ναι? καινούριο κόλπο είναι αυτό? ή είναι λάθος η φωτό? το Z είναι πάνω, το Y κάτω, το | και αυτό κάτω αριστερά... και 3-4 ακόμα είναι σε λάθος σημεία. εν το μεταξύ δεν ξέρω αν χρειάζομαι μηχανικό, είναι πιο πολύ για εφέ ή όντως βολεύει? Είμαι στην σκέψη να πάρω ένα καλό μηχανικό ή ένα φτηνό logitech ξέρω γω... πείτε καμιά ιδέα. Στο τέλος θα κάνω και εγώ τα δικά μου όπως πάντα οπότε μάλλον ποστάρω στο σωστό θέμα. υ.γ το Layout θέλω να είναι όπως αυτό των DAS που αναφέρατε παραπάνω, απλό, όπως το έχω συνηθίσει Για εφε ειναι το μηχανικο πληκτρολογιο μονο για τον ασχετο που δεν ξερει τι ρολο βαρανε μιας και πρεπει να εχεις επαφη με αυτα για να δεις γιατι ειναι τοσο δημοφιλη. Για παιχνιδια παντως να πω οσο αστειο και αν ακουστει και παρολου που διαφημιζονται για αυτα οτι δεν ειναι τοσο για παιχνιδια,απλα επειδη βαζουν και το gaming διπλα πουλανε περισσοτερο στους gamers που ανετα δινουν πολλα χρηματα σε σχεση με τον απλο χρηστη. Αν εχεις ενα γνωστο σου που να εχει μηχανικο πληκτρολογιο πες του να στο δανεισει για μια μερα και μετα θα καταλαβεις και μονος σου αν αξιξει ή οχι και ποσα χρηματα να δωσεις για αυτο.Γιατι και με το φθηνοτερο μηχανικο να παρεις απο skroutz ή απο αγγελιες παλι μια χαρα θα εισαι. Αν δεν εχεις καποιο γνωστο τοτε πηγαινε σε καποιο κοντινο μαγαζι Κωτσοβολου,Πλαισιο,Media Markt και ψαξε για να δοκιμασεις ενα. Οτι και να γραφει ο καθενας στο Internet ή οσα video Και να δειξει πρεπει να νιωσεις τα πληκτρα ο ιδιος για να καταλαβεις για τι διαφορα μιλαμε. 1
ADHD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τα roccat που εχει το public πρεπει να ειναι με black διακοπτες μονο αρα δεν εκαναν στον TS ουτε τα brown του trigger προτεινω μονο για γραψιμο αν πατας τα πληκτρα δυνατα γιατι δεν το καταλαβαινεις το tactile, στα blue ειναι πολυ εντονοτερο. Για το φιλο που ρωταει για τα μηχανικα, δεν ειναι καθολου εφε ειναι εντελως διαφορετικη εμπειρια αλλα πρεπει να διαλεξεις τους σωστους διακοπτες και πανω απο ολα να το δοκιμασεις πρωτα γιατι δεν ειναι ολα τα γουστα ιδια. Για παραδειγμα εισαι touch typist η κοπανας τα πληκτρα με δυναμη οπως εγω??, το θελεις περισσοτερο για gaming η για γραψιμο?? σου ερεσει να εχεις εντονο tactile feedback και θορυβο?? σε πειραζει ο θορυβος στο click clack η σου αρεσει?? Δυστυχως η αναζητηση μηχανικου πληκτρολογιου ειναι πολυ δυσκολη υποθεση και πρεπει να τα δοκιμασεις ολα imo, εγω εχω καταληξει για τα δικα μου γουστα στα 2 καλυτερα, topre 55g και cherry mx blues απο κει και περα αλλοι γουσταρουν παρα πολυ red/blacks για τα ευκολα double tap και επειδη δεν θελουν θορυβο καθολου. Ειναι 100% προσωπικη επιλογη δεν υπερεχει κανενας διακοπτης του αλλου απλα πρεπει να πεις καποιες προτιμησεις για να σε κατευθυνουμε καλυτερα.
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Τα roccat που εχει το public πρεπει να ειναι με black διακοπτες μονο αρα δεν εκαναν στον TS ουτε τα brown του trigger προτεινω μονο για γραψιμο αν πατας τα πληκτρα δυνατα γιατι δεν το καταλαβαινεις το tactile, στα blue ειναι πολυ εντονοτερο. Για το φιλο που ρωταει για τα μηχανικα, δεν ειναι καθολου εφε ειναι εντελως διαφορετικη εμπειρια αλλα πρεπει να διαλεξεις τους σωστους διακοπτες και πανω απο ολα να το δοκιμασεις πρωτα γιατι δεν ειναι ολα τα γουστα ιδια. Για παραδειγμα εισαι touch typist η κοπανας τα πληκτρα με δυναμη οπως εγω??, το θελεις περισσοτερο για gaming η για γραψιμο?? σου ερεσει να εχεις εντονο tactile feedback και θορυβο?? σε πειραζει ο θορυβος στο click clack η σου αρεσει?? Δυστυχως η αναζητηση μηχανικου πληκτρολογιου ειναι πολυ δυσκολη υποθεση και πρεπει να τα δοκιμασεις ολα imo, εγω εχω καταληξει για τα δικα μου γουστα στα 2 καλυτερα, topre 55g και cherry mx blues απο κει και περα αλλοι γουσταρουν παρα πολυ red/blacks για τα ευκολα double tap και επειδη δεν θελουν θορυβο καθολου. Ειναι 100% προσωπικη επιλογη δεν υπερεχει κανενας διακοπτης του αλλου απλα πρεπει να πεις καποιες προτιμησεις για να σε κατευθυνουμε καλυτερα. Και οι καφε βασικα μια χαρα διακοπτες ειναι και για γραψιμο και για gaming.Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι λετε μονο τους μπλε για γραψιμο ενω και οι καφε ειναι μια χαρα(ακριβως επειδη θεωρουνται ιδανικοι για γενικη χρηση,δηλαδη και για γραψιμο και για παιχνιδια οπως κοιταζε ο ts). Παντως απο τους κινεζοδιακοπτες της Razer,100 φορες οι διακοπτες του TriggerZ Επισης μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο αλλα οι μαυροι ειναι το ιδιο θορυβωδεις με τους μπλε, και το λεω απο εμπειρια με το Coolermaster Trigger του Κωτσοβολου σε σχεση με το Logitech G710 που εχω τωρα.
Luciddream Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Για το φιλο που ρωταει για τα μηχανικα, δεν ειναι καθολου εφε ειναι εντελως διαφορετικη εμπειρια αλλα πρεπει να διαλεξεις τους σωστους διακοπτες και πανω απο ολα να το δοκιμασεις πρωτα γιατι δεν ειναι ολα τα γουστα ιδια. Για παραδειγμα εισαι touch typist η κοπανας τα πληκτρα με δυναμη οπως εγω??, το θελεις περισσοτερο για gaming η για γραψιμο?? σου ερεσει να εχεις εντονο tactile feedback και θορυβο?? σε πειραζει ο θορυβος στο click clack η σου αρεσει?? Δυστυχως η αναζητηση μηχανικου πληκτρολογιου ειναι πολυ δυσκολη υποθεση και πρεπει να τα δοκιμασεις ολα imo, εγω εχω καταληξει για τα δικα μου γουστα στα 2 καλυτερα, topre 55g και cherry mx blues απο κει και περα αλλοι γουσταρουν παρα πολυ red/blacks για τα ευκολα double tap και επειδη δεν θελουν θορυβο καθολου. Ειναι 100% προσωπικη επιλογη δεν υπερεχει κανενας διακοπτης του αλλου απλα πρεπει να πεις καποιες προτιμησεις για να σε κατευθυνουμε καλυτερα. τέτοιο ποστ περίμενα, να με βάλει σε σκέψεις. έχω δοκιμάσει μηχανικό αλλά δεν λέει κάτι να το πατήσεις 5 λεπτά σε ένα public. Δεν με εντυπωσίασε, αλλά άλλο πράγμα να το έχεις για χρόνια, γιαυτό και σας ρωτάω. Η χρήση που κάνω πλέον, είναι gaming όποτε προλαβαίνω (π.χ το Σ/Κ αρκετές ώρες 5-6), και γράψιμο κώδικα τις υπόλοιπες μέρες 1-2 ώρες αν χρειαστεί κάτι επιπλέον για την δουλειά. Κατά τα άλλα δεν πολυγράφω, αλλά όταν γράφω γράφω τελείως τυφλό και αρκετά γρήγορα.(Γιαυτό και δεν θέλω να αλλάξω layout ή να πάρω κάποιο keyboard που έχει διαφορετικές αποστάσεις,μεγέθη πλήκτρων, κτλπ). Δεν βαράω δυνατά τα πλήκτρα όμως, αν και γράφω πολύ γρήγορα τα πλήκτρα τα πατάω πολύ γλυκά, γιαυτό ίσως έχει αντέξει και τόσα χρόνια το πληκτρολόγιο μου (για σύγκριση, πριν μερικά χρόνια δούλεψα για λίγο καιρό 2-3 μήνες στην nkepa http://www.nkepa.gr/data_entry.html, δεν θυμάμαι ακριβώς τις γραμμές που έγραφα, αλλά ήταν για τουλάχιστον 2000 ευρώ μισθό τον μήνα). Σε MMO που παίζω τελευταία, χρησιμοποιώ μόνο keyboard, και mouse μόνο αν δεν υπάρχει άλλη λύση (π.χ κινούμαι με AWSD, και όλα τα skills τα έχω στο numpad, γενικά, είμαι keyboardάκιας όσο δεν πάει στο gaming, μέχρι και για PVP βρίσκω τρόπους να τα βολέψω) Ο θόρυβος μάλλον δεν είναι κάτι που το θέλω, αλλά αν δίνει άλλα θετικά δεν με πειράζει τόσο. Το feedback θέλω να υπάρχει, να μην είναι όπως του laptop δηλαδή. Βέβαια δεν ξέρω αν έχω κάποιο keyboard χωρίς feedback αν θα το συνηθίσω μετά από καιρό και μου αρέσει περισσότερο. Δεν έχω δουλέψει ποτέ σε τέτοιο. Έχουμε καμιά πρόταση σχετικά φτηνή? για τα ROCCAT που ρώτησα παραπάνω τελικά τι ισχύει ? γιατί βλέπω ότι έχει μερικά φτηνά.
ADHD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Και οι καφε βασικα μια χαρα διακοπτες ειναι και για γραψιμο και για gaming.Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι λετε μονο τους μπλε για γραψιμο ενω και οι καφε ειναι μια χαρα(ακριβως επειδη θεωρουνται ιδανικοι για γενικη χρηση,δηλαδη και για γραψιμο και για παιχνιδια οπως κοιταζε ο ts). Παντως απο τους κινεζοδιακοπτες της Razer,100 φορες οι διακοπτες του TriggerZ Επισης μαλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο αλλα οι μαυροι ειναι το ιδιο θορυβωδεις με τους μπλε, και το λεω απο εμπειρια με το Coolermaster Trigger του Κωτσοβολου σε σχεση με το Logitech G710 που εχω τωρα. Οι μαυροι δεν κανουν καθολου θορυβο ειναι linear switch σαν τους red απλα θελει περισσοτερη πιεση, εσυ κατι εχεις μπερδεψει, ισως το γεγονος οτι επειδη ειναι σκληροι το κοπανας και ακουγεται το clack οταν χτυπαει το keycap πανω στην πλακετα ενω πχ το g710 μπορει να εχει dampeners η κατι αλλο δεν ξερω, σαν switch ομως ειναι linear χωρις tactility οποτε δεν κανει θορυβο. edit: Βασικα το τσεκαρα και λενε οτι εχει dampeners installed απο τη μανα του το g710 για αυτο εκανε περισσοτερο θορυβο το trigger με blacks. Οι καφε ειναι καλουτσικοι αν εισαι touch typist αλλιως δεν καταλαβαινεις tactile feedback και τοσο επισης σε πολλους που ερχονται απο μεμβρανη δεν βλεπουν μεγαλες διαφορες, γενικα για εμενα πλεον ειναι το χεροτερο swtich γιατι προσπαθει να συνδιασει και τα 2 χωρις να υπερεχει εναντι των αλλων πουθενα, αλλα οπως ειπα γουστα.. Περασα μια φαση που μου αρεσαν παρα πολυ οι browns αλλα τελικα κατεληξα οτι ειναι χειροτεροι σε ολα απο τους topre και χειροτεροι για typing απο blues οποτε δεν με καλυπτουν. Εδω προχειρο sound comparison, δειτε οταν το παταει μαλακα το πληκτρο και οχι οταν το χτυπαει και ακους το clack απο την πλακετα, πρακτικα μονο οι blues εχουν audible feedback και μπορεις να πεις οτι κανουν θορυβο. Φιλε Luciddream αν δεν θες θορυβο και γραφεις απαλα η επιλογη σου ειναι browns η topre αν κανεις μια υποχωρηση στον θορυβο και θες εντονο tactile blue η topre, η δευτερη επιλογη ειναι η καλυτερη σε ολα αλλα ειναι αρκετα ακριβοι διακοπτες. Οι blues ειναι love or hate φαση σε αρκετους, εγω για παραδειγμα εχω περασει απο ολα τα switch μεχρι να καταληξω στους blues αλλοι που τους προτεινα δεν τους αντεχουν ουτε το click ουτε το εντονο tactility, εγω αντιθετα δεν μπορω πληκτρολογιο χωρις εντονο feedback. Επειδη λες για gaming ομως θα ειχες ενα θεμα στο double tap με blues, οποτε για αυτο σου προτεινω browns απο mx. Ποιο keyboard δοκιμασες στα public και δεν σε εντυπωσιασε?? Προσωπικες αποψεις λεω ετσι δεν θελω να παρω κανενα στο λαιμο μου οπως μου εκαναν αλλοι με τα reds.. :P
Luciddream Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 δεν θυμάμαι ποιο ήταν... αλλά την δευτέρα θα είμαι πάλι εκεί οπότε μπορώ να τα δω πάλι.. σε βιντεάκια γιατί βλέπω ότι προτείνουν red?
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 red προτεινουν κυριως για παιχνιδια αποκλειστικα. Για γραψιμο,gaming και γενικα All around χρηση οι καλυτεροι ειναι οι καφε. Αποκλειστικα για γραψιμο οι καλυτεροι ειναι οι μπλε.
Luciddream Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 red προτεινουν κυριως για παιχνιδια αποκλειστικα. Για γραψιμο,gaming και γενικα All around χρηση οι καλυτεροι ειναι οι καφε. Αποκλειστικα για γραψιμο οι καλυτεροι ειναι οι μπλε. εν το μεταξύ είδα καλύτερα το βιντεάκι και τα red + black είναι σαν χαλασμένα μάλλον σε brown θα πάω ΑΝ τελικά αποφασίσω ότι με παίρνουν οικονομικά τα μηχανικά... και αν καταφέρω και δοκιμάσω κάποια επίσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα